gaig Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2006 8έλω να ψύξω έναν μεγάλο αριθμό από ολοκληρωμέναπου βρίσκονται πάνω σε ένα board. Το μέγεθος του καθενός είναι 1,5x3 cm. Με χρήση 3 δυνατών ανεμιστήρων υπάρχει ικανοποιητικό αποτέλεσμα,αλλά δεστέκεται άνθρωπος δίπλα του!! Έχει κανείς υπ'όψιν τουμικρές ψύκτρες χωρίς τρελό κόστος?PS.Τα ολοκληρωμένα που θέλουν ψύξη είναι 24. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Λογικά άμα ψάξεις σε κάποιο κατάστημα με ηλεκτρονικά θα βρεις ό,τι ψύκτρα θες και σε χύμα τιμές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Φεβρουάριος 21, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Έψαξα σήμερα...περίπου 50 ευρώ για τα 24 κομμάτια που θέλω... Καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Πιστεύω καλά είναι. ’μα έπαιρνες retail ψύκτρες (πχ για nb) θα σου πήγαινε πολύ περισσότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Μιλάμε για 2.08 για κάθε ψύκτρα.... πιο φθηνά δεν θα βρεις εύκολα. Ανάλογα με το χρόνο που έχεις μπορεί να βρεις και 2.06, 2.03.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Φεβρουάριος 22, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Μιλάμε για 2.08 για κάθε ψύκτρα.... πιο φθηνά δεν θα βρεις εύκολα. Ανάλογα με το χρόνο που έχεις μπορεί να βρεις και 2.06, 2.03.... Κάτι σε 0.1 ας πούμε δεν πρόκεται να το βρω λες,ε? ’ντε και 0.3 , να μην είναι κανένα φτηνιάρικο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Κοίτα.... 2,08 με αποφορολόγηση του ΦΠΑ 19% ισούται με 1,7478 . Κόφ'τα τιμολόγιο να εκπέσεις το ΦΠΑ αφού είναι για επαγγελματική χρήση να τελειώνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 παρε μια μεγαλη και κοψτην Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Φεβρουάριος 22, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από unseen παρε μια μεγαλη και κοψτην το σκέφτηκα αυτό που λες.. ψάχνω τώρα σέγα! άσε που θέλω καμιά τεσσαριά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 22, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 γιατι πραγμα ακριβως τις θες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Φεβρουάριος 22, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 έχω μερικά boards από 24άρια manageable switch.σε κάθε port αντιστοιχεί ένα intel chipάκι το οποίο θερμαίνεται πολύ όταν είναι σε λειτουργία το switch. Χωρίς fans το switch μετά από κάποια ώρα λειτουργίας(~2ώρες) κολλάει και θέλει restart.Όταν βάζω silent fans τότε σε θερμό περιβάλλον μπορεί να κολλήσει.Ακατάλληλο για λειτουργία το καλοκαίρι δηλαδή.. Όταν πάλι βάλω δυνατά fans τότε κολλάει πολύ σπάνια,αλλά σηκώνει τη γειτονιά στο πόδι! Το έχω τοποθετημένο σε U2 case ανοιχτή μπρος-πίσω και όλα τα fans τα βάζω πλάι-πλάι στην πίσω μεριά να φυσούν προς τα εμπρός. Δεν μπορώ να τα βάλω πάνω από τα ολοκληρωμένα διότι είναι μακριά από τις γρίλιες του U2 και δεν θέλω να το τρυπήσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.