Jump to content

Βοήθεια με hotflash

AN7 OverClocker

Recommended Posts

Ρε παιδιά έχω μία Abit NF7-s και μία ΑΝ7(περίεργο ε? :p )

Επειδή η AN7 μάλλον μας άφησε χρόνους και θέλω να δοκιμάσω και την περίπτωση να τον έχει πιεί το Bios προσπαθούσα να κάνω hotflash me hotswaping αλλά δεν κατάφερα με το flashmenu ή το awdflash σε dos να κάνω τπτ...

Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Λοιπόν...

Τέλος καλό όλα καλά...πράγματι η ΑΝ7 είχε coryupted bios...αλλά hotflash στην ΝΦ7 δεν κατάφερα να κάνω...

Οπότε flashara το chip της NF7 με της ΑΝ7 και το έβαλα στην ΑΝ7

Έτσι μπούταρα την ΑΝ7 έβαλα πάνω το δικό της chip το και φλάσαρα το Δικο της Βιος ξανά...(Η ΝΦ7 ήταν ανοικτή όλο το διάστημα για ευνόητους λόγους ;) )

Μετά ξανά πίσω στην NF7 το Βιος chip της και φλασάρισμα το δικό της Βιος

στην αρχη τι εκανες και δεν πηγε καλα το hotswap?

Yποτιθεται αν θυμαμαι καλα στην Νφ7 που δουλευε αλλαζεις bios (τσιπακι) ενω ειναι ανοιχτη βαζεις το τσιπ της AN kai φλασαρεις το βιος της ΑΝ...Ισως χρειαστει και καμμια παραμετρος για force flash..αλλα δεν παιρνω και ορκο..(αυτο το τελευταιο ηταν για ιντελ)

Με το flashmenu που προσπαθούσα(Με το chip της ΑΝ στη ΝΦ) μου έλεγε ότι το p/n είναι διαφορετικό...

Ενώ μπορούσα ν φλασάρω κανινικά το chip της ΝΦ με το βιος της ΑΝ...

Κουλό?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.