nes Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 Kαταρχην χαιρετω, μιας και ειναι το πρωτο ποστ ,ολα τα παιδια του φορουμ!Ειμαι νεος στον χωρο τον υπολογιστων!Γιαυτο δεν γνωριζω και πολλα περι hardware!Θέλω να αγορασω 2χ1gb !Αλλα δεν γνωριζω τι ακριβως να προτιμισω!Το motherboard ειναι ΙΝΤΕL D925XCV!Τι προτεινετε?
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2006 #2 Φεβρουάριος 17, 2006 Καλησπερα και καλως ηλθες.γενικα η πλατφορμα της ιντελ στο θεμα της μνημης δεν ειναι επιλεκτικη.δηλαδη υπαρχει συμβατοτητα σχεδον με ολες τις μαρκες μνημων που κυκλοφορουν.στο λινκ αυτο μπορεις να δεις τσιπακια κατασκευαστων που εχουν δοκιμαστει με τη μητρικη σου και ειναι οκ για χρησηhttp://www.intel.com/design/motherbd/cv/cv_internalmem.htmοτιδηποτε μαρκα μνημες βρεις που να εχουν τετοια τσιπακια κατα 99.999% θα δουλεψουν απροβληματιστα.εαν γνωριζεις για την τεχνη του υπερχρονισμου τα πραγματα περιπλεκονται ελαχιστα παραπανω.εαν δεν ασχολεισαι με υπερχρονισμο και απλα θες να βαλεις 2χ1 γιγα και απλα να κανεις την δουλεια σου το λινκ που σου εδωσα με τα τσιπακια αρκει.
Qlim4X Φεβρουάριος 17, 2006 #3 Φεβρουάριος 17, 2006 παιδες και εγω εχω ριχτι στην αναζιτιση μνημων 2χ1gbειμαι αναμεσασα σε gallistix 4000 ddrκαι Gskills f1 4000 hz 2x1Gbτι θα μου προτινατε....?βασικα με νιαζει να πανε μεχρι τα 280......
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2006 #4 Φεβρουάριος 17, 2006 αλεξη το παλικαρι εχει μητρικη για DDR2εσυ εχεις για DDR1. ανοιξε διαφορετικο θεμα ή ξεθαψε ενα παλιοτερο δικο σου που ειχες κανει για το συστημα σου.
nes Φεβρουάριος 17, 2006 Author #5 Φεβρουάριος 17, 2006 ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!Εχεις να μου προτεινεις κατι πιο συγκεκριμενο?παντως οχι δεν ασχολουμε με υπερχρνισμο αν και θα το ηθελα στο μελλον!Να μαθουμε τα βασικα πρωτα!
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2006 #6 Φεβρουάριος 17, 2006 παρε την λιστα απο το λινκ που σου εδωσα και εκτυπωσε την.σε οποιο μαγαζι και να πας για αγορα μνημων δωσε την λιστα σε εναν πωλητη και πες του να σου δωσει μνημες συμβατες με αυτη τη λιστα.εαν το οικονομικο δεν ειναι προβλημα ζητα του εκεινες με τα μικροτερα timingsπροτιμησε δηλαδη 3-3-3 αντι για 4-4-4
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.