Lied Δεκέμβριος 8, 2007 #161 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 Ειναι λιγο spoiler να πω ακριβως. Απλα οταν φτασετε στο Cannon Rail και παρετε το quest απο τον Techsmith για να μαζεψετε 3 train parts ειναι καλη ωρα να κανετε buckup τον φακελο με τα saves καλου κακου.Τα bugs ειναι 2 για την ακριβια 1.Αμα lootarete trainpart(quest item) ΑΦΟΥ τελιωσετε το quest μπορει να μην μπορειτε να το κανετε destroy. Και ειναι 9Slot item που σε κανει slow. 2.Aφου τελιωσετε το quest σας κανει teleport στο επομενο level το "EXODUS" που δεν εχει κανονικη εισοδο. Μεσα στο EXODUS περνετε ενα transmition. Με το που το παρετε ο techsmith στο κανονικο level Cannon Rail ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ και αμα βγειτε απο το EXODUS παγηδευεστε εξω και δεν μπορειτε να ξαναμπειτε. Για αυτο, παρτε μπολικα Analyzers και Medpacks και βγαλτε το μια και εξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodBath Δεκέμβριος 8, 2007 #162 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 φιλαρακο μπαινεις κανονικα στο exodus αν κλικαρεις τον techsmith απλα.ας ειναι γκρι το ερωτηματικο.μολις το εκανα 2 φορες κιολας...πεθανα απο τον blood και ξαναμπηκα κανονικα.ερωτησηπως βγαινει ο bloodblade ρε?δεν νιωθει οτι και να κανω.τι οπλο χρειαζομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lied Δεκέμβριος 8, 2007 #163 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 Με τον marksman τον εβγαλα με Spectral Sniper Rifle και αρκετη ωρα kiteing. Κοινως, τρεχτε!!!! Χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει να τρωει πολυ toxic dmg. Αμα δεν σταματαει να σου μιλαει τοτε, θα σταματαει αφου τον σκοτωσεις. Δεν διορθωθικε το bug αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 8, 2007 #164 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 lied το ονομα σου ingame pls (στον Synodai δεν εισαι?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 9, 2007 #165 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 αμα σας πω οτι τρομαζω να το παρω το hellgate θα με πιστεψει κανενας? (λογο wow) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 9, 2007 #166 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 για να μην κολλησεις εννοεις ή για να μην μπεις στη διαδικασια της συγκρισης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 9, 2007 #167 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 το 1ο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 9, 2007 #168 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 ωραια λοιπον ακου...καταρχην μην ακους τις βλακειες του ξαδερφου σου, κατα δευτερον μεγαλυτερο καψιμο (απο πλευρας χαμενων ωρων) απο το wow δεν υπαρχει,οποτε μην ανυσηχεις....Ουτως οι αλλος δεν εχει τοσο βαθος το game.Μπαινεις παιζεις, βαριεσαι το κλεινεις....υγ, κανε blademaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodBath Δεκέμβριος 9, 2007 #169 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 εγω εχω level 23 blademaster και δεν του κανω τιποτα,6 hits με εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Δεκέμβριος 9, 2007 #170 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 BloodBath Αλαξε οταν μπορεις τα grecklisk σε ελληνικα Ασχετως με τα bugs το παιχνιδι ειναι καλο μετα το lvl 15 αρχιζουν και τα καλα αντικειμενα συμπαθητικο αλλα λιγακι κουραστικο οταν εισαι αρκετες ωρες 3-4 σε κουραζει στα ματια το εχει παρατηρησει κανενας??Στον blademaster surge για ζωη εχει δοσει κανενας κανα ποντο μου φενεται πολυ κορυφαιο skill?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 9, 2007 #171 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Ακόμα δεν έχω βάλει πόντους πέρα από τα 2 με τα σπαθάκια δηλαδή horns και το από πάνω.Κάποια στιγμή που θα δυσκολέψουν τα πράματα θα παίξω λίγο με τα skills γιατί για την ώρα μόνο το defence Με προβληματίζει lvl 29 ~1100 life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 9, 2007 #172 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Εχω φτάσει το 22 lvl και τα αντικείμενα που έχω είναι τόσο απίστευτα, που κάνω farming για να ανεβάσω χαρακτήρα να τα φορέσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 9, 2007 #173 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 1. lfg ρε 2. εχω ψοφησει, ειμαι ghost, και δε υπαρχει η ταφοπλακα, δε μπορω να κανω res, πειτε μου οτι δεν ειναι Bug.... 3. jpavly ψαξε λιγο τις τσεπες σου, ολο και κανα 50αρι θα βρεις , εχω και το φανη σχεδον ψημενο λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 9, 2007 #174 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 σε 10μιν θα ειμαι μεσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 9, 2007 #175 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 πες ονομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 9, 2007 #176 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Telonios....telis is back Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 9, 2007 #177 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από Borg Telonios....telis is back Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 9, 2007 #178 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 αρχαιο greek name μαρι....(για την μνημη του coco & samael ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 9, 2007 #179 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Βοrg-Trooper-Zarras τρελα γραφικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 10, 2007 #180 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 σφαγη λεμεεε ναι μλκια...δεν βλεπεις καλα τα γραφικα τριτων Είχαμε και συγκινήσεις δεν λέμε ονόματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.