Jump to content

Hellgate: London

WARRIOR

Recommended Posts

Ειναι λιγο spoiler να πω ακριβως. Απλα οταν φτασετε στο Cannon Rail και παρετε το quest απο τον Techsmith για να μαζεψετε 3 train parts ειναι καλη ωρα να κανετε buckup τον φακελο με τα saves καλου κακου.Τα bugs ειναι 2 για την ακριβια

1.Αμα lootarete trainpart(quest item) ΑΦΟΥ τελιωσετε το quest μπορει να μην μπορειτε να το κανετε destroy. Και ειναι 9Slot item που σε κανει slow. :)

2.Aφου τελιωσετε το quest σας κανει teleport στο επομενο level το "EXODUS" που δεν εχει κανονικη εισοδο. Μεσα στο EXODUS περνετε ενα transmition. Με το που το παρετε ο techsmith στο κανονικο level Cannon Rail ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ και αμα βγειτε απο το EXODUS παγηδευεστε εξω και δεν μπορειτε να ξαναμπειτε.

Για αυτο, παρτε μπολικα Analyzers και Medpacks και βγαλτε το μια και εξω.

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

φιλαρακο μπαινεις κανονικα στο exodus αν κλικαρεις τον techsmith απλα.ας ειναι γκρι το ερωτηματικο.μολις το εκανα 2 φορες κιολας...πεθανα απο τον blood και ξαναμπηκα κανονικα.

ερωτηση

πως βγαινει ο bloodblade ρε?δεν νιωθει οτι και να κανω.τι οπλο χρειαζομαι?

Με τον marksman τον εβγαλα με Spectral Sniper Rifle και αρκετη ωρα kiteing. Κοινως, τρεχτε!!!! Χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει να τρωει πολυ toxic dmg. Αμα δεν σταματαει να σου μιλαει τοτε, θα σταματαει αφου τον σκοτωσεις. Δεν διορθωθικε το bug αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

ωραια λοιπον ακου...

καταρχην μην ακους τις βλακειες του ξαδερφου σου,

κατα δευτερον μεγαλυτερο καψιμο (απο πλευρας χαμενων ωρων) απο το wow δεν υπαρχει,

οποτε μην ανυσηχεις....

Ουτως οι αλλος δεν εχει τοσο βαθος το game.

Μπαινεις παιζεις, βαριεσαι το κλεινεις....

υγ, κανε blademaster

BloodBath Αλαξε οταν μπορεις τα grecklisk σε ελληνικα

Ασχετως με τα bugs το παιχνιδι ειναι καλο μετα το lvl 15 αρχιζουν και τα καλα αντικειμενα

συμπαθητικο αλλα λιγακι κουραστικο οταν εισαι αρκετες ωρες 3-4 σε κουραζει στα ματια το εχει παρατηρησει κανενας??

Στον blademaster surge για ζωη εχει δοσει κανενας κανα ποντο μου φενεται πολυ κορυφαιο skill??

Ακόμα δεν έχω βάλει πόντους πέρα από τα 2 με τα σπαθάκια δηλαδή horns και το από πάνω.

Κάποια στιγμή που θα δυσκολέψουν τα πράματα θα παίξω λίγο με τα skills γιατί για την ώρα μόνο το defence Με προβληματίζει lvl 29 ~1100 life.

1. lfg ρε

2. εχω ψοφησει, ειμαι ghost, και δε υπαρχει η ταφοπλακα, δε μπορω να κανω res, πειτε μου οτι δεν ειναι Bug....

3. jpavly ψαξε λιγο τις τσεπες σου, ολο και κανα 50αρι θα βρεις ;) , εχω και το φανη σχεδον ψημενο λολ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.