Mischeif Νοέμβριος 29, 2007 #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 25lvl Engineer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Νοέμβριος 29, 2007 #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Να μαι και εγώ Δεν πρέπει να κανονίσουμε κάποιο Online :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Νοέμβριος 29, 2007 #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Ρε παιδιά όταν είμαι στο Templar Base δε φαίνεται όλος ο world map.Μήπως έχει κουμπιά έξτρα να τον σκρολάρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 29, 2007 #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Ο Evocer ειναι βαρετος ή μου φαινετε? LVL7 αλλα δε με τραβαει πλεον κ τοσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 30, 2007 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Spyrus Ρε παιδιά όταν είμαι στο Templar Base δε φαίνεται όλος ο world map. Μήπως έχει κουμπιά έξτρα να τον σκρολάρω; Κρατάς πατημένο το alt και κουνάς το χάρτη με το mouse. Αρχική απάντηση από Samael Ο Evocer ειναι βαρετος ή μου φαινετε? LVL7 αλλα δε με τραβαει πλεον κ τοσο Χμμ, τον παράτησα μικρό level. Επίσης τους melee τους βαρέθηκα γιατί πρέπει να κυνηγάς τα mob.. Too old for this sh*t! Engineer έχει χαβαλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 30, 2007 #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από ShamanΕπίσης τους melee τους βαρέθηκα γιατί πρέπει να κυνηγάς τα mob.. Too old for this sh*t! Engineer έχει χαβαλέ. It depends. ’μα φοράς στον Guardian στο F2 ένα ωραιότατο Grenade Launcher guess what happens :devil: Έρχονται λεφούσι μετά, καίγονται στη διαδρομή, F1 ασπίδα-stun και ξύλο. None shall survive λέμε, φέρτε μου τον Diablooooo! Υγ: Engineer θέλει PC βαρύ, είναι πολλά τα fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 30, 2007 #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 κανενα καλο screenshot με ολα στα full pls? dx10 scrn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 30, 2007 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Tην πηγα 10 κ αναζωπυρωθηκε το ενδιαφερον, νεα ταλεντς κτλ Αρχική απάντηση από Borg κανενα καλο screenshot με ολα στα full pls? dx10 scrn? Πολυ καλα γραφικα κ σχετικα ελαφρυ, με τη μνημη εχει ζορια μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 30, 2007 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Samael Tην πηγα 10 κ αναζωπυρωθηκε το ενδιαφερον, νεα ταλεντς κτλ Πολυ καλα γραφικα κ σχετικα ελαφρυ, με τη μνημη εχει ζορια μονο. στειλε το με τον ταναση αν οχι τοτε καπουτ ο 1τερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 1, 2007 #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 Μα ρε γαμώτο να μην έχει Attack Power στα stats? Edit: patches 0.6 + 0.7 http://hellgatelondon.com/underground/patch-0-6-0 http://hellgatelondon.com/underground/patch-0-7-nears Edit2: Google hellgate london avalon μέχρι να βρείτε την κομπλέ φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Δεκέμβριος 2, 2007 #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 παιδες εχω κολησει σε αυτην την αποστολη THAT ILL INFECTED Οπου μου λεει να κανω ACTIVATE THE ORACLE που στο καλο ειναι αυτο??? :wall: :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 2, 2007 #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Mαζευεις ολα τα κοματια κ στο inv σου εχεις ενα ανθρωπακι αλα Roswell. To κανεις αctivate κ μιλας σε ενα τυπα μετα, αυτο φευγει μην αγχωθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 2, 2007 #73 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Τα έχει τα bugάκια του πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 2, 2007 #74 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Εμένα το πιο σπαστικό είναι να κολλάω σε σημεία που δεν κουνάει καθόλου ο χαρακτήρας και να πρέπει να βγαίνω εκτός παιχνιδιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 2, 2007 #75 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Γράφεις "/stuck" στην κονσόλα και σε μεταφέρει στην είσοδο της πίστας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 2, 2007 #76 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Τι είπες τώρα;Με έφτιαξες φιλαράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Δεκέμβριος 2, 2007 #77 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 13:45] Mαζευεις ολα τα κοματια κ στο inv σου εχεις ενα ανθρωπακι αλα Roswell. To κανεις αctivate κ μιλας σε ενα τυπα μετα, αυτο φευγει μην αγχωθεις Πως το κανεις αctivate??? Και σε ποιον μιλας??? αυτα θελω να μαθω?? Thanks Πολλα bugs παντως τωρα τελευταια εξαφανιζεται ο χαρακτηρας???? ( μονο τα οπλα φενονται :woot: :woot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 2, 2007 #78 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή όχι, αλλά δεν έχω bugαριστεί καθόλου OEW1999 Όταν έχεις μαζέψει όλα τα κομμάτια έχεις στο inventory σου ένα ανθρωπάκι. Του κάνεις δεξί κλικ και το κάνεις activate. ΡΕ! Googl-άρατε το Hellgate London Avalon? Η Παπαρήγα η καλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Δεκέμβριος 2, 2007 #79 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Που το κανεις activate??Το ανθρωπακι το εχω και παταω δεξι κλικ αλλα τιποτα Την εχουμε δει την φωτογραφια φτανεικαι για οσους βαριουνται να Googlαρουν ***** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 2, 2007 #80 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 19:21] Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή όχι, αλλά δεν έχω bugαριστεί καθόλου OEW1999 Όταν έχεις μαζέψει όλα τα κομμάτια έχεις στο inventory σου ένα ανθρωπάκι. Του κάνεις δεξί κλικ και το κάνεις activate. ΡΕ! Googl-άρατε το Hellgate London Avalon? Η Παπαρήγα η καλή Ναι το είδαμε :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.