Jump to content

κλείδωμα dvd

default_user

Recommended Posts

καλημέρα παίδες!

θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο τρόπο να κλειδώνω ένα dvd!Τραβάω επαγγελματικά βίντεο σε εκδηλώσεις και με ενδιάφέρει να μην μπορεί ο καθένας να αντιγράφει το dvd..... ευχαριστώ...

όσο για τα greeklish sorry ....η δεύτερη υπόδειξη ήταν άκυρη ;)

ρε παιδιά νιώθω οτι μιλάω κινέζικα ...δεν θέλω να φτίaξω τον πιο γαμ@το αλγόριθμο κρυπτογράφησης-συμπίεσης- δεν ξέρω και εγώ τι....απλά θέλω να βγάζει ένα window , όταν πάει να γίνει αντιγραφή του dvd και να λέει οτι δεν γίνεται να αντιγραφεί......και ας υπάρχουν 10000000000000 τρόποι να το σπάσει ο άλλος ...με ενδιαφέρει ο αδαής να μην μπορεί να το σπάσει , καταλάβατε?δε ζητάω πολλά νομίζω...όποιοε έχει κάποια πρόταση ευχαρίστως να την ακούσω...

Με το που αρχιζει ο γαμος...Πριν δειξει την εκκλησια το πλανο βαλε μια "καρτα" που να λεει ****To DVD δεν μπορει να αντιγραφει για να το παρουν οι συγγενεις σας ελατε να μου τα σκασετε***

Χωρις πλακα τωρα δεν ξερω αν βοηθαει αλλα κατι DVD με ταινιες δεν μπορουσα να τις περασω στο pc ουτε με κοπυ παστε ουτε με το alcohol ουτε με dvd shrink και τα δισκακια ηταν αγρατζουνιστα...Αρα εχουν καποιο σοβαρο προτεκτιον...

Δεν ξερω ομως πως και τι...

Κοίτα, από την στιγμή που οι εταιρίες παραγωγής ταινιών δεν έχουν βρει κλείδωμα αξιόλογο(που να μην σπάσει σε μερικές μέρες από τα γνωστά λογισμικά) το βλέπω δύσκολο, να μην πω αδύνατο να καταφέρεις κάτι.

Δεν ξέρω βέβαια και νομικά τι στέκει, αν έχεις δικαιώματα εσύ πάνω στο μέσο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.