pontifikas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2006 Παιδιά τα προβλήματά μου έχουν κλιμακωθεί και σας παρακαλώ βοηθήστε!:cry: Είχα κάνει την δευτέρα format(επειδή είχα BSOD αρκετά συχνά) και αμέσως είχα κολλήματα και BSoD. Υπήρχε περίπτωση που είχα 3 συνεχόμενα BSOD σε 10 λεπτά. Τα exceptions στο BSoD ανέφεραν: DRIVER_IRAQL_LESS_THAN_OR_EQUAL MEMORY_MANAGMENT ενώ έχασα μερικά BSOD μέχρι να βρώ πώς απενεργοποιείται το αυτόματο reboot, ώστε να προλάβω να διαβάσω τα σφάλματα. Αφού έκανα reboot και έστελνα report, όλα τα Error analysis ανάφεραν ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από κάποιο DRIVER. Επίσης έκανα και dumpchk στα memory dump files και τα exceptions έμοιαζαν να αναφέρονται σε null referenced pointer από κάποιον driver. Πιστεύοντας ότι για κάποιο λόγο κάποιος DRIVER κράσαρε αποφάσισα να εκμεταλλευτώ τον 64bito. Εγκαθιστώ λοιπόν WinXP x64 και drivers για x64. Όλα πήγαν ρολόι στην εγκατάσταση, έβαλα τα πάντα από προγράμματα. Πάω να εγκαταστήσω το Americas Army και τρώω το πρώτο blue screen στην μάπα. Κάνω reboot, πάω να ψάξω στο net για το λάθος μετά το report->ξανά BSOD. Σας παραθέτω τα threads όπου αναφέρω τα προβλήματά μου. http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23258 http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=351777#post351777 Υπενθυμίζω ότι έτρεξα memtest86 ένα ολόκληρο βράδυ και δέν έβγαλε λάθος. Μόνο το SNM μετά από 5 ώρες μου έβγαλε 2. .....Help
greekfragma Φεβρουάριος 18, 2006 #2 Φεβρουάριος 18, 2006 εαν το συστημα σου ειναι στα default θα κοιταγα λιγακι και το τροφοδοτικο.......tagan ειναι......και μαλιστα το 480.........ποτε δεν ξερεις...επισης δωσε μας 2 σκρινσοτ απο speedfan 1σε ηρεμια και 1την ωρα που τρεχει S&M fpu testοι μνημες σου ειναι ζεστες γενικα?τα 2 λαθακια που εβγαλε το S&M μην τα προσπερνας........τσιμπα ενα σκαλοπατακι το ρευμα στις μνημες.....και εαν ζεσταινονται βαλτους ενα ανεμιστηρακι σε χαμηλες στροφες.
pontifikas Φεβρουάριος 18, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 18, 2006 Οι μνήμες είναι γενικά παγωμένες.Το μόνο που ζεματάει στο σύστημά μου είναι η παθητική του Northbridge.Έβγαλα τις μνήμες και έβαλα μια Twinmos (512-3200).Το σύστημα πάλι θέλει 2 reboot(το 2 στο καπάκι γιατί αν περιμένω δεν ανοίγει) για να πάρει μπρος, αλλά ακόμα δεν έχει παρουσιάσει blue screen. Θα την δουλέψω λίγο και αν μέχρι Δευτέρα δεν παρουσιάσει BSOD στέλνω τα OCZ για αλλαγή.
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 18, 2006 #4 Φεβρουάριος 18, 2006 Τι είναι το "ρυπάς" ??????????????/Έλεος.
pontifikas Φεβρουάριος 18, 2006 Author #5 Φεβρουάριος 18, 2006 Είναι η ρύπανση που προκαλεί το Post μου. Αλλά αντί για ορθογραφική παρατήρηση, θα προτιμούσα αν είχες καμοιά ιδέα για το πρόβλημα να πείς. Λάθη κάνουν όλοι :flower:
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 18, 2006 #6 Φεβρουάριος 18, 2006 Αφού το λες και μόνος σου ότι έχεις λάθη στο SM.Τι άλλο θέλεις?
pontifikas Φεβρουάριος 18, 2006 Author #7 Φεβρουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 18:08] Αφού το λες και μόνος σου ότι έχεις λάθη στο SM.Τι άλλο θέλεις? Πράγματι πρέπει να είναι οι μνήμες γιατί η Twinmos Μέχρις στιγμής δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Το θέμα είναι, αν η αντιπροσωπία θα βρεί το σφάλμα. Εγώ το τρέχω το SnM αλλά αυτοί τί χρησιμοποιούν για να βρίσκουν λάθη? Το memtest86 δεν βρήκε τίποτα.Αν χρησιμοποιούν αυτό?
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 18, 2006 #8 Φεβρουάριος 18, 2006 Ποιό test στο Memtest έτρεχε όλο το βράδυ? Αν ήταν όλα τότε δεν έκανε αρκετά loops για να διαγνώσει το πρόβλημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.