sakislife Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2006 Πριν λιγες πηρα τη Belinea 10 20 35W (20" Widescreen) απο τη οποια ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οταν ανοιγω το PC δε δειχνει τιποτα και η οθονη ειναι σε standby mode, μεχρι το σημειο που εμφανιζεται το Welcome των Windows, κι αναρωτιεμαι τι θα κανω αν χρειαστει καποια στιγμη να μπω στο BIOS. Πληροφοριακα εχω συνδεμενη την ψηφιακη εξοδο. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 εχω παρατηρησει μερικες TFT οτι αργουν να ανοιξουν.κανε μια απλη δοκιμη.πατα DEL κατα την εκκινηση και περιμενε να δεις εαν θα αναψει η οθονη μετα απο λιγο και θα βλεπεις BIOS MENU.ε αμα δεν ανοιξει καθολου τοτε πρεπει να αναζητησουμε λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Φεβρουάριος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma εχω παρατηρησει μερικες TFT οτι αργουν να ανοιξουν........ Ακόμα και να αργεί να ανοίξει η οθόνη, είναι αρκετός ο χρόνος από το power on μέχρι και το welcome των windows. Κάτι άλλο πρέπει να είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 ε δοκιμασε το να μαθουμε τελικα τι παιζει...............νομιζω σου φτανει το φλας των num/caps/f lock για να ξερεις ποτε περναει post menu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Φεβρουάριος 17, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Δοκιμασα οσα ειπατε αλλα κανενα αποτελεσμα.... Καμμια ιδεα κανεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 ...φιλε μου εχω ακριβως την ιδια οθονη πανω σε μια Χ850ΧΤ PE με DVI και μου κανει ακριβως το ιδιο πραγμα ....εαν την βαλεις ομως με το κλασσικο d-sub δουλευει οκ .. PS εγω εχω καρφωμενα και τα 2 καλωδια πανω στην οθονη και οταν θελω να παιξω με bios...βαζω το αναλογικο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Φεβρουάριος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αν έχεις ποτέ πρόβλημα με παιχνίδια λόγω widescreen ψάξε σαυτό το forum και λογικά θα βρεις λύσηhttp://www.widescreengamingforum.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Φεβρουάριος 17, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από mortisboy [Χθες, στις 23:30] ...φιλε μου εχω ακριβως την ιδια οθονη πανω σε μια Χ850ΧΤ PE με DVI και μου κανει ακριβως το ιδιο πραγμα ....εαν την βαλεις ομως με το κλασσικο d-sub δουλευει οκ .. PS εγω εχω καρφωμενα και τα 2 καλωδια πανω στην οθονη και οταν θελω να παιξω με bios...βαζω το αναλογικο . Φιλε μου σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Να σαι καλα. Παρεπιπτοντως ειχα διαβασει τα σχολια σου για την οθονη πριν την παραγειλλω και ειχες παραπανω απο δικιο. Η οθονη (μ)αμαει... στην κυριολεξια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Φεβρουάριος 17, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi [Σήμερα, στις 00:15] Αν έχεις ποτέ πρόβλημα με παιχνίδια λόγω widescreen ψάξε σαυτό το forum και λογικά θα βρεις λύσηhttp://www.widescreengamingforum.com/ Αν και το ειχα υπ οψην μου, σ ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 17, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από sakislife Φιλε μου σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Να σαι καλα. Παρεπιπτοντως ειχα διαβασει τα σχολια σου για την οθονη πριν την παραγειλλω και ειχες παραπανω απο δικιο. Η οθονη (μ)αμαει... στην κυριολεξια. Αρχική απάντηση από mortisboy ...φιλε μου εχω ακριβως την ιδια οθονη πανω σε μια Χ850ΧΤ PE με DVI και μου κανει ακριβως το ιδιο πραγμα ....εαν την βαλεις ομως με το κλασσικο d-sub δουλευει οκ .. PS εγω εχω καρφωμενα και τα 2 καλωδια πανω στην οθονη και οταν θελω να παιξω με bios...βαζω το αναλογικο . Βρωμοπαιδο,πηρες το παιδι στον λαιμο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 17, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από sakislife [Σήμερα, στις 00:17] Φιλε μου σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Να σαι καλα. Παρεπιπτοντως ειχα διαβασει τα σχολια σου για την οθονη πριν την παραγειλλω και ειχες παραπανω απο δικιο. Η οθονη (μ)αμαει... στην κυριολεξια. ...να σαι καλα...καλοδουλευτη....:flower: Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 00:34] Βρωμοπαιδο,πηρες το παιδι στον λαιμο σου! ... :P ... νομιζα στην αρχη οτι εφταιγε η καρτα μου...να σου πω την αληθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Φεβρουάριος 20, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Έχω την ίδια οθόνη αλλά 6600gt κάρτα γραφικών.Η οθόνη ανοίγει κανονικά με το πάτημα του κουμπιου του κουτιου μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.