Jump to content

Αγορα 2χ1gb

nes

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαταρχην χαιρετω, μιας και ειναι το πρωτο ποστ ,ολα τα παιδια του φορουμ!

Ειμαι νεος στον χωρο τον υπολογιστων!

Γιαυτο δεν γνωριζω και πολλα περι hardware!

Θέλω να αγορασω 2χ1gb !Αλλα δεν γνωριζω τι ακριβως να προτιμισω!

Το motherboard ειναι ΙΝΤΕL D925XCV!Τι προτεινετε?

Καλησπερα και καλως ηλθες.

γενικα η πλατφορμα της ιντελ στο θεμα της μνημης δεν ειναι επιλεκτικη.δηλαδη υπαρχει συμβατοτητα σχεδον με ολες τις μαρκες μνημων που κυκλοφορουν.

στο λινκ αυτο μπορεις να δεις τσιπακια κατασκευαστων που εχουν δοκιμαστει με τη μητρικη σου και ειναι οκ για χρηση

http://www.intel.com/design/motherbd/cv/cv_internalmem.htm

οτιδηποτε μαρκα μνημες βρεις που να εχουν τετοια τσιπακια κατα 99.999% θα δουλεψουν απροβληματιστα.

εαν γνωριζεις για την τεχνη του υπερχρονισμου τα πραγματα περιπλεκονται ελαχιστα παραπανω.

εαν δεν ασχολεισαι με υπερχρονισμο και απλα θες να βαλεις 2χ1 γιγα και απλα να κανεις την δουλεια σου το λινκ που σου εδωσα με τα τσιπακια αρκει.

παιδες και εγω εχω ριχτι στην αναζιτιση μνημων 2χ1gb

ειμαι αναμεσασα σε gallistix 4000 ddr

και Gskills f1 4000 hz 2x1Gb

τι θα μου προτινατε....?

βασικα με νιαζει να πανε μεχρι τα 280......

αλεξη το παλικαρι εχει μητρικη για DDR2

εσυ εχεις για DDR1. ανοιξε διαφορετικο θεμα ή ξεθαψε ενα παλιοτερο δικο σου που ειχες κανει για το συστημα σου.

ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!Εχεις να μου προτεινεις κατι πιο συγκεκριμενο?

παντως οχι δεν ασχολουμε με υπερχρνισμο αν και θα το ηθελα στο μελλον!Να μαθουμε τα βασικα πρωτα!

παρε την λιστα απο το λινκ που σου εδωσα και εκτυπωσε την.

σε οποιο μαγαζι και να πας για αγορα μνημων δωσε την λιστα σε εναν πωλητη και πες του να σου δωσει μνημες συμβατες με αυτη τη λιστα.

εαν το οικονομικο δεν ειναι προβλημα ζητα του εκεινες με τα μικροτερα timings

προτιμησε δηλαδη 3-3-3 αντι για 4-4-4

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.