Jump to content

Ψυγειο+Αντλια

vazelos

Recommended Posts

Παιδια αφου τα προβληματα που ειχα μετα την αναβαθμιση δειχνουν να τελειωνουν πρεπει να προχωρισω και σε ανακατασκευη της υδροψυξης μου.

1. Block υπαρχει το γνωστο του eleven

2. Ψυγειο δεν υπαρχει και σκεφτομουν αυτο http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=44&osCsid=e090d47466d345eb0a0c5db2c676a4ba

Αν υπαρχει αλλη προταση φυσικα την κουβεντιαζουμε....

3. Αντλια ειχα την HydorL25 αλλα εχει σπασει (και δεν ξερω πως) η "προπελα" που ειχε στο εσωτερικο και τα ρακορ που εχουν σπασει καμια 10αρια φορες.Η προπελα δεν ξερω αν υπαρχει σε ανταλλακτικο οποτε αν το ξερει καποιος θα βοηθουσε πολυ (τα ρακορ υπαρχουν).Αν υπαρχει την φτιαχνω και ολα οκ αν οχι παμε για καινουρια.

Σε αυτη την περιπτωση να παω στην ιδια η σε κατι αλλο?Δεν ξερω αλλα η Hydor πολυ πλαστικουρα ειναι, τα ρακορ σπανε συνεχεια κτλ...

Η γνωμη σας???

εαν δεν την ζοριζεις τα ρακορ δεν σπανε..........σε λιγες περιπτωσεις εχανε λιγο το δαχτυλιδι που κλειδωνει την προπελιτσα αλλα με λιγο σιλικονη ηταν οκ.

ισως και να τα εσφιγγες υπερβολικα.καλυτερα λιγοτερο σφιξιμο και περισσοτερη τεφλον-ταινια παρα μονο σφιγκτηρες και οσο παει.

εγω μια λ20 εχω με 2 μπλοκ και 3πλο σωληνωτο ψυγειο και δεν εχει κανει κιχ εδω και 1+ χρονο 24ωρης λειτουργιας.....ακομα και οταν λειπω την αφηνω να δουλευει ωστε να μην μενει στασιμο το νερο.

το μπλοκ ειναι μια χαρα

ψυγει απο τα καλητερα αλλα ειναι υπερβολη αν δεν βαλεις πολλα μπλοκ πανο γιατι με ενα δεν θα δεις διαφορες.... ισως σε πολυ υψιλο O/C

οσο για ανλια αυτο δεν το εχει καταφερει κανεις ... να σπασει τα ρακορ

εγω εχω βσλει στο πανο μεταλικο και στο κατο ειναι ενομενο με το τανκ

οσο για προπελα πως το εκανες αυτο????

η L25 ειναι πολυ καλη και σκιλη και πολυ βελτιομενη απο την L20 που ειχε προβλιμα

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 13:11]

οσο για προπελα πως το εκανες αυτο????

Οτι και να σου πω ψεματα θα ειναι.....Δεν εχω ιδεα πως εγινε αυτο:confused:

Πηγαινε σε καποιο μεγαλο pet shop που πουλαει Hydor και ζητησε αυτο το ανταλακτικο Πιστευω οτι ειναι κοινο στις hydor οποτε θα κανεις την δουλεια σου

Περισοτερες λεπτομερειες εδω

Το να σπασεις το πλαστικο ρακορ δεν ειναι κατι απιθανο το εχω παθει και εγω και αρκετοι αλλοι

Πηγαινε σε καποιο μαγαζι που πουλαει ρακορ και ζητησε του 2 ρακορ με σπειρωμα

1/2 G (αυτο βιδωνεται στην αντλια ) και μαστό 13-14 μμ (σε αυτο θα μπει το λαστιχο) και 17αρι εξαγωνο

Καπου εχω ενα τετοιο μολις το βρω θα ανεβασω φωτο για να καταλαβεις καλυτερα

post-62-1416072450,091_thumb.jpg

Μιχαλη αυτο ακριβως ειναι το ανταλλακτικο...

