Jump to content

6600gt sli kai psu

sret

Recommended Posts

καλημερα,εχω ενα τροφοδιτικο που δινει 20αμπερ στην 12volt,και μια 6600gt.

σκεφτομαι να προσθεσω μια 6600gt για sli.στο site της nvidia αναφερει σαν minimum τα 20αμπερ.τροφοδιτικο καινουργιο δεν γινεται να αγορασω,και θελω

να ρωτησω αν υπαρχει πι8ανoτητα να πα8ει ζημια το pc λογω ελλιπους τροφοδοσιας ή το τροφοδοτικο λογω ζορισματος?

ευχαριστω

Πιθοναν να μην χρειαζεσαι αλλαγη. Εξαρταται και απο την υπολοιπη συνθεση. Ζημια δυσκολα θα παθεις αλλα αν δεν φτανει η ισχυς πιθανον να δεις επανακκινηεις ή μπλε οθονες.

Τι τροφοδοτικο εχεις?????

Και σου προτεινα να πουλησεις την 6600gt που εχεις και να παρεις μια 6800gt ας πουμε αντι να προσθεσεις μια 6600 ακομα.

Αρχική απάντηση από sret

ευχαριστω για τις απαντησεις,να ειστε καλα.το τροφοδοτικο ειναι T&P meiji 550 watt.

Εγω πρωτη φορα ακουω για αυτο. Παντως αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να ξερεις. Σου προτεινω ομως και παλι να μην πας σε SLI ειδικα με 6600GT.

ΣΩΣΤΑ!και καλυτερες επιδοσεις θα εχεις και λιγοτερο θορυβο!αν δεν βρεις σε καλη τιμη την 6800Gt παρε μια 6800Gs που ειναι λιγο φθηνοτερη αλλα με σχεδον ιδιες επιδοσεις..την εχω και για τα λεφτα της ειναι must .-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.