unseen Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2009 Πως σας φαινεται? Θελουμε μια μικρη μηχανουλα που να βγαζει καλες σχετικα φωτο και να χωραει στην τσαντα της μαριας. Εκανα μια βολτα στα μαγαζια και αυτη μου φανηκε η πιο "σοβαρη" απο οσες ειδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Μάϊος 14, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 Πολυ καλη φενεται χρηστο, πρωσοπικα ναι θα την επερνα. Επαθα πλακα με το βιντεο, εχουν ξεφυγει οι φοτογραφικες μηχανες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάϊος 14, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 Εγώ θα κοίταγα και μια ματια τις nikon , αν και την συγκεκριμένη την έχω δουλέψει και είναι καταπληκτική Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 14, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 Στα λεφτα που κανει (~200Ε εδω) δυσκολα να βρεις κατι καλυτερο βαση χαρακτηριστικων που βλεπω.Αξιζει να δεις απο κοντα βεβαια και να συγκρινεις μονος σου τις nikon s710 ,sony w290 και canon A2000is (τυχαια η σειρα)Αν εχεις καρτουλες να βγαλεις καμμια φωτο να τις δεις σπιτι μετα στο pc, βοηθαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Μάϊος 14, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 Nikon η Sony ....Η sony εχει καλυτερη μπαταρια γενικα..Προσωπικα ειμαι Nikon fun.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Μάϊος 15, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 Όχι ρε παιδιά samsung! Είναι καλή στις οθόνες/τηλεοράσεις αλλά όχι στις ψηφιακές.Για compact μηχανές εγώ προτιμώ canon, ούτε sony ούτε τίποτα.Ρίξε καμιά ματιά στη σειρά ixus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 15, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 Θελω να μου λετε και μοντελα. Δεν εχω ιδεα απο αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Μάϊος 15, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 Όχι ρε παιδιά samsung! Είναι καλή στις οθόνες/τηλεοράσεις αλλά όχι στις ψηφιακές.Για compact μηχανές εγώ προτιμώ canon, ούτε sony ούτε τίποτα. Ρίξε καμιά ματιά στη σειρά ixus. Να την ακούς την NickoL! Κάτι ξέρει παραπάνω!!! Αφού όλο φωτογραφίες με μοντέλα βγαίνει! :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 15, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 εγώ έχω μια Kodak M1033 10 Megapixel και για τα λεφτάκια της είναι πολύ καλή συν οτι έρχεται με aspheric lens που δεν ξέρω τι είναι αλλά η αδερφή μου που είναι του χώρου λέει οτι είναι πολύ καλός φακός για τέτοια ψηφιακή και είναι και μικρούλα και τραβάει και video 720p Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάϊος 15, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 Από nikon ρώτησα τον πατριό μου που είναι φωτογράφος , και μου είπε τις εξής : http://www.nikonusa.com/Find-Your-Nikon/Product/Digital-Camera/26156/COOLPIX-S630.html http://www.nikonusa.com/Find-Your-Nikon/Product/Digital-Camera/26128/COOLPIX-S710.html http://www.nikonusa.com/Find-Your-Nikon/Product/Digital-Camera/26134/COOLPIX-S60.html PS. μου είπε και αυτός καλύτερα είναι να πας να πάρεις μια καρτούλα να βγάλεις μερικές pic και να τις dis στο pc εμτά με την ησυχία σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 15, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 απο τις προαναφερθεισες..η w290 εχει περιπου 300 φωτογραφιες αυτονομια (CIPA) ενω h canon A2000is εχει 500. Η samsung nv100hd παιζει πιο χαμηλα στις 200 photos (η nikon s710 παιζει στις 250.) Σιγουρα δεν διεκδικει πρωτεια στη φωτογραφια(ποιοτητα) η samsung αλλα εχει καλη οθονη(430Κ pixels 3" περα του οτι ειναι touch) ,φορτιζει μεσω usb ,τραβαει hd videakia..