LordArthas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 Πριν μια εβδομαδα καηκε το τροφοδοτικο μου και η μητρικη. Ανοιγοντας το pc, ειπα να βγαλω εναν δισκο και να τον χρησιμοποιω σαν εξωτερικο. Πραγματι οταν εφτασε η καινουρια μητρικη, εβαλα τον 160GB Seagate στο IcyBox και τον συνεδεσα με USB.Το προβλημα ειναι οτι ανα τακτα χρονικα διαστηματα (πχ καθε 5-10min) το μοτερ του δισκου κανει ενα περιεργο θορυβο. Ακουγεται πιο «ψηλα» για περιπου 1 λεπτο και μετα παλι γυριζει στη νορμαλ του κατασταση. ’λλα περιεργα συπτωματα δεν παρουσιαζει. Δεν γνωριζω να εκανα παντα ετσι ο δισκος, αφου ηταν μεσα στο case και δεν μπορουσα να τον ακουσω.Νομιζετε οτι πρεπει να ανησυχω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Φεβρουάριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Μήπως δεν τον έχεις βιδώσει καλά και ταλανίζεται μεστο κουτί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Φεβρουάριος 17, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Για να μην ειμαι απολυτος, θα το κοιταξω, αλλα νομιζω οτι τον εχω βιδωσει καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Φεβρουάριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αν δε σου πετά errors κατά την αντιγραφή μεγάλων αρχείων τότε δε νμζ ναχει πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Φεβρουάριος 17, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Δε βγαζει errors και κυριως, οταν κανω copy μεγαλα αρχεια, δεν εχω ακουσει αυτον τον ηχο (δεν εχει τυχει; ). Τον κανει σε κατασταση idle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.