Jump to content

Προβλημα με WideScreen

sakislife

Recommended Posts

Πριν λιγες πηρα τη Belinea 10 20 35W (20" Widescreen) απο τη οποια ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οταν ανοιγω το PC δε δειχνει τιποτα και η οθονη ειναι σε standby mode, μεχρι το σημειο που εμφανιζεται το Welcome των Windows, κι αναρωτιεμαι τι θα κανω αν χρειαστει καποια στιγμη να μπω στο BIOS. Πληροφοριακα εχω συνδεμενη την ψηφιακη εξοδο. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει ?

εχω παρατηρησει μερικες TFT οτι αργουν να ανοιξουν.

κανε μια απλη δοκιμη.

πατα DEL κατα την εκκινηση και περιμενε να δεις εαν θα αναψει η οθονη μετα απο λιγο και θα βλεπεις BIOS MENU.

ε αμα δεν ανοιξει καθολου τοτε πρεπει να αναζητησουμε λυση

Αρχική απάντηση από greekfragma

εχω παρατηρησει μερικες TFT οτι αργουν να ανοιξουν.

.......

Ακόμα και να αργεί να ανοίξει η οθόνη, είναι αρκετός ο χρόνος από το power on μέχρι και το welcome των windows. Κάτι άλλο πρέπει να είναι.

...φιλε μου εχω ακριβως την ιδια οθονη πανω σε μια Χ850ΧΤ PE με DVI και μου κανει ακριβως το ιδιο πραγμα :mad: ....εαν την βαλεις ομως με το κλασσικο d-sub δουλευει οκ ..;)

PS εγω εχω καρφωμενα και τα 2 καλωδια πανω στην οθονη και οταν θελω να παιξω με bios...βαζω το αναλογικο .

Αρχική απάντηση από mortisboy [Χθες, στις 23:30]

...φιλε μου εχω ακριβως την ιδια οθονη πανω σε μια Χ850ΧΤ PE με DVI και μου κανει ακριβως το ιδιο πραγμα :mad: ....εαν την βαλεις ομως με το κλασσικο d-sub δουλευει οκ ..;)

PS εγω εχω καρφωμενα και τα 2 καλωδια πανω στην οθονη και οταν θελω να παιξω με bios...βαζω το αναλογικο .

Φιλε μου σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Να σαι καλα.

Παρεπιπτοντως ειχα διαβασει τα σχολια σου για την οθονη πριν την παραγειλλω και ειχες παραπανω απο δικιο. Η οθονη (μ)αμαει... στην κυριολεξια. :T:

Αρχική απάντηση από kunoobidi [Σήμερα, στις 00:15]

Αν έχεις ποτέ πρόβλημα με παιχνίδια λόγω widescreen ψάξε σαυτό το forum και λογικά θα βρεις λύση

http://www.widescreengamingforum.com/

Αν και το ειχα υπ οψην μου, σ ευχαριστω.

Αρχική απάντηση από sakislife

Παρεπιπτοντως ειχα διαβασει τα σχολια σου για την οθονη πριν την παραγειλλω και ειχες παραπανω απο δικιο. Η οθονη (μ)αμαει... στην κυριολεξια. :T:

Αρχική απάντηση από mortisboy

Βρωμοπαιδο,πηρες το παιδι στον λαιμο σου! ;)

Αρχική απάντηση από sakislife [Σήμερα, στις 00:17]

...να σαι καλα...καλοδουλευτη....:flower:

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 00:34]

Βρωμοπαιδο,πηρες το παιδι στον λαιμο σου! ;)

...:p :P :p ... νομιζα στην αρχη οτι εφταιγε η καρτα μου...να σου πω την αληθεια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.