Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 Γιατί εδώ και μέρες όταν πατάωΕΝΑΡΞΗΠρογράμματαμου βγάζει ΄΄Εγκαταστάθηκαν νέα προγράμματα΄΄ και όλα τα τελευταία προγράμμτα των τελευταίων 2 εβδομάδων μου τα έχει ΄΄βαμμένα΄΄ ακόμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 ειναι λιγο σπαστικο αυτο αλλα windows ειναι αυτα,.......πρεπει να μαθουμε να συμβιωνουμε μαζι τους.παντως εαν πατησεις σε ολα οσα σου δειχνει ''βαμμενα'' μεσω απο τις στηλες μεχρι τελους δεν θα σου ξανα εμφανισει την συγκεκριμενη ειδοποιηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Δεξι κλίκ στο κουμπί έναρξη->ιδιότητες, κλίκ στο κουμπάκι προσαρμογή της καρτέλας του μενού έναρξη και ψάξε λίγο τις επιλογές εκεί και θα βρείς πως απενεργοποιείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 18:09] Δεξι κλίκ στο κουμπί έναρξη->ιδιότητες, κλίκ στο κουμπάκι προσαρμογή της καρτέλας του μενού έναρξη και ψάξε λίγο τις επιλογές εκεί και θα βρείς πως απενεργοποιείται. αστρομαθος.....οσο ζω μαθαινω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Φεβρουάριος 17, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Ναι αλλά αυτό δεν ήταν κι απο πρίν ενεργοποιημένο?Γιατί τότε δεν μου τα έβγαζε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Φεβρουάριος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Το πρόγραμμα που εγκατέστησες το επαναενεργοποίησε... Μου συμβαίνει πολύ συχνά. Και μην ξεχνάς: Windows: The OS we love to hate! Για χιλιάδες τέτοιους λόγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Φεβρουάριος 17, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 ΟΚ ..στώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.