Jump to content

Σε Acer laptop,πόσο πάει το μαλλί για αλλαγή CD-R combo drive?

xaxa1982

Recommended Posts

Πιστεύω ο τίτλος τα λέει όλα!Πόσο πληρώσατε για DVD,CD-RW combo drive σε ACER?Αν θέλετε γράψτε και το μοντέλο του συστήματος,για να δω περίπου πόσο θα πληρώσω...

Thanks!

Ωραία,ευχαριστώ!Τουλάχιστον δεν θα πάρω ανταλλακτικό της ACER,γιατί κάποια στιγμή είχα ρωτήσει για μνήμες και η 256MB έκανε 200 ευρώ,ενώ τη Trascent(κάπως έτσι τέλοσπάντων) την αγόρασα 29 ευρώ!!!

Αρχική απάντηση από xaxa1982 [Χθες, στις 00:53]

Ωραία,ευχαριστώ!Τουλάχιστον δεν θα πάρω ανταλλακτικό της ACER,γιατί κάποια στιγμή είχα ρωτήσει για μνήμες και η 256MB έκανε 200 ευρώ,ενώ τη Trascent(κάπως έτσι τέλοσπάντων) την αγόρασα 29 ευρώ!!!

Και αυτή η μνήμη έπαιξε κανονικά στο ACER σου? Ποιο μοντέλο ACER έχεις αν επιτρέπεται?

Αρχική απάντηση από xaxa1982 [Σήμερα, στις 02:54]

Ναι,έπαιξε!Την έβαλα και μόνος μου!Travelmate 270 είναι το μοντέλο που έχω!

Σωστός! ;)

Δεν είναι και μικρό το κέρδος :worship:

Αρκεί βέβαια να μην σου δημιουργεί προβλήματα - ασυμβατότητες κλπ το ότι έχει δύο(2) διαφορετικές μάρκες μνημών (δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει αυτό).

:nothing:

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ασυμβατότητας!Και σε Windows 2000 και σε Windows XP και σε Linux δουλεύει τέλεια η αναβάθμιση χωρίς προβλήματα ασυμβατότητας ή κάτι άλλο!Όταν άκουσα τη διαφορά τιμής,τρελάθηκα κι εγώ!Δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να μπει και να δουλέψει σωστά!Παρ'όλα αυτά όλα πήγαν καλά και τώρα έχω 512MB μνήμης που τα εκμεταλλεύεται τέλεια το Linuxάκι μου!

Καλά , μην δίνεις βάση στις τιμές που σου λένε από την ACER για αλλάγη part

Όταν είχε χαλάσει το dvd-r , για να μου το αλλάξουν με το ίδιο που είχα (Teac dvd-r 2x) μου είχαν ζητήσει 330 ευρώ .

Τελικώς , την δουλειά την έκανα μέσω αθήνας , πήρα ένα NEC 6500 το οποίο ήταν dual layer 8x με 141 ευρώ τελική και ηρέμησα

Να πάνε να βρούνε αλλού κορόιδα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.