Jump to content

Τι ειναι καλυτερο απο εναν FX60???

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Athens2004

Εισαι σίγουρος πώς θέλεις να πώ την γνώμη μου ? [μετα την απομάκρυνση απο το θρεντ . ουδέν λαθος αναγνωρίζεται . :hehe: ]

Πες την ρα........

Γκρρ αυτο ειναι σαδισμος.....δεν κανεις καμμια λοταρια μπας και κατσει τιποτα...π.χ 50 ευρω συμμετοχη να βγαλεις τα εξοδα σου να χαρει και καποιος αλλος εδω μεσα...

Αρχική απάντηση από unseen

ρα billy με τον πονο μας παιζει επειδη ειμαστε αφραγκοι?

και εγω αφραγκος ειμαι.....ολα τα $$$ σε hardware πανε....δεν μενει για τιποτα αλλο...:D

Η γνώμη μου λοιπόν ειναι πώς εχεις εναν dual core yonath <-- τον οποιο και κοιτας ολη την ωρα μην μπορωντας να πιστεψεις οτι δεν εχεις mobo -> και περιμένεις εναγωνίως την aopen , :hehe: .

Αρχική απάντηση από Athens2004

Η γνώμη μου λοιπόν ειναι πώς εχεις εναν dual core yonath <-- τον οποιο και κοιτας ολη την ωρα μην μπορωντας να πιστεψεις οτι δεν εχεις mobo -> και περιμένεις εναγωνίως την aopen , :hehe: .

xaxaxaxaxa.......οχι...απλα οι fx60 ειναι ολοι ES...

o536 ολοι...:D

fx60ES.jpg

Αρχική απάντηση από ea6gka

πρωτα το νεφρο μετα το συκωτι μετα το πνευμονι , τι αλλο εμεινε ρε βασιλη τα εχεις δωσει ολα :D

η κορμαρα μου ομως δεν τελειωνει ποτε....σερβιρω στην λαδοκολλα τα βραδυα.....:hehe:

Αρχική απάντηση από DarkSaga

πόσα έσκασες για τον καθένα απο δαυτους?

και που θα καταλήξουν οι άλλοι 2?

Δεν αγορασα κανεναν....:D....σιγα μην αγορασω AMD επι μελλοντικης αλλαγης socket....Yonah rulez....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.