Jump to content

Hellgate: London

WARRIOR

Recommended Posts

μπηκα 8.00 - βγηκα 2.00

σημερα θα λιωσω, παιξιμο μεχρι τελικης πτωσεως

(σου χω κατι gunnia ωραια)

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Πλακά σε κάνω ρε , πώς να μπω από την στιγμή που κάθε μέρα έρχονται φίλοι και αποβλακώνονται στο ps3

σήμερα και ο πάπας να έρθει εγώ θα καώ στο hellgate :D

Αρχική απάντηση από Lied

Ειναι λιγο spoiler να πω ακριβως. Απλα οταν φτασετε στο Cannon Rail και παρετε το quest απο τον Techsmith για να μαζεψετε 3 train parts ειναι καλη ωρα να κανετε buckup τον φακελο με τα saves καλου κακου.Τα bugs ειναι 2 για την ακριβια

1.Αμα lootarete trainpart(quest item) ΑΦΟΥ τελιωσετε το quest μπορει να μην μπορειτε να το κανετε destroy. Και ειναι 9Slot item που σε κανει slow. :)

2.Aφου τελιωσετε το quest σας κανει teleport στο επομενο level το "EXODUS" που δεν εχει κανονικη εισοδο. Μεσα στο EXODUS περνετε ενα transmition. Με το που το παρετε ο techsmith στο κανονικο level Cannon Rail ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ και αμα βγειτε απο το EXODUS παγηδευεστε εξω και δεν μπορειτε να ξαναμπειτε.

Για αυτο, παρτε μπολικα Analyzers και Medpacks και βγαλτε το μια και εξω.

Ωχ! Χτες βράδυ έφτασα στο Exodus! Και το έκανα Exit! Και δεν αντέχω να παίξω το ίδιο freakin quest για 4η φορά!

Oh Noeeeeeees!

Κατεβαίνει τώρα Update.

Και έχει επιλογή και για single Και για multiplayer.

Επειδή είμαι στο Hellgate και έτρωγα memory exhausted

λέει ότι το διορθώνει άντε να δούμε...

ρε παιδια αυτο το item upgrade τελικα κανει δουλεια σε ολα τα αντικειμενα???εμενα σε μια unique ζωνη σημερα μου χρησιμοποιησε τσαμπα τα components και δεν μου αυξησε τιποτα στην ζωνη....ενω σε αλλα εχει δωσει κανονικα αυξησεις!!!!!!

επισης μια ερωτηση.....καθε φορα που πεθαινουμε...χανουμε kati οπως στο diablo?????

Σε normal όχι στα άλλα λογικά experience που αν πας στην πέτρα σου το ξαναπαίρνεις σε κάποιο ποσοστό.

• 3 weeks later...

Μόλις το τελείωσα (η τελευταία πίστα ήταν ατελείωτη :p ). Κατάλαβα γιατί καίγονται όλοι στο WoW και γιατί εγώ δεν κινδυνεύω να παραστρατήσω.

- Brainless σφαγή

- Επαναλαμβανόμενα level

- Επαναλαμβανόμενες αποστολές, χωρίς ενδιαφέρον

- Έξυπνο skill και stat system

- Μηδενικό replayability (τουλάχιστον για μένα)

Αρχίζω Witcher, είμαι σίγουρος οτι θα ξεχάσω το Hellgate London αμέσως :cool:

• 2 weeks later...

Το παιχνιδι ειναι σούπερ λεμε τρελό κόλλημα. Ξερει κανεις τι παιζει με τα patches? Στο gamespot εχει ενα patch 400mb εκδοση 1.0 λέει αλλα στο official σιτε για το single player εχει ενα 66MB εκδοση 0.6!!! :wassat:

Κάποια στιγμή τα κατέβασε και εμένα μέχρι το τελευταίο.

Στην αρχή κατέβαζαν μόνο όσοι έπαιζαν multi.

εβαλα το 1.0 απο το gamespot πρώτα και μετα το 0.6 και έκανε update μονο στο single player. Το θεμα ειναι χρειαζεται το 1.0 απο το gamespot ή κανει μονο στο multιplayer update? παλι στο official εχει για multiplayer έκδοση 0.7! Οτι να ναι. :confused:

• 1 year later...

παιδια μια ερωτηση. εκανα save το φακελο που βρισκετε στα my documents με ολα τα saves και τωρα εκανα καινουργια εγκατασταση σε αλλο υπολογιστη και εβαλα το φακελο απο το αλλο pc. το προβλημα ειναι οτι δεν μου διχνει σαν επιλογη το χαρακτηρα που ειχα στο αλλο pc αλλα αν παω να κανω αλλο χαρακτηρα με το ιδιο ονομα μου λεει οτι δεν μπορω γιατι υπαρχει χαρακτηρας με το ιδιο ονομα. Ξερετε τι πρεπει να κανω για να μπορω να δω το χαρακτηρα που ειχα ?

Ευχαριστω

φτιάξε έναν καινούργιο χαρακτήρα με αλλο όνομα και κανε save, δες που μπαίνουν τα αρχεία και με πιο τρόπο, μπορεί να μην ειναι χύμα σε έναν κατάλογο αλλα ο καθε χαρακτήρας να έχει τον δικό του. Δες και αναλόγως αντέγραψε και τα αρχεία που έχεις.

το εχω ψαξει καθε φορα που δημιουργας νεο χαρακτηρα δημιουργα και ενα νεο αρχειο με καταληξη HG1 στο My Documents/My Games/Hellgate/Saves/Singleplayer. Tο προβλημα ειναι οτι βαζω αυτο το αρχειο με το δικο μου χαρακτηρα αλλα δεν το βγαζει σαν επιλογη οταν παω να διαλεξω χαρακτηρα μεσα στο παιχνιδι. Αν ξερει κανεις πως να το φτιαξω θα τον παρακαλουσα να μας πει τι λυση.

Ευχριστω

καμια λυση? δεν ετυχε σε κανενα το ιδιο προβλημα?

• 2 years later...

HELLGATE

Μολις ανοιξε η Open Beta, το παιχνιδι και το expansion του (HG: Tokyo) εγιναν online f2p.. Για να δουμε τι λεει το reboot του..

βρε παιδια πια η διαφορα με το hellgate london? η αρχη του ειναι ακριβος η ιδια και το story απο οτι ειδα στην αρχη

Ειναι απλως reboot απο αλλους developers, η διαφορα ειναι ουσιαστικα οτι πλεον ειναι υπο την μορφη f2p mmo.. Καθως και οτι θα υπαρξει η περιοχη του Tokyo σαν expansion καποια στιγμη (αν εχω καταλαβει καλα, that is)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.