Jump to content

LOGITEC X530-Τωρα?

unknown

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω κατι creative p5800 5,1 απο τα οποια δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος....μπορω να τα πουλησω 40ευρω...λεω να σκασω αλλα 20 και να παρω τα χ530..

οντως ειναι καλα ηχεια??

αξιζει αυτη η κινηση αυτη τη περιοδο η ετοιμαζεται νεο φρουτο??

μιλαμε παντα για 5,1 ηχεια εως 100watt πανω σε μια soundblaster 24bit live.(το δωματιο ειναι 25-30τετραγωνικα...)

τα εχω δει και αυτα αλλα creative δεν ξαναπαιρνω........μια βγαζουν παρασιτα την αλλη αυξομειωνουν την ενταση απο μονα τους ε αντε να παρουν ποδι μη φυγουν απο το παραθυρο.....ξερει κανεις αν θα βγει κανα νεο μοντελο των χ530??αλλιως απο εβδομαδα θα τα παραγγειλω....

K γω με παλιά creative άκουγα κάτι χραπα-χρουπα αυξομειώνοντας την ένταση και όντως μόνα τους σε ξεκάρφωτεσ στιγμές αυξομειωνόταν η ένταση του ήχου μόνη της! Δε ξέρω να κάποιος σταθεροποιητής θα βοηθούσε αλλά είναι μάλλον φθηνός οπότε δε θα χάσεις κ τπτ!

Τον σταθεροποιητη τον εχω τα ηχεια δεν εχω!Εσενα σου παρουσιαστηκε το προβλημα με το ρευμα?

δε ξέρω αν φταίει το ρεύμα αλλά έκαναν περίεργα νούμερα και ταχω σουτάρει

χ530 τώρα...

ΔΕΝ φταει το ρευμα εχω σταθεροποιητη και συνεχιζει να κανει διαφορες παλαβομαρες...παρατηρησα οτι αν κουνησεις τα βυσματα του subwoofer γινεται πανικος!!απο κει που ηταν στο ηρεμο ψιλοφουλαρουν...ποδι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε...........

τραγικη ειρωνια(sounds best on soundblaster 24bit)της οποιας ειμαι κατοχος:hehe:

Δηλαδη να παρω τα CREATIVE INSPIRE T6060?Σε καποιο forum,καποιο παιδι ειπε οτι βγαζουν φοβερο ηχο!

εγω λεω να τα ακουσεις πρωτα και μετα να αποφασισεις....εγω με την πρωτη ευκαιρια θα παρω τα χ530.δεν εχω ακουσει ποτε κανενα παραπονο απο χρηστες τους για την ποιοτητα του ηχου τους..

τα p5800 τα εχουν 2 φιλοι μου.. και τα 2σετ αυξομειωνουν την ενταση....εμενα βγαζουν και παρασιτα...εδω περα καποιος ειχε πει οτι για ενα χρονικο διαστημα πρεπει να τα βαζεις να παιζουν στο 50%της εντασης τους για να στρωσουν και κατι τετοια.......δεν ξαναεμπιστευομαι ηχεια απο creative..ας κατσει να φτιαξει καμια super duper x-fi.....

Και΄γω Creative είχα μέχρι πριν ένα εξάμηνο, τα οποία με είχαν ξενερώσει με τα παράσιτά τους.. Πάνω από τα 7/10 της έντασης, άρχιζαν τα χρου χρου! Αν είσαι τύπος σαν και μένα και γουστάρεις μουσική στο τέρμα, χωρίς πολλά λεφτά, τα X530 είναι ιδανική λύση! ΜΗΔΕΝ παράσιτα!! ;)

Uknown, εγώ δεν ξαναεμπιστεύομαι τίποτα από Creative! Muvo mp3 player, μου χάλασε την δεύτερη μέρα, και αφού μου το αντικατέστησαν ξαναχάλασε σε 1,5 μήνα!! Creative suxxx!! iPod rulzzzzzz!!! :jump:

Κι εγώ έχω τα χ530... είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κλάσεις ανώτερα από τα Creative (δεν ξέρω για τα τελευταία που βγήκαν αν είναι καλά)... Τα έχω συνδέσει σε μια Audigy 2 και είναι πολύ κομπλέ... έχω βάλει και το σύνθι μου και για μικρό δωμάτιο που τα θέλεις είναι ό,τι πρέπει...

A, έχουν και μια τρομερή βλακεία... Την ένταση τη ρυθμίζεις από το μπροστά δεξί ηχείο και όχι από ξεχωριστό ροοστάτη... πράγμα που σημαίνει πως τουλάχιστον το μπροστά δεξί ηχείο δεν μπορείς να το έχεις και πολύ μακριά, μιας και θα χρειάζεται να σηκώνεσαι και να κάθεσαι για να το ρυθμίσεις... βέβαια ρυθμίζεται και από την έξοδο της κάρτας...

τα αγορασα!!φοβαρο μπασο!!!!!!μια φορα το ρυθμιζεις και τελειωνεις!ρε σεις συμβαινει κατι κουλο ομως....βγαζουν ρυθμικα παρασιτα μονο οταν ανοιγκλεινει ο διακοπτης ενος πορτατιφ απο το διπλα δωματιο!!!:tomato:εχω σταθεροποιητη τασης!(ενα φτηνο)..

κατα τ'αλλα τα ηχεια γ@μ@νε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.