hayabusa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 Παιδες χρειαζομαι για μια ακομη φορα τα φωτα σας. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης: Εχω 3 υπολογιστες σε δυο διαφορετικα μερη(απεχουν μεταξυ τους περι τα 10 χιλιομετρα) δηλαδη σε δυο διαφορετικα σπιτια. Ο ενας τρεχει windows Xp ο αλλος win 2000 professional ο τριτος win 98. Oι δυο τελευταιοι ειναι αυτοι που βρισκονται μακρια απο τον υπολογιστη που χρησιμοποιω σχεδον σε καθημερινη βαση. Μηπως ξερει κανεις καποιον τροπο ωστε να τους ελεγχω απο το μηχανημα με τα win xp? Αυτο που θελω ειναι βασικα να μπορω να παιρνω διαφορα δεδομενα που κατεβαζουν απο το ιντερνετ και να τα βαζω στον υπολογιστη με τα ΧΡ. Εχω ακουσει οτι υπαρχει καποιο trojan horse free στο ιντερνετ με το οποιο αποκτας προσβαση στα μηχανηματα που θελεις. Ξερει κανεις ποιο ειναι αυτο και πως γινεται η δουλεια; Δεν με πειραζει καθολου να το εγκαταστησω αφου ολοι οι υπολογιστες ειναι δικοι μου και δεν διατρεχουν κανενα κινδυνο. Please help :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Φεβρουάριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Καλησπέρα.Καταρχάς περνάς και στα 3 μηχανάκια το remote desktop απο το cd tων windows χρ.Είναι κάπου στο φάκελο support/tools.Απλά με αυτό πρέπει οι η/υ να ειναι μόνιμα ανοιχτοί ή κάποιος να τους ανοίγει.Δικαιώματα δίνεις απο το μενου remote sto my computer.Στα win 98 δεν ξέρω αν θα πιάσει.Η δύσκολη λύση είναι με κάποιο πρόγραμμα telnet να παίξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 17, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Με telnet προγραμμα ξερεις ακριβως τι διαδικασια χρειαζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Φεβρουάριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Δεν έχω κάποιο αυτη την στιγμή στα υποψιν.Έχεις καποιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Φεβρουάριος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Κοίτα καποια προγράμματα περιπου πώς παιζουν και εχει καποια δωρεαν τελνετ προγραμματα http://www.thefreesite.com/Free_Software/Telnet_freeware/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 17, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Βρηκα την διαδιακσια σε ενα ελληνικο(!) ιστοτοπο(της βιβλιοθηκης της μακεδονιας) αναλυτικα αλλα φαινεται αρκετα δυσκολο και δεν θελω να μπλεκω σε ιστοριες τωρα. Θα δοκιμασω την πρωτη λυση που μου ειπες. Εν τω μεταξυ αν καποιος γνωριζει κατι αλλο ας το πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 17, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 To menu για το remote που ακριβως βρισκεται στο my computer? Εφαγα ολο τον κοσμο αλλα δεν το βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 17, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αν θέλεις απλώς να μεταφέρεις δεδομένα η λύση είναι απλή και πάρα πολύ παλιά. FTPΑν θες να βλέπεις και το desktop των άλλων υπολογιστών σου συστήνω το vnc, γιατί στα 98 δεν παίζει σίγουρα terminal service για remote desktop και στα win2k νομίζω δεν παίζει αν δεν είναι σerver-advanced server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 20, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Mε το FTP πως γινεται η δουλεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 21, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Στήνεις σε ένα μηχάνημα τον ftp server και στο άλλο έναν κλασσικό ftp client αν δεν έχεις ήδη. Μετά μπαίνεις από τον client στο server και ανεβάζεις ή κατεβάζεις αρχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 21, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Μπορει καποιος να μου πει ακριβως πως στηνω τον σερβερ και τον κλιεντ; Χρειαζεται ειδικος εξοπλισμος; Σορυ που ρωταω πολλα αλλα σε αυτο το θεμα ειμαι λιγο ασχετος Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 22, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Τι ειδικός εξοπλισμός; Ftp client έχεις στο pc σου φαντάζομαι. Βρίσκεις στο net και έναν ftp server (έχουν και τα win έναν ενσωματωμένο με το iis) τον εγκαθιστάς, το ρυθμίζεις και αρχίζεις τις μεταφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 24, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 Το ΙΡ του καθε υπολογιστη που μπορω να το βρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 24, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 ’νοιξε ένα παράθυρο command prompt και γράψεC:\ipconfig /allκαι πάτα Enter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 25, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2006 To δοκιμασα αλλα μου ειπε οτι δεν μπορουσε να βρει την επιλεγμενη διαδρομη δισκου. Τωρα τι γινεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 25, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 26, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 Ωραια, την βρηκα επιτελους την ΙΡ. Νομιζω οτι απο δω και περα τα πραγματα ειναι απλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.