SlotKiller Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2006 Εδω και αρκετο καιρο αντιμετοπιζω προβλημα με το dc++Εχω τον 3com 11g και για provider την tiscali (2mbit).Ενω τα τορρεντ πανε μια χαρα, το dc κατεβαζει το πολυ με 3-4 kb ανα αρχειο, ενω υπαρχουν πολλα που κατεβαινουν με κατω του 1κβ...Χθες πηγα σε μια φιλη μου που εχει netgear και 1μβιτ ΑΟΛ και πηγαινε μια χαρα το dc!Εχει ακουσει κανεις τιποτα για limitations απο τους providers? Αλλαξα πορτς αλλα παλι τα ιδια...
nobig Φεβρουάριος 20, 2006 #3 Φεβρουάριος 20, 2006 Έχω ακούσει ότι σε λίγο οι providers θα αρχίσουν με άλλες μεθόδους να κόβουν κίνηση. Θα εξετάζουν το header του πακέτου αντί για το πορτ του. Στα torrents έχουν αρχίσει κάποιες εφαρμογές να βάζουν σκουπίδια στους header για να μπερδεύουν τα φίλτρα. Δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι πολύ κοινό που το έχουν πολλοί. Επίσης αν έχεις το κουπιδοdc++ βάλε άλλο client. Προσωπικά χρησιμοποιώ LDC++ γιατί πάνω απ'ολα έχει multisourcing που πραγματικά σε σώζει. Πρόσεχε μόνο να του βάζεις να κάνει emulation ότι είναι dc++ και να πειράξεις και τα tags του γιατί κάτι άχρηστα hub (Angelos) σε πετάνε.
SlotKiller Φεβρουάριος 20, 2006 Author #4 Φεβρουάριος 20, 2006 Σε ευχαριστω nobig, θα το δοκιμασω!Αστρο. ναι, εγω πηγα σπιτι της με το λαπτοπ μου..
SlotKiller Φεβρουάριος 20, 2006 Author #5 Φεβρουάριος 20, 2006 Ναι καπως καλυτερα τα πραγματα!Ενεργοποιησα και τις επιλογες για να στελνει garbage headersδε χρειαστηκε να αλλαξω ταγκ, ουτε επιλογη για εμιουλεσιον.. κανονικα επαιξε ο αγγελος!
helloween Φεβρουάριος 20, 2006 #6 Φεβρουάριος 20, 2006 κατέβασε και την νέα έκδοση του dc++ την 0.6811 θα δείς πολλές διαφορές στις ρυθμίσεις από την 0.67
astrolabos Φεβρουάριος 20, 2006 #7 Φεβρουάριος 20, 2006 Αυτό μπορεί να μου πεί κάποιος τι σημαίνει;Your direct connect client has supplied an invalid IP address in a connection request (client sent 192.168.1.2, you have xxx.xxx.xxx.xxx)Έβαλα το LDC++ και μου βγάζει όλο αυτό το μήνυμα...
SlotKiller Φεβρουάριος 20, 2006 Author #8 Φεβρουάριος 20, 2006 Βαλε την εξωτερικη IP σου εκει που βαζεις τις πορτς...στην αρχη δουλεψε εμενα, αλλα οταν περασε 6μμ... πουλοπουλος.....εχουν προβλημα 6-12 το βραδυ, ελπιζω τις αλλες ωρες να παιζει καλα!
astrolabos Φεβρουάριος 20, 2006 #9 Φεβρουάριος 20, 2006 Αυτό που βλέπω είναι οτι η forthnet αλλάζει τις ip σαν τα πουκάμισα....
nobig Φεβρουάριος 21, 2006 #10 Φεβρουάριος 21, 2006 Με 4net είμαι με την ίδια ιρ περίπου 5 μέρες. Προβλήματα ταχύτητας που αντιμετώπισαν άλλα παιδιά είχα για 3-4 μέρες και όσο είχα γραμμή 384. Μόλις την έκανα 512 λύθηκαν πολλά προβλήματα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.