Jump to content

Το νέο μου μηχάνημα,

JiMk

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας, μόλις πήρα έναν 4400 μια DFI και μια Χ1900ΧΤ

το stepping του τι λέει?

Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου δώσει κάποιος λινκ για overclock στην DFI και γενικά κάποιο guide γιατι είμαι νέος στο 939.

Αυτά:D

Επίσης ποιο τροφοδοτικό προτείνεται γιατι το Antec 550 μας άφησε χρόνους, τώτα το δουλεύω με ένα Q tec 400:shifty:

post-39-1416072452,9244_thumb.jpg

μεγιες!!!!

για τροφοδοτικο κιτα για κανα tagan 580 η enermax liberty ειναι πολυ καλα και τα 2...

για o/c σε dfi το μονο περιεργο ειναι οι ρυθμισεις για μνημες

κατεβασε το A64 tweaker απο τα τοολς για να πιραξεις περισοτερο τις μνημες σου..

αντε και καλα κλοκια ξεκινα!!!!

ρε ΜΠΟΥΓΑΑΑΑΑ...........σε χασαμε τελειως γμτ............

καλο το καμ μπακ σου.:hehe:

με γεια τα εργαλεια.......γνωμη μου ειναι αν δεν αλλαξεις το 400w qtekι μην πειραξεις τιποτα........Χ1900 εχεις επανω και 4400............τσιμπα απο τον χρηστο κανα hiper 580 ή κανα ενερμαξ liberty.

το στεπινγκ του που ειναι βρε και δεν το βλεπω?:D

Να πω και εγώ μεγειά και να χαρείς το νέο μηχάνημα σου..

Τρέχα κανένα 3DMark06 να δουμε πως παει η X1900XT στον 4400+

Σχετικα με το o/c έγω τον τρέχω τον δικό μου στα 2,5Ghz με 10x250 και τάση στα 1.45V και είμαι απόλυτα σταθερος.:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.