Jump to content

NVIDIA 7900

WARRIOR

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από TheoV

Δεν τα πολυεμπιστευομαι αυτα τα 1α benchmarks.Μεχρι να την δοκιμασω εγω η καποιος απο εδω μεσα θα εχω αμφιβολιες.Τοτε θα το εμπιστευτω

Αυριο θα εχεις....απ'οτι ξερω αυριο ειναι η επισημη παρουσιαση τους στην Cebit στο Ανοβερο

και στις 3.30 θα ληξει και καλα το nda....//////.και θα δωθουν και νεοι drivers????oeo?

Τετοια λεγε μου.Αν λενε θα τσιμπησω καμμια 7900 gtx.Αλλα θα δειξει .

Πιστευω να ερθουν συντομα.Δεν αντεχω αλλο .Εχω να βαλω high end καρτα γραφικων και να μην τσιγκουνευτω στα details απο την εποχη που ειχα αγορασει την 4600Ti.

Από όσα ακούστηκαν σε διάφορες σελίδες θα την ξεπερνάει. Είδομεν. Πάντως θα σε συμβούλευα να μη δώσεις πολλά λεφτά για GPU ακόμα, κάτσε να βγούνε οι πλήρως συμβατές με DirectX10 και μετά σκάστα.

Directx 10 Θα αργησει .Αλλα δεν ξερω μετα απο 4 χρονια ξαναεφτιαξα μηχανημα και ξανασχοληθηκα(Τα ξαναεσκασα γερα δηλαδη)και θελω να βαλω μια καλή καρτα.Το σιγουρο ειναι ειτε τωρα ειτε μετα θα κλαψω σιγουρα με τις νεες καρτες που κυκλοφορησουν και τις μεθεπομενες και και και.....

Αύγουστο με Οκτώβρη maximum όπως λένε οι φήμες θα έχουμε DX10 κάρτες. Το θέμα είναι ότι είναι αμαρτία να σκάσεις 500+ ευρά και μετά από ένα χρόνο να αλλάξεις κάρτα. Καλύτερα να πάρεις κάτι καλό με 300 (7800GT-7900GT) και να το στείλεις μετά από ένα χρόνο. Την ίδια δουλειά θα σου κάνει, έτσι πιστεύω.

Παρε μια 7900 GT...ψηνομαι και εγω

Επιδοσεις αναλογες με 7800GTX 512 ..σε πολυ λογικη τιμη ! Εαν δε παρεις μια με καλο cooling μπορει να φτασει ακομα καλυτερα και μια και εχει 24 pipes θα πλησιαζει τη stock 7900 gtx

βασιλη κανε ενα ψυχικο μολις μπορεσεις....

Δοκιμασε τις καρτες στα default τους..και σε ελαφρο oc....

Mακρυα ομως απο εσδεε και hipro ,....μην τις βαλεις κατευ8ειαν σε cascade:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.