τακης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2006 Παιδια καλησπερα!Δεν ειχα τι να κανω και 'γω και λεω "δεν αλλαζω την θερμοαπαγωγικη παστα" της παραπανω καρτας?Και την αλλαξα.Ελα ομως που παιζει μεν αλλα με πολλα artifacts(το'γραψα σωστα?)Τι μ.......α μπορει να εκανα?Ευχαριστω.
greekfragma Φεβρουάριος 18, 2006 #2 Φεβρουάριος 18, 2006 με τι παστα την αλλαξες?την προηγουμενη την ειχες καθαρισει τελειως με ασετον και λιγο χαρτι κουζινας?η ψυκτρα κουμπωσε σωστα ξανα?
def Φεβρουάριος 18, 2006 #3 Φεβρουάριος 18, 2006 εβαλες σωστα την ψυκτρα?παταει καλα επανω στο τσιπακι?
τακης Φεβρουάριος 18, 2006 Author #4 Φεβρουάριος 18, 2006 παιδια τα εκανα αυτα που λετε και πιστευω τα εκανα σωστα,της εριξα ξεχασα να πω και σπρει επαφων για να καθαρισει καλα.
greekfragma Φεβρουάριος 18, 2006 #5 Φεβρουάριος 18, 2006 μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος με το σπρει επαφων?σε τι χρησιμοποιειται?ελπιζω να μην εννοεις για να κανει ηλεκτρικα αγωγιμες 2 επιφανειες.......
τακης Φεβρουάριος 18, 2006 Author #6 Φεβρουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 13:49] με τι παστα την αλλαξες?την προηγουμενη την ειχες καθαρισει τελειως με ασετον και λιγο χαρτι κουζινας?η ψυκτρα κουμπωσε σωστα ξανα? η παστα δεν ξερω ακριβως ποια ειναι,παντως ειναι καλη οπως μου ειπε ο φιλος που μου την εδωσε και ειναι και πανακριβη,σιλικονη ειναι λευκου χρωματος.
greekfragma Φεβρουάριος 18, 2006 #7 Φεβρουάριος 18, 2006 το σωληναριο της δεν μπορεις να το κοιταξεις να δεις τι γραφει?γνωμη μου ειναι να καθαρισεις με χαρτι κουζινας και ασετον οτιδηποτε εχει επανω ΚΑΙ ο πυρηνας ΚΑΙ η ψυκτρα.και βαλε ΜΟΝΟ θερμοαγωγιμη παστα και ΜΟΝΟ στην επιφανεια του πυρηνα.....μην πασαλειψεις δηλαδη την μιση ψυκτρα με αυτην.ΜΟΝΟ τον πυρηνα καλυπτεις.
τακης Φεβρουάριος 18, 2006 Author #8 Φεβρουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 13:59] μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος με το σπρει επαφων?σε τι χρησιμοποιειται?ελπιζω να μην εννοεις για να κανει ηλεκτρικα αγωγιμες 2 επιφανειες....... Contact spraywash ειναι το σπρει,και οχι δεν τις κανει αγωγιμες.
τακης Φεβρουάριος 18, 2006 Author #9 Φεβρουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:03] το σωληναριο της δεν μπορεις να το κοιταξεις να δεις τι γραφει?γνωμη μου ειναι να καθαρισεις με χαρτι κουζινας και ασετον οτιδηποτε εχει επανω ΚΑΙ ο πυρηνας ΚΑΙ η ψυκτρα.και βαλε ΜΟΝΟ θερμοαγωγιμη παστα και ΜΟΝΟ στην επιφανεια του πυρηνα.....μην πασαλειψεις δηλαδη την μιση ψυκτρα με αυτην.ΜΟΝΟ τον πυρηνα καλυπτεις. ισως να εβαλα και λιγη παραπανω παστα και να βγηκε λιγο απο τον πυρηνα,κακο αυτο?
τακης Φεβρουάριος 18, 2006 Author #10 Φεβρουάριος 18, 2006 επισεις το προβλημα ειναι εμφανες μονο σε video και σε παιχνιδια,στην επ.εργ. ειναι ενταξει.
YiorgosX Φεβρουάριος 18, 2006 #11 Φεβρουάριος 18, 2006 Πήγαινε στο site της arctic silver και δες πώς βάζουμε την θερμοαγώγιμη πάστα.Δεν είναι καλό να βάζεις πολύ γενικά.Θα σου πρότεινα να ξανακαθαρίσεις την κάρτα, και να ξαναβάλεις πάστα.Σε σημεία που το ασετόν με το χαρτί δεν φτάνει, χρησιμοποίησε μια μαλακή σβήστρα, και ένα μαλακό βουρτσάκι για τα υπολείμματα.
τακης Φεβρουάριος 18, 2006 Author #12 Φεβρουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από YiorgosX [Σήμερα, στις 18:48] Πήγαινε στο site της arctic silver και δες πώς βάζουμε την θερμοαγώγιμη πάστα.Δεν είναι καλό να βάζεις πολύ γενικά.Θα σου πρότεινα να ξανακαθαρίσεις την κάρτα, και να ξαναβάλεις πάστα.Σε σημεία που το ασετόν με το χαρτί δεν φτάνει, χρησιμοποίησε μια μαλακή σβήστρα, και ένα μαλακό βουρτσάκι για τα υπολείμματα. η καρτα ξαναβγηκε,καθαριστηκε,και ξαναμπηκε η παστα κανονικοτατα.Το προβλημα ομως.....παραμενει.Παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια.
τακης Φεβρουάριος 18, 2006 Author #13 Φεβρουάριος 18, 2006 Επισεις μια ερωτηση ακομα,πως γινεται να εχει επηρεαστει και το boot screen logo?δηλ. και αυτο μου το βγαζει με πολυχρωμα σημαδακια.
xkandreas Φεβρουάριος 18, 2006 #14 Φεβρουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από τακης Επισεις μια ερωτηση ακομα,πως γινεται να εχει επηρεαστει και το boot screen logo?δηλ. και αυτο μου το βγαζει με πολυχρωμα σημαδακια. να μην σε απαγοητεύω φίλε αλλά παρόμια συμπτώματα μου έκανε μια 9600 pro εδώ και κάνα χρόνο και πρόσφατα τα ίδια κάνει και σε ένα φίλο. μάλλον τα έπαιξε η κάρτα σου
WARRIOR Φεβρουάριος 19, 2006 #15 Φεβρουάριος 19, 2006 Φιλε εαν εχεις εγγυηση στο service αμεσα γιατι η καρτα εχει προβλημα τα ιδια μου εκανε και η 9700 .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.