AN7 OverClocker Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2006 Ρε παιδιά έχω μία Abit NF7-s και μία ΑΝ7(περίεργο ε? ) Επειδή η AN7 μάλλον μας άφησε χρόνους και θέλω να δοκιμάσω και την περίπτωση να τον έχει πιεί το Bios προσπαθούσα να κάνω hotflash me hotswaping αλλά δεν κατάφερα με το flashmenu ή το awdflash σε dos να κάνω τπτ... Έχει κανείς καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 21, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Λοιπόν... Τέλος καλό όλα καλά...πράγματι η ΑΝ7 είχε coryupted bios...αλλά hotflash στην ΝΦ7 δεν κατάφερα να κάνω... Οπότε flashara το chip της NF7 με της ΑΝ7 και το έβαλα στην ΑΝ7 Έτσι μπούταρα την ΑΝ7 έβαλα πάνω το δικό της chip το και φλάσαρα το Δικο της Βιος ξανά...(Η ΝΦ7 ήταν ανοικτή όλο το διάστημα για ευνόητους λόγους ) Μετά ξανά πίσω στην NF7 το Βιος chip της και φλασάρισμα το δικό της Βιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 στην αρχη τι εκανες και δεν πηγε καλα το hotswap?Yποτιθεται αν θυμαμαι καλα στην Νφ7 που δουλευε αλλαζεις bios (τσιπακι) ενω ειναι ανοιχτη βαζεις το τσιπ της AN kai φλασαρεις το βιος της ΑΝ...Ισως χρειαστει και καμμια παραμετρος για force flash..αλλα δεν παιρνω και ορκο..(αυτο το τελευταιο ηταν για ιντελ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 21, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Με το flashmenu που προσπαθούσα(Με το chip της ΑΝ στη ΝΦ) μου έλεγε ότι το p/n είναι διαφορετικό...Ενώ μπορούσα ν φλασάρω κανινικά το chip της ΝΦ με το βιος της ΑΝ...Κουλό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.