WARRIOR Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 φοβερο fps το περιμενω με αγωνια.υπαρχει playable demo?
knight_77 Φεβρουάριος 21, 2006 #2 Φεβρουάριος 21, 2006 Το οτι δημιουργειται απο μελη που εφταιξαν τα Diablo-Diablo IIδειχνει οτι θα ειναι εξαιρετικο.Απο οσο εψαξα δεν βρηκα καποιοdemo.Περιμενουμε....
Maximus Φεβρουάριος 21, 2006 #4 Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από WARRIOR φοβερο fps το περιμενω με αγωνια.υπαρχει playable demo? Αρχική απάντηση από jpavly Μην το περιμένετε πριν το 2007.... Αυτό ακριβώς, είναι ΠΟΛΥ νωρίς ακόμα...
Maximus Οκτώβριος 13, 2007 #6 Οκτώβριος 13, 2007 31-10-2007 εικάζεται ότι είναι το Release Date (πέφτει και το Halloween :devil: )Για να δούμε...
jpavly Οκτώβριος 13, 2007 #7 Οκτώβριος 13, 2007 LOL έχω ακούσει τόσα release dates πια.. Και όσο περνάει ο καιρός, τόσο νομίζω ότι δεν αξίζει η αναμονή. Μπορούν να το βγάλουν σε CGI ταινία να τελειώνουμε;
Vasot Οκτώβριος 13, 2007 #8 Οκτώβριος 13, 2007 Παντως απο τα τελευταια screenshots του παιχνιδιου (και μαλιστα σε DX10) ΔΕΝ ειμαι και τοσο ενθουσιασμενος απο τα γραφικα τουEχει υπερβολικο Fog και τα textures ειναι φτωχαhttp://ve3d.ign.com/images/17127/PC/Hellgate-Londonhttp://ve3d.ign.com/images/17124/PC/Hellgate-Londonhttp://ve3d.ign.com/images/17125/PC/Hellgate-London
Maximus Οκτώβριος 13, 2007 #9 Οκτώβριος 13, 2007 Eγώ την αμαρτία μου τη λέω: το παιχνίδι αυτό εδώ και ένα χρόνο το είχα γραμμένο (στα παλιά παππούτσια βρε ) γιατί μου φαινόταν πολύ...προχειρομούφα. Έστω κι αν το έφτιαξαν οι Diablo-makers μου φαινόταν σαν ένα Painkiller με στεροειδή. Είδα όμως τα πρώτα trailers και κάπως μου κίνησε το ενδιαφέρον ξανά. Πάντως απορώ με την ΕΑ, θα χτυπήσει ταυτόχρονα ΟΛΗ την αγορά? Έχει Crysis, NFS: PS και δαύτο σχεδόν δίπλα-δίπλα. Μόνο ένα RTS της λείπει (κανα expansion του CnC3?)
kallileo Οκτώβριος 19, 2007 #11 Οκτώβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από THRESH Ασχετο,κάνα Painkiller θα βγεί πάλι ή μπα? To Painkiller βγηκε σε DemoHellgate: London Demohttp://www.gamershell.com/news/42597.html
intelakis Οκτώβριος 19, 2007 #12 Οκτώβριος 19, 2007 Ρε παιδια τερματίστε αυτά που βγήκαν τώρα και βλέπουμε για τα οιπολοιπα που θα βγούν!!!
Vasot Οκτώβριος 19, 2007 #13 Οκτώβριος 19, 2007 Δεν το κατεβασα ακομα το Demo του Hellgate London Aλλα δεν ακουγονται και πολυ καλα τα σχολια απο οσους εχουν παιξει ως τωρα αυτο το DEMO
knight_77 Οκτώβριος 19, 2007 #14 Οκτώβριος 19, 2007 Τουλαχιστων σε περιπτωση που αποδειχθει πατατα παλι καλα που θα υπαρχει και το The Witcher;)
Maximus Οκτώβριος 19, 2007 #15 Οκτώβριος 19, 2007 Εγώ ακούω τους παλιούς fan του Diablo να τρελαίνονται ενώ ο "απλός" κόσμος δεν έχει και τόσο ενθουσιαστεί... Θα δούμε, θα βάλω το demo να το δω κι εγώ και θα αποφανθώ. Πάντως δεν ακούω καμία άποψη εκτός από συγκεκριμένα άτομα (σε πόσους δεν άρεσε το μέγιστο Bioshock? - ελπίζω να με πιάνετε )
Vasot Οκτώβριος 19, 2007 #16 Οκτώβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 16:55] Τουλαχιστων σε περιπτωση που αποδειχθει πατατα παλι καλα που θα υπαρχει και το The Witcher;) Πραγματι αναμενονται αρκετα ενδιαφεροντα παιχνιδια οπως το the Witcher οποτε δεν θα χολοσκασουμε για το Hellgate Μερικα (σχετικως κακα) σχολια ως τωρα απο ατομα που παιξανε το Hellgate London Demo----- Before you download this Demo read the reviews, this game SUCKS SO BAD. The graphics are nothing what I thought and the game play is the opposite of Elderscrolls Oblivion. Its starts you in the middle of London with stupid monsters just walking around. They didnt even attack. These guys should do what the Makers of Timeshift did and throw this away and start all over. Thanks GS, atleast we have COD4 and UT3! Now where is Crysis hiding?----- Well from graphics it is a disappointment... maybe with DX10 will look better.----- I just finished the demo and I have to say that it was complete garbage. I had high hopes for this game, but they were quickly squashed by the repetitive and boring game play. I can only hope that the full game is better somehow, although I doubt that will be the case.----- Very disappointing. All i got from the Hellgate demo was boring hacking....slashing....hacking....more slashing.... It might have been interesting if the AI wasn't so ridiculously stupid. Money now directed to The Witcher Collectors Edition.