Jump to content

Το DC σερνεταιιιι...

SlotKiller

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδω και αρκετο καιρο αντιμετοπιζω προβλημα με το dc++

Εχω τον 3com 11g και για provider την tiscali (2mbit).

Ενω τα τορρεντ πανε μια χαρα, το dc κατεβαζει το πολυ με 3-4 kb ανα αρχειο, ενω υπαρχουν πολλα που κατεβαινουν με κατω του 1κβ...

Χθες πηγα σε μια φιλη μου που εχει netgear και 1μβιτ ΑΟΛ και πηγαινε μια χαρα το dc!

Εχει ακουσει κανεις τιποτα για limitations απο τους providers? Αλλαξα πορτς αλλα παλι τα ιδια...

Έχω ακούσει ότι σε λίγο οι providers θα αρχίσουν με άλλες μεθόδους να κόβουν κίνηση. Θα εξετάζουν το header του πακέτου αντί για το πορτ του. Στα torrents έχουν αρχίσει κάποιες εφαρμογές να βάζουν σκουπίδια στους header για να μπερδεύουν τα φίλτρα. Δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι πολύ κοινό που το έχουν πολλοί. Επίσης αν έχεις το κουπιδοdc++ βάλε άλλο client. Προσωπικά χρησιμοποιώ LDC++ γιατί πάνω απ'ολα έχει multisourcing που πραγματικά σε σώζει. Πρόσεχε μόνο να του βάζεις να κάνει emulation ότι είναι dc++ και να πειράξεις και τα tags του γιατί κάτι άχρηστα hub (Angelos) σε πετάνε.

Ναι καπως καλυτερα τα πραγματα!

Ενεργοποιησα και τις επιλογες για να στελνει garbage headers

δε χρειαστηκε να αλλαξω ταγκ, ουτε επιλογη για εμιουλεσιον.. κανονικα επαιξε ο αγγελος!

κατέβασε και την νέα έκδοση του dc++ την 0.6811 θα δείς πολλές διαφορές στις ρυθμίσεις από την 0.67

Αυτό μπορεί να μου πεί κάποιος τι σημαίνει;

Your direct connect client has supplied an invalid IP address in a connection request (client sent 192.168.1.2, you have xxx.xxx.xxx.xxx)

Έβαλα το LDC++ και μου βγάζει όλο αυτό το μήνυμα...

Βαλε την εξωτερικη IP σου εκει που βαζεις τις πορτς...

στην αρχη δουλεψε εμενα, αλλα οταν περασε 6μμ... πουλοπουλος.....

εχουν προβλημα 6-12 το βραδυ, ελπιζω τις αλλες ωρες να παιζει καλα!

Με 4net είμαι με την ίδια ιρ περίπου 5 μέρες. Προβλήματα ταχύτητας που αντιμετώπισαν άλλα παιδιά είχα για 3-4 μέρες και όσο είχα γραμμή 384. Μόλις την έκανα 512 λύθηκαν πολλά προβλήματα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.