Αν εχεις βαλει καποιο link στο post σου δεν εμφανιζεται.....Αν μπορεις τσεκαρε το....

Να εισαι καλα...

εχεις δικιο οριστε

εδω το λινκ

Αλεξ το ανταλακτικο ειναι ειναι απο αλλη αντλια καμια σχεση με λ20-λ30 και αποτι θυμαμαι ηταν μονο βυθιζομενη

Προφανως για λογους κοστους ορισμενα μοντελα μοιραζονται κοινα εξαρτηματα

Και γιατί δεν παίρνεις μια Eheim και να ξενιάσεις μια για πάντα? Εγώ προσωπικά έχω την 1250 που λειτουργεί 2 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Απο ψυγείο καλό είναι αλλά εγώ τουλάχιστον βρήκα 3 αρνητικά σημεία (εχω ακριβώς το ίδιο). 1) η διάμετρος των ρακόρ που γράφει είναι εξωτερική με αποτέλεσμα να έχουμε ένα φρενάρισμα στην ροή του νερού. 2) Τα ρακόρ στην είσοδο-έξοδο δεν είναι χάκλινα. 3) και σηματικότερο !!!!!!!! Αν οι ανεμιστήρες που θα βάλεις απάνω δεν είναι Papst τοτε μην βιδώσεις τις βίδες που περιέχει η μέσα μέχρι το τέλος. 100% θα τρυπήσεις τα στοιχεία.

@nick

Tα ψυγεια που φευγουν απο το extremeshop ειναι με μπρουτζινα-επινικελωμενα ρακορ μισης ιντσας ακριβως τα ιδια με αυτα που βαζει ο eleven στα block του(ανοιγμενα μεσα, καναμε ειδικη παραγγελεια μαζι). Τωρα για τις βιδες ειναι οντως για ανεμηστηρες με μεγαλυτερο παχος απο τους απλους. Αυτο δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο ομως να το καταλαβει καποιος. Δηλαδη εσυ βιδωσες τοσο πολυ μεχρι που τρυπησες τον χαλκο? Δεν καταλαβες οτι εβρισκε καπου?

Το δικό μου ψυγείο το πήρα κατευθείαν απο γερμανία οπότε δεν γνωρίζω αν εδώ υπάρχει με αλλαγμένα ρακόρ. Εγώ με το που το έπιασα στα χέρια μου του άλλαξα τα σιδερένια ρακόρ με χάλκινα που έχω πάντα για καβάτζα :). Οι Papst ανεμιστήρες είναι υψηλής απόδοσης χαμηλού θυρύβου. Σε σύγκρηση με τους αθόρυβους την akasa που είχα αγοράσει το ίδιο διάστημα η απόδοση των Papst ήταν η διπλάσια παράγωντας τη ίδια ποσότητα θορύβου. Οσον αφορά τις βίδες. Για να πώ την αλλήθεια όταν έβαλα πρώτα τους papst είδα οτι το μέγεθος που είχαν οι βίδες ήταν στο κατάλληλο ύψος οπότε στούς akasa ήθελε λιγη προσοχή. Οταν εφτασε η σειρά του akasa να βιδωθεί απάνω στο ψυγείο η συγκεκριμένη τρύπα ήταν πιο μικρή απο την διάμετρο της βίδας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βιδωθεί με το χέρι. Οταν λοιπόν έβαλα ενα επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι για να το βιδόσω ξεχάστηκα τελείως με αποτέτεσμα να του σκίσω το γκρόβερ :jump:. Αλλά ας είναι καλά το φλόγιστρο σε λιγότερο απο 3 λεπτά η ενχείρηση είχε πετύχει και ο ασθενής ήταν και πάλι ζωντανός και χωρίς να κλείσει το τελευταίο στοιχείο λόγω κόλησης:).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.