masxerofkartis143 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2009 Λοιπόν παίδες, εδώ και κανένα χρόνο περίπου μάζευα κομμάτια για να φτιάξω ενα pc. Μετά απο 3 rma και 2 αλλαγές καρτών και αφου κάθονταν τα κομμάτια του κουτιου ασυναρμολόγητα στην γωνία για κανένα διμήνο πήρα απόφαση επιτέλους να κάτσώ να το φτιάξω. Κατ'αρχάς το σύστημα Intel C2D E8500 Asus Rampage Extreme Teamgroup X x2gb Evga Geforce GTX 295 Και το νερό: 1χ3πλό ψυγείο που βρήκα σε ένα ξεπούλημα Swiftech 655 pump Watercool Heatkiller 3.0 EK multires 250 Και φυσικά το κουτί :Cosmos S Πρίν: Και μετά: Και ακόμη λίγες του κουτιού: Και η ψυχή του κουτιού: Αντέ το στήσιμο μόλις τελιώσουν λίγο οι εξετάσεις μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάϊος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Αντε ρε μαστορα επιτελους! μεχρι να το στησεις παλιωσε το HW... βαλε μερικες ακομη οψεις του κουτιου, φαινεται ενδιαφερουσα η επιλογη των χρωματων. Ταιριαζει και με το mobo! :respect: Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Μάϊος 13, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Αντε ρε μαστορα επιτελους!μεχρι να το στησεις παλιωσε το HW... βαλε μερικες ακομη οψεις του κουτιου, φαινεται ενδιαφερουσα η επιλογη των χρωματων. Ταιριαζει και με το mobo! :respect: Ναι το ξέρω αλλά έτσι είμαι πέρνω κάτι απόφαση και μετά απλά βαριέμαι Ωσο για το χρώμα, ναι ταιριάζει πολύ, μέχρι που σκεφτόμουνα να παω για bloodrage γιατί εκεί κι αν ταιριάζει. Θα ανεβάσω κι άλλες απο παρασκεύη γιατί αυτές τις είχα ήδη και επειδή αύριο δίνω πρώτο μάθημα αν με δεί ο πατεράς μου με την φωτογραφική θα απολυθώ απ το στρατό και θα είναι έτσι το pcbananaThis is Sparta:D Θα τις ανεβάσω σε αύτο το ποστ παρασκευή απόγευμα:gyros Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 13, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Αντε περιμένουμε ποστ με full specs!..:respect: YΓ.Γιατι την μπλεδιασες την δεύτερη εικόνα ρααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.