Jump to content

επιλογη 7800gt

kom

Recommended Posts

σημερα λεω να κανω παραγγελια μια 7800Gt για το δευτερο pc

στο e-shop βρηκα prolink

αλλα δεν ξερω σαν υλοποιηση τι λεει

να προτιμησω καλυτερα μια xfx ; η διαφορα στην τιμη ειναι μονο 20e

κοιτα,αν δε σε ενδιαφερει να την πας ΟΣΟ παει απλα θες ενα συμπαθητικο κλοκαρισμα παρε οποια βρεις πιο φθηνη.Ολες ιδιες ειναι και στο θεμα της ψυξης.Απλα εχω την υποψια οτι καποιοι κατασκευαστες παιρνουν διαλεγμενους πυρηνες/μνημες που πανε πιο ψηλα

πχ η δικια μου ηταν pre-overclocked στα 450/1250 αντι για 430/1200 που ειναι η reference καρτα της nvidia και νομιζω οτι ανεβαινει παραπανω απο τις κλασσικες GTX.Ειδικα με νερο παει 540+/1400+

MSI: The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay CD Edition

BFG Tech: Call of Duty 2

Leadtek: Prince of Persia 2, Splinter Cell 3, Call of Duty 2 (maybe)

XFX: MotoGP 2, Far Cry, X2: The Threat

ASUS: Joint Operations, Project Snowblind, Xpand Rally

Πιστεύω να μην έχει αλλάξει τπτ από αυτά!

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 14:28]

κοιτα,αν δε σε ενδιαφερει να την πας ΟΣΟ παει απλα θες ενα συμπαθητικο κλοκαρισμα παρε οποια βρεις πιο φθηνη.Ολες ιδιες ειναι και στο θεμα της ψυξης.Απλα εχω την υποψια οτι καποιοι κατασκευαστες παιρνουν διαλεγμενους πυρηνες/μνημες που πανε πιο ψηλα

πχ η δικια μου ηταν pre-overclocked στα 450/1250 αντι για 430/1200 που ειναι η reference καρτα της nvidia και νομιζω οτι ανεβαινει παραπανω απο τις κλασσικες GTX.Ειδικα με νερο παει 540+/1400+

Δεν ειμαι fun του overclocking. Δεν υπαρχει δλδ περιπτωση να την φτασω στα ορια της...Μονο λιγο ετσι για τα ματια .....Γιαυτο μαλον θα παρω την prolink :p :p :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.