και κανει κατω απο 200Ε. Για μενα τεινει βεβαια προς gadgetaki-φωτ.μηχανη.Αν δε σε ενοχλει η χαμηλη αυτονομια (σωζεται καπως το οτι φορτιζει απο usb) δε ειναι κακη επιλογη. (θα ειναι βεβαια αν δεν κανεις συμβιβασμο στο ποιοτικο αποτελεσμα,χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι καλη εε υπαρχουν δειγματα στο net να δεις.) Παρολαυτα βρεθηκε καινουριος διεκδικητης στη τσαντα της μαριας και ακουει στο ονομα panasonic FX150 (με 330 photos κατα cipa) .ΚΑτι λιγοτερο απο 230Ε εδω περα. Aναμενουμε νεοτερα απο το "κυνηγι" μιας και λιγο πολυ εξαντληθηκαν τα μοντελα στα +-200Ε . και παραλιγο να το ξεχναγα... review για την samsung nv100hd review για την panasonic FX150 (εχει καμποσες σελιδες το καθε review ..μη "χασεις" το λινκ για την επομενη -σε περιπτωση που δεν τα εχεις δει) edit. Kαι ενα videaki απο youtube στο περιπου πως ειναι να δουλευεις με touchscreen. (αν και λιγο πολυ ολοι 8α εχετε ενα htc ..-δε λεω για ιphone ...παιζει αλλου αυτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 1, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2009 Εντελει πηγαμε στο μαγαζι και με συνοπτικες διαδικασιες διαλεξαμε αυτη με τα καλυτερα χαρακτηριστικα.Δηλαδη την ΡΟΖ. Πηραμε μια sony cybershot dsc-w210 στα 160. Καλουτσικες φωτο και εχει μια λειτουργεια εκτος απο το full auto που το λεει easy. Eιναι οτι πρεπει για την μαρια. Να και μερικες φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιούνιος 1, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2009 Εντελει πηγαμε στο μαγαζι και με συνοπτικες διαδικασιες διαλεξαμε αυτη με τα καλυτερα χαρακτηριστικα.Δηλαδη την ΡΟΖ. μ' αρεσουν τα κριτήρια σου! μια χαρα φωτογραφιες βγαζει παντως, με γεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 1, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2009 μ' αρεσουν τα κριτήρια σου! μια χαρα φωτογραφιες βγαζει παντως, με γεια! τη λεξη "πηγαμε" επρεπε να τονισω banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Ιούνιος 2, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Πολυ καλες φοτο, μια χαρα ειναι Μαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin_o_magos Ιούνιος 5, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2009 Εντελει πηγαμε στο μαγαζι και με συνοπτικες διαδικασιες διαλεξαμε αυτη με τα καλυτερα χαρακτηριστικα.Δηλαδη την ΡΟΖ. Πηραμε μια sony cybershot dsc-w210 στα 160. Καλουτσικες φωτο και εχει μια λειτουργεια εκτος απο το full auto που το λεει easy. Eιναι οτι πρεπει για την μαρια. Να και μερικες φωτο.Σαν άσχετος με την φωτογραφία....ρωτώ..Πώς έβγαλες ΤΟΣΟ καθαρή φωτογραφία βραδινή ???!!!! Ούτε ίχνος κόκκου!! Τρελάθηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 5, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2009 Το ειχα στο easy mode και τα κανονισε μονη της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin_o_magos Ιούνιος 5, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2009 Άρε τη κάνει η τεχνολογία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Ιούνιος 6, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 Πράγματι πολύ ωραία η βραδινή για τέτοια μηχανή@merlin πάντως με κάποια μέση DSLR θα το έβγαζες με Program settingISO 1200f 3.51/200 shutterενά σχετικα καλό φακό. Δεν είναι πολύς ο φωτισμός αλλά κάτι γίνεται. Πάντως μένω έκπληκτος, πολύ καλή φωτογραφίαΤι φακό εχει η φωτογραφική? για cybershot μου κάνει κάπως εντύπωση τέτοια ποιοτήτα ( sony είπες πως είναι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 6, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 αυτη ειναι η μηχανη http://www.dcviews.com/_sony/w210.htmCarl Zeiss lens with 4x optical zoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.