Jump to content

προβλημα με ati 9800 pro

τακης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια καλησπερα!Δεν ειχα τι να κανω και 'γω και λεω "δεν αλλαζω την θερμοαπαγωγικη παστα" της παραπανω καρτας?Και την αλλαξα.Ελα ομως που παιζει μεν αλλα με πολλα artifacts(το'γραψα σωστα?)Τι μ.......α μπορει να εκανα?Ευχαριστω.

με τι παστα την αλλαξες?

την προηγουμενη την ειχες καθαρισει τελειως με ασετον και λιγο χαρτι κουζινας?

η ψυκτρα κουμπωσε σωστα ξανα?

εβαλες σωστα την ψυκτρα?παταει καλα επανω στο τσιπακι?

παιδια τα εκανα αυτα που λετε και πιστευω τα εκανα σωστα,της εριξα ξεχασα να πω και σπρει επαφων για να καθαρισει καλα.

μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος με το σπρει επαφων?

σε τι χρησιμοποιειται?ελπιζω να μην εννοεις για να κανει ηλεκτρικα αγωγιμες 2 επιφανειες.......

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 13:49]

με τι παστα την αλλαξες?

την προηγουμενη την ειχες καθαρισει τελειως με ασετον και λιγο χαρτι κουζινας?

η ψυκτρα κουμπωσε σωστα ξανα?

η παστα δεν ξερω ακριβως ποια ειναι,παντως ειναι καλη οπως μου ειπε ο φιλος που μου την εδωσε και ειναι και πανακριβη,σιλικονη ειναι λευκου χρωματος.

το σωληναριο της δεν μπορεις να το κοιταξεις να δεις τι γραφει?

γνωμη μου ειναι να καθαρισεις με χαρτι κουζινας και ασετον οτιδηποτε εχει επανω ΚΑΙ ο πυρηνας ΚΑΙ η ψυκτρα.

και βαλε ΜΟΝΟ θερμοαγωγιμη παστα και ΜΟΝΟ στην επιφανεια του πυρηνα.....μην πασαλειψεις δηλαδη την μιση ψυκτρα με αυτην.ΜΟΝΟ τον πυρηνα καλυπτεις.

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 13:59]

μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος με το σπρει επαφων?

σε τι χρησιμοποιειται?ελπιζω να μην εννοεις για να κανει ηλεκτρικα αγωγιμες 2 επιφανειες.......

Contact spraywash ειναι το σπρει,και οχι δεν τις κανει αγωγιμες.
Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:03]

το σωληναριο της δεν μπορεις να το κοιταξεις να δεις τι γραφει?

γνωμη μου ειναι να καθαρισεις με χαρτι κουζινας και ασετον οτιδηποτε εχει επανω ΚΑΙ ο πυρηνας ΚΑΙ η ψυκτρα.

και βαλε ΜΟΝΟ θερμοαγωγιμη παστα και ΜΟΝΟ στην επιφανεια του πυρηνα.....μην πασαλειψεις δηλαδη την μιση ψυκτρα με αυτην.ΜΟΝΟ τον πυρηνα καλυπτεις.

ισως να εβαλα και λιγη παραπανω παστα και να βγηκε λιγο απο τον πυρηνα,κακο αυτο?

επισεις το προβλημα ειναι εμφανες μονο σε video και σε παιχνιδια,στην επ.εργ. ειναι ενταξει.

Πήγαινε στο site της arctic silver και δες πώς βάζουμε την θερμοαγώγιμη πάστα.

Δεν είναι καλό να βάζεις πολύ γενικά.

Θα σου πρότεινα να ξανακαθαρίσεις την κάρτα, και να ξαναβάλεις πάστα.

Σε σημεία που το ασετόν με το χαρτί δεν φτάνει, χρησιμοποίησε μια μαλακή σβήστρα, και ένα μαλακό βουρτσάκι για τα υπολείμματα.

Αρχική απάντηση από YiorgosX [Σήμερα, στις 18:48]

Πήγαινε στο site της arctic silver και δες πώς βάζουμε την θερμοαγώγιμη πάστα.

Δεν είναι καλό να βάζεις πολύ γενικά.

Θα σου πρότεινα να ξανακαθαρίσεις την κάρτα, και να ξαναβάλεις πάστα.

Σε σημεία που το ασετόν με το χαρτί δεν φτάνει, χρησιμοποίησε μια μαλακή σβήστρα, και ένα μαλακό βουρτσάκι για τα υπολείμματα.

η καρτα ξαναβγηκε,καθαριστηκε,και ξαναμπηκε η παστα κανονικοτατα.Το προβλημα ομως.....παραμενει.Παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια.

Επισεις μια ερωτηση ακομα,πως γινεται να εχει επηρεαστει και το boot screen logo?δηλ. και αυτο μου το βγαζει με πολυχρωμα σημαδακια.

Αρχική απάντηση από τακης

Επισεις μια ερωτηση ακομα,πως γινεται να εχει επηρεαστει και το boot screen logo?δηλ. και αυτο μου το βγαζει με πολυχρωμα σημαδακια.

να μην σε απαγοητεύω φίλε αλλά παρόμια συμπτώματα μου έκανε μια 9600 pro εδώ και κάνα χρόνο και πρόσφατα τα ίδια κάνει και σε ένα φίλο. μάλλον τα έπαιξε η κάρτα σου

Φιλε εαν εχεις εγγυηση στο service αμεσα γιατι η καρτα εχει προβλημα

τα ιδια μου εκανε και η 9700 .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.