Jump to content

Περιεργος θορυβος, λογος ανησυχιας;

LordArthas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πριν μια εβδομαδα καηκε το τροφοδοτικο μου και η μητρικη. Ανοιγοντας το pc, ειπα να βγαλω εναν δισκο και να τον χρησιμοποιω σαν εξωτερικο. Πραγματι οταν εφτασε η καινουρια μητρικη, εβαλα τον 160GB Seagate στο IcyBox και τον συνεδεσα με USB.

Το προβλημα ειναι οτι ανα τακτα χρονικα διαστηματα (πχ καθε 5-10min) το μοτερ του δισκου κανει ενα περιεργο θορυβο. Ακουγεται πιο «ψηλα» για περιπου 1 λεπτο και μετα παλι γυριζει στη νορμαλ του κατασταση. ’λλα περιεργα συπτωματα δεν παρουσιαζει. Δεν γνωριζω να εκανα παντα ετσι ο δισκος, αφου ηταν μεσα στο case και δεν μπορουσα να τον ακουσω.

Νομιζετε οτι πρεπει να ανησυχω;

Για να μην ειμαι απολυτος, θα το κοιταξω, αλλα νομιζω οτι τον εχω βιδωσει καλα...

Αν δε σου πετά errors κατά την αντιγραφή μεγάλων αρχείων τότε δε νμζ ναχει πρόβλημα

Δε βγαζει errors και κυριως, οταν κανω copy μεγαλα αρχεια, δεν εχω ακουσει αυτον τον ηχο (δεν εχει τυχει; ). Τον κανει σε κατασταση idle...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.