Jump to content

DSL ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ?

TSIKOS1

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά. Θέλω να βάλω dsl αλλά δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου. Σκεφτήκαμε λοιπόν με έναν φίλο μου (που έχει dsl) να μοιραστούμε την σύνδεση του. Ως εδώ καλά τα λέω αλλά η απόσταση μεταξύ μας είναι περίπου 5km στην ευθεία. Το μόνο καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι αν και μακριά υπάρχει οπτική επαφή. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Εάν μπλέξω με κεραίες εκπομπής, access point κτλ. θα κάνουμε δουλειά;

Ευχαριστώ.

Καλησπερα και καλωσορισες στο φορουμ.

εαν εχετε οπτικη επαφη ναι μπορειτε να μοιραστειτε συνδεση κανονικοτατα.

2 κατευθυντικες κεραιες με τον αναλογο ενσυρματο ή ασυρματο(αναλογα τι θελετε) εξοπλισμο και θα εισαστε μια χαρα.

Σε απόσταση 5χμ και δεν υπάρχει κάλυψη; Μου φαίνεται λίγο ηλίθιο. Για δοκίμασε να ρωτήσεις πολλούς ταυτόχρονα (πΟΤΕ, isp, site πΟΤΕ, 134 πΟΤΕ).

Για 5χλμ πάντως χρειάζεται όχι μόνο καθαρή οπτική επαφή αλλά και επαρκής απόσταση για τη fresnel zone, πάνω και κάτω από τη νοητή ευθεία του σήματος δηλαδή. Επίσης πολύ καλό εξοπλισμό σε κεραίες και ασύρματες κάρτες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.