dyiannis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2006 Καλημέρα Αν και είμαι γραμμένος εδω και πολύ καιρό στο forum και παρακολουθώ όλα τα posts, είναι η πρώτη φορά που γράφω για να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί. Θέλω να αγοράσω ένα laptop για χρήση desktop replacement. Θα μου πείτε γιατί. Λοιπόν πριν απο λίγους μήνες απέκτησα και δεύτερο παιδί οπότε πια δεν υπάρχει χώρος στο σπίτι για γραφείο. Και από το να αγοράσω καινούριο σπίτι με περισσότερα δωμάτια έιναι οικονομικότερο να πουλήσω το desktop και να πάρω ενα laptop το οποίο βολεύεται πιο ευκολα. Η χρήση που κάνω είναι κυρίως internet , αντιγραφές cd,dvd λίγο video authoring (τα video των παιδιών) και κανένα παιχνιδάκι (αν και τώρα τελευταία προτιμώ το ps2) . Θέλω λοιπόν ένα laptop με καλούτσικη κάρτα γραφικών , 1 gb ram , πάνω από 80 gb hd 5400, θα μου άρεσε 17άρα οθόνη (δε με πειράζει το βάρος ). Ψάχνοντας λοιπόν και συγκρίνοντας διάφορα μοντέλα και αφου στην αρχή ήθελα acer αλλά μετά από αυτά που διάβασα το μετάνιωσα, κατέληξα στο ASUS a7d. Το οποίο έχει πολύ καλό εξοπλισμό , εκτός από τα παραπάνω έχει και tv tuner (nice to have), bluetooth και καλή εγγύηση. Στην Ελλάδα το μόνο μοντέλο που βρίσκω είναι το a7d το οποίο έχει turion 64 MT32 (512 L2 cache) και αναλογικό tv tuner, ενώ στο εξωτερικό από το greek-shops.de βρίσκω το a7dc με turion 64 MT34(1mb L2 Cache και hybrid tv tuner). Ποια ειναι η γνώμη σας αξίζει να το πάρω απο έξω λόγω αυτών των διαφορών ή θεωρείτε ότι δεν είναι και τόσο σημαντικές και καλύτερα να το πάρω από κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα. Μήπως έχετε κάποια αντιπρόταση ? Στο greek-shops.de λένε ότι οι υπολογιστές τους έχουν εγκατεστημένο γερμανικό λειτουργικό και οτι η διάταξη του πληκτρολογίου είναι διαφορετική. Για την ακρίβεια εκει που είναι το Υ είναι το Ζ. Αν εγκαταστήσω το λειτουργικό στα Αγγλικά η διάταξη παραμένει έτσι ή ειναι κάτι διαφορετικό που δεν το έχω καταλάβει ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 παρε το a7d απο εδω.Εχει super χαρακτηριστικα.Κοτσαρε του και 1gb ram και εχεις τελειωσει.Εχει και 2 χρονια εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyiannis Φεβρουάριος 20, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Ευχαριστώ για την πολύ γρήγορη απάντηση. Το play247.gr είναι αξιόπιστο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Eιναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.