Jump to content

Hellgate: London

WARRIOR

Recommended Posts

Πως καταλαβαινομαστε οι WoWΑδες ε? :hehe:

O evoker εχει τρελα aoe παντως, σφαγη λεμε! Το κακο ειναι οτι η mana φευγει για πλακα...

Reset Στο talent tree δε γινετε? Θελω respec :p

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Samael

Βαλε κ κανενα εξτρα ability απο το bot ρε τσιπη! :p

Δεν γίνεται στα Unique, μάνα μ'!

Υπάρχει περίπτωση να φτιάξεις κάτι καλύτερο με upgrade/mods σε unique ή δεν πειράζεται τίποτα;

Επίσης από το level εξαρτάται ποια mods επιτρέπονται να μπουν στο όπλο;

(δεν εννοώ τύπο γιατί απλά δε με αφήνει να βάλω 4 μπλε σε κάποιο όπλο).

Για εξηγήστε λίγο το upgrade και αν αξίζει ...

Θέλω να πω στην τελική μόνο τα unique είναι τα σουπερ ντούπερ ή μπορώ να μοντάρω ένα legendary σε καλύτερο;

Αρχική απάντηση από Shaman

Δεν γίνεται στα Unique, μάνα μ'!

Ouch!Δεν επεσε στα χερια μου ακομα κανενα κ νομιζα παιζουν οπως τα Legendary :(

Αρχική απάντηση από jpavly

Εγώ μέσα για μούλτι, ποιος έχει να μου δανείσει 50? :hehe:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!

Με τοσα bugs που εχω δει και δωρο να μου το κανανε

Θα το πηγαινα πισω στο καταστημα σφραγιστο και θα επαιρνα κατι αλλο

Θελει πολυ για να πιασει το diablo μπορει να εγινε απο τα ιδια ατομα αλλα δεν εχει το κατι τις που λεμε ( δεν ξερω μπορει να ωφειλεται στα bugs δεν ξερω ακομα )

Δεν εχω τπτα να σας πω παιδες. Αν και παιζω multi ειμαι λιγο ακοινωνητος και το μονο που κανω ειναι lvling μιας και ειμαι μικρος ακομα. Το multiplayer σε quests ειναι ιδιο με το singleplayer. Με παρτυ ομως μπαινοντας σε οποιοδηποτε lvl γινοντε adjust οι εχθροι και εχει πολυ καλο loot.

Για multiplayer να σας πω δεν περιμενα και περισσοτερα, πολλα extra lvls θα εχει το subscribed. Προς το παρον για να καταλαβεται το multiplayer του ειναι σαν του wow πριν το MC. Endgame UBRS λεμε!! :D :D

Πραγματικα το wow ηταν σταθμος στην ιστορια του gaming αυτο ομως δεν συμαινει οτι ειναι καλα και τα wow-clones. Προσωπικα εχω βαρεθει τα medival games οσο δεν παει μετα απο DnD(2nd edition),Diablo και οποιοδιποτε καλο RPG στο pc μπορειτε να φανταστειτε, δεν θελω να δω αλλα σπαθια και αλογα κτλ. Τωρα πια αμα το game δεν εχει κατι απο Lazers-Railguns-Spaceships-Aliens δεν υπαρχει περιπτωση να με κρατισει. :confused: :confused: :confused:

Ε ναι από ότι φαίνεται.

Επιτέλους ξεκόλησα από εκεί μιας και έκανα 2 φορές abandon ώστε

να απαλλαγώ από τα ίδια αντικείμενα.

Μπήκα στο act 4.

Eχει αρχισει να με κουραζει με τα bugs, σημερα εχασα ενα imba offhand... Πηγα να το βαλω στο inv κ ηταν γεματο,οποτε το βαζω πανω απο ενα αλλο item κ αντι να σηκωσει το παλιο κ να βαλει το νεο τα εξαφανησε κ τα 2 ως δια μαγιας...gg...

Tελικα ρεσετ στο tree γινετε?

Γιαννη τι καταλαβες για το Dual Focus skill?

Δε βγαζω ακομα ακρη με πολλα πραγματα ρε γμτ, δεν τα εξηγει σωστα στα tool box :(

Αρχική απάντηση από Samael

Eχει αρχισει να με κουραζει με τα bugs, σημερα εχασα ενα imba offhand... Πηγα να το βαλω στο inv κ ηταν γεματο,οποτε το βαζω πανω απο ενα αλλο item κ αντι να σηκωσει το παλιο κ να βαλει το νεο τα εξαφανησε κ τα 2 ως δια μαγιας...gg...

Kουφό αυτό... Πάτησες τα F1-F2-F3 μήπως πήγαν εκεί;

Πάρε κανένα τηλέφωνο. :p

Οχι δε πηγαν στα F...

Θα σε παρω αυριο που θα παραλαβω κ το "Πλασμα" :D

PS:

Μολις με πεταξε στα win με μνμ Memory exhausted etc etc, μαλλον για τη δικια μου memory θα ελεγε γιατι εχει θολωσει απ τη κουραση κ ειναι ωρα για νανι :p

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 00:57]

Γιαννη τι καταλαβες για το Dual Focus skill?

dual focus τι ? :wassat:

ειναι γαματο το παιχνιδακι, και προς το παρον δε θελει συνδρομη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.