---- This demo was pretty disappointing. Combat is messy and feels unsatisfying, ud just have to sneeze and all your enemies would fall at your feet. I found that the mini bosses were the only things that provided any real challenge. The unlimited ammo thing is so annoying and makes it far to simple and easy.----- Not at all what I was expecting. If the level design wasn't so bad the bad graphics would not bother me, but being as it is I don't liked.The A.I. is dumb it reacts only if you attack first,witch I fink is a mistake from the developers.The missions are not that interesting------ Ow this demo is a real stinker, I really didn't have much hope for this game until a few months ago when it became clear this is a game in the style of the cult classic Deus Ex (not so much Diablo imho), which as a concept had far too few following or spin offs. But honestly this game is simply no good no matter how you look at it. The awkward interface, the lack of spoken dialog, it looks and feels like s game which should have been released more then 5 years ago------ Wow, I really hope the full game is a LOT better than this. I didn't even mind the lighting and textures, but the level design was so boxy and unrealistic! Most of the creature models were blocky and lo-res. Not to mention the gameplay was terribly repetitive and the interface is a cumbersome and poorly executed version of diablo's interface. There was very little voice acting, and what voice acting is there is not something I would expect from the folks who brought us the original Diablo. Diablo 1's voice acting makes this game look pathetic.------- The AI is completely stupid. Good thing they are 'zombies'. The area to explore is limited and restricted. Unpolished. No puzzles. Elements of upgrades is nice but you never really see it in the game.------ The demo was achingly disappointing. Especially after playing COD4. I know they aren't the same type of game but you'd think that Hellgate's graphics would at least be on par. Its been in development for quite a while now---------- This is a demo so I hope that the final product will be much better than the demo. As is, it sucks! The graphics are lame and the interactive mode of talking with NPCs is antiquated. I played as a Swordmaster and found that how my avatar runs is annoying and stupid! The zombies were VERY dumb and didn't attack neutral NPCs. The territory (area you can move in) is boxy, way worse than Half-Life 2
Maximus Οκτώβριος 21, 2007 #17 Οκτώβριος 21, 2007 - Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι τους χάλασε ΤΟΣΟ πολύ στα γραφικά. Δεν είναι και ΤΑ γραφικά, δεν είναι όμως και εντελώς απαράδεκτα. Σίγουρα στα + δεν είναι, αλλά δεν τα χαρακτηρίζεις και άθλια. - Repetitive gameplay? Μα καλά τι περίμενε? Ένα hack n slash RPG είναι FFS. - the opposite of Elderscrolls Oblivion? Δηλαδή περίμενε να συγκρίνει ένα hack n slash με το Oblivion (το οποίο παρεπιπτόντως έχει πολλάκις χαρακτηριστεί απαράδεκτο από τους fan του Elder Scrolls)? Νομίζω ότι έχουν χάσει το νόημα. Γενικά μετά από μια εμπειρία μου με το demo μπορώ να πω τα εξής: Τα γραφικά είναι καλούτσικα, βλέπονται αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Μου θυμίζουν πολύ το Sniper Elite. Ο ήχος είναι λίγο ότι να ναι, δε μου άρεσαν αρκετές φωνές κτλ. Πάρα μα πάρα πολλές ομοιότητες με το Diablo (μέχρι και Wart's Leg είδα). Όμορφα skills, έξυπνες ιδέες για hack n slash, καλούτσικο story. Γενικά πιστεύω πως δε θα πάρει και ΤΟΥΣ επαίνους αλλά σίγουρα θα είναι διασκεδαστικό. Πλέον τα hack n slash RPG ο κόσμος τα βαριέται πολύ πιο εύκολα (ε βέβαια με τόσο Diablo που παιξαν ). Θα το παίξω όταν βγει, αλλά σίγουρα αφού τελειώσω τα Bioshock, Episode 2, STALKER κτλ.
knight_77 Οκτώβριος 21, 2007 #18 Οκτώβριος 21, 2007 Μολις τελειωσα το demo.Καλο μου φανηκε αλλα οχι και τιποτα το ιδιαιτερο....Ας δουμε τι θα λεει το full game καλυτερα για να κρινουμε...
DJD Οκτώβριος 26, 2007 #19 Οκτώβριος 26, 2007 Μόλις τέλειωσα κι εγώ το demo.. δε συγκινήθηκα. Είχε κάτι brainless zombie killings που με έκαναν να βαρεθώ.. :nada:
2cpu Οκτώβριος 26, 2007 #20 Οκτώβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από gznp [21-10-2007 16:08] Πάρα μα πάρα πολλές ομοιότητες με το Diablo (μέχρι και Wart's Leg είδα). wirt"s leg?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.