GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 Ωραια προσφορα εεεεεε???????Περιπου 660 ευρω..http://promotions.newegg.com/AMD/AMD_OCZ/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Βασιλη εγω 2χ512 βλεπω........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 17, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma Βασιλη εγω 2χ512 βλεπω........ ναι καλα βλεπεις εσυ....εγω τυφλωθηκα απο τα σουβλακια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 02:44] ναι καλα βλεπεις εσυ....εγω τυφλωθηκα απο τα σουβλακια..... :cry: για μενα δεν πηρατε τιποτα?:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Φεβρουάριος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 Ποιος θα παει να παρει αυτη τη στιγμη FX 55.?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από FLO Ποιος θα παει να παρει αυτη τη στιγμη FX 55.?> εγω παντος τον δικο μου τον εδωσα 350ευρο,χωρις να θελω να κανω χαλαστρα τον Βασιλη,μακαρι να τον δωσει οσο αναφερετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 18, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 οπιος δεν θελει να δοσει πολλα λεφτα για μια καλη αναβαθμιση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 18, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από FLO Ποιος θα παει να παρει αυτη τη στιγμη FX 55.?> στα 0.13....χωρις coldbug..... αλλα κανενας... Αρχική απάντηση από def εγω παντος τον δικο μου τον εδωσα 350ευρο,χωρις να θελω να κανω χαλαστρα τον Βασιλη,μακαρι να τον δωσει οσο αναφερετε ξαναδιαβασε το πρωτο post... Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr οπιος δεν θελει να δοσει πολλα λεφτα για μια καλη αναβαθμιση.... Οριστε ενα πολυ ωραιο σκεπτικο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.