Jump to content

Hellgate: London

WARRIOR

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX

Κρατήσου ωρέ μέχρι το warhammer, μην κάνουμε χριστούγεννα πάλι online, δεν λέει :hehe:

:rofl: :rofl: :rofl:

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

εεεε Συγνωμη...:p το the witcher δεν ειναι καλυτερο?

το χω φτασει μεχρι Act 2...

Αν είχα χρόνο και δεν υπηρχε το COD4 multi θα το προχωρουσα κι άλλο.

καλό ηταν.

ή είναι διαφορετικο είδος το Hellgate: London?

Αρχική απάντηση από RootX

Κρατήσου ωρέ μέχρι το warhammer, μην κάνουμε χριστούγεννα πάλι online, δεν λέει :hehe:

θα με πεθανετε εσεις

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 18:54]

:o μα γιατι το λες αυτο?

:smoke: μια χαρα ηταν τα χριστουγεννα στο orgri (στολισμενο, με δεντρα, με αγιοβασιληδες, κομπλε)

(το warhammer θα αργησει καπως, κατι πρεπει να μας κρατησει ζωντανους εως τοτε)

υγ τωρα το ειδα, μια αττακα πεταξες, πεντε quote εφαγες λολ

Ειδα λιγο warhammer. Μεγαλη μουφα και κριμα, το περιμενα πως και πως. Eιναι 99% wow σε interface, grafika, και concept. Συνεχιζω να ελπιζω για ενα WH 40K καλο στο μελλον.

Οι δικες μου γιορτες χαθηκαν στο expansion του EVE. :p

Αρχική απάντηση από Lied

Ειδα λιγο warhammer. Μεγαλη μουφα και κριμα, το περιμενα πως και πως. Eιναι 99% wow σε interface, grafika, και concept. Συνεχιζω να ελπιζω για ενα WH 40K καλο στο μελλον.

Σε interface και στυλ γραφικών είναι ίδιο και κατ εμε καλά κάνανε γιατί το ui του wow ήταν φανταστικό και εξαιρετικά τροποποιήσιμο. Προφανώς τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα σε θέμα ομορφιάς, αλλά είναι επίσης "καρτουνίστικα" -δεν είναι φάση lineage π.χ.-.

Τώρα στο θέμα concept τι εννοείς είναι ιδια; Σε φάση lvlup-pvp-quets-RVR κτλ;

Εγώ απ όσο έχω παίξει έχω διαφορετική αίσθηση πάντως σε σχέση με το wow.Και είναι ακόμα σε beta :)

soz για το τρελο hijack...

Έκανα abandon αλλά δυστυχώς έχω ακόμα ένα part στο Inventory.

Δεν προχωράω πάλι στο ίδιο σημείο.

Θα κάνω άλλο ένα μπας και ξεκολήσει.

Ας ρίξω κι εγώ μία από το τανκάκι μου :p

cerayt8.th.jpg

Το σπαθί κοπανάει 136 electric με phase.

Αρχική απάντηση από Lied

εγώ το είδα ως καλύτερο wow. αλλά το wow ήταν παιχνίδι φαινόμενο, ουσιαστικά αυτό δεν ζητάει κάποιος απο ένα mmorg? ένα wow με καλύτερα γραφικά και άλλο περιεχόμενο για να μη βαριέται, πως να φτιάξεις ένα παιχνίδι καλύτερο από το wow...

Αρχική απάντηση από Zarras

ρε πειτε τι λεει το multi του (δε μπορει καποιος θα το αγορασε original lol)

O Lied προφανως το εχει, του στελνω πμ να μας πει :p

Αρχική απάντηση από Zarras

ρε πειτε τι λεει το multi του (δε μπορει καποιος θα το αγορασε original lol)

Πείτε μου pls ότι θα το πάρετε original να είμαστε παρέα....οι χαζοί ξανά :D

Χαζή ερώτηση αλλά δεν το κοίταξα:

Το multi είναι μόνο στους servers της εταιρείας δηλαδή σώζονται εκεί οι χαρακτήρες ακα diablo-battle.net?

Η μπορούμε με single players να στήσουμε δικό μας;

αν καποιος γινει πχ cabalist, μετα οι επιλογες του ειναι ή summoner ή evoker ?

H' o evoker ειναι η μετεξελιξη του Summoner, πχ ξεκινας summoner και ανεβαινοντας lvl γινεσαι

evoker ?

αυτη η επιλογη μπορει μετα να αλλαξει? γινεις απο evo sum 'η το αναποδο

Δεν επιλέγεις "race", μόνο class και από την αρχή είναι διαθέσιμα όλα.

Tα class του ίδιου race (πχ. Guardian-Blademaster, Evoker-Summoner) έχουν ένα κομμάτι του "talent tree" κοινό αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορείς να αλλάξεις class στα μισά του παιχνιδιού.

ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες μεταξυ

Marksman και Engineer (hunters) ?

και ποιες μεταξυ

Summoner και Evoker (cabalists) ?

Διαβασα τη γενικη περιγραφη τους στο HGguru, αλλα δεν εγραφε κατι ποιο ουσιαστικο, για πειτε αν ξερετε pls

Marksman και Engineer (hunters) ?

Ο πρώτος, απ'ότι έχω καταλάβει, είναι ranged που στηρίζεται στο δικό του DPS. O Engineer δεν βγάζει τόσο damage o ίδιος (λιγότερα επιθετικά "spell") αλλά έχει ρομποτάκια για buff, tank και extra DPS.

Summoner και Evoker (cabalists) ?

Σαν Engineer και Marksman, αντίστοιχα. Ο Summoner είναι περίπου warlock και ο evoker είναι mage.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.