Jump to content

Πως μπορω να μεταφερω δεδομενα;

hayabusa

Recommended Posts

Παιδες χρειαζομαι για μια ακομη φορα τα φωτα σας. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης: Εχω 3 υπολογιστες σε δυο διαφορετικα μερη(απεχουν μεταξυ τους περι τα 10 χιλιομετρα) δηλαδη σε δυο διαφορετικα σπιτια. Ο ενας τρεχει windows Xp ο αλλος win 2000 professional ο τριτος win 98. Oι δυο τελευταιοι ειναι αυτοι που βρισκονται μακρια απο τον υπολογιστη που χρησιμοποιω σχεδον σε καθημερινη βαση. Μηπως ξερει κανεις καποιον τροπο ωστε να τους ελεγχω απο το μηχανημα με τα win xp? Αυτο που θελω ειναι βασικα να μπορω να παιρνω διαφορα δεδομενα που κατεβαζουν απο το ιντερνετ και να τα βαζω στον υπολογιστη με τα ΧΡ. Εχω ακουσει οτι υπαρχει καποιο trojan horse free στο ιντερνετ με το οποιο αποκτας προσβαση στα μηχανηματα που θελεις. Ξερει κανεις ποιο ειναι αυτο και πως γινεται η δουλεια; Δεν με πειραζει καθολου να το εγκαταστησω αφου ολοι οι υπολογιστες ειναι δικοι μου και δεν διατρεχουν κανενα κινδυνο. Please help :help: :help:

Καλησπέρα.Καταρχάς περνάς και στα 3 μηχανάκια το remote desktop απο το cd tων windows χρ.Είναι κάπου στο φάκελο support/tools.Απλά με αυτό πρέπει οι η/υ να ειναι μόνιμα ανοιχτοί ή κάποιος να τους ανοίγει.Δικαιώματα δίνεις απο το μενου remote sto my computer.Στα win 98 δεν ξέρω αν θα πιάσει.Η δύσκολη λύση είναι με κάποιο πρόγραμμα telnet να παίξεις.

Βρηκα την διαδιακσια σε ενα ελληνικο(!) ιστοτοπο(της βιβλιοθηκης της μακεδονιας) αναλυτικα αλλα φαινεται αρκετα δυσκολο και δεν θελω να μπλεκω σε ιστοριες τωρα. Θα δοκιμασω την πρωτη λυση που μου ειπες.

Εν τω μεταξυ αν καποιος γνωριζει κατι αλλο ας το πει.

Αν θέλεις απλώς να μεταφέρεις δεδομένα η λύση είναι απλή και πάρα πολύ παλιά. FTP

Αν θες να βλέπεις και το desktop των άλλων υπολογιστών σου συστήνω το vnc, γιατί στα 98 δεν παίζει σίγουρα terminal service για remote desktop και στα win2k νομίζω δεν παίζει αν δεν είναι σerver-advanced server.

Τι ειδικός εξοπλισμός; Ftp client έχεις στο pc σου φαντάζομαι. Βρίσκεις στο net και έναν ftp server (έχουν και τα win έναν ενσωματωμένο με το iis) τον εγκαθιστάς, το ρυθμίζεις και αρχίζεις τις μεταφορές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.