johnysb Μάϊος 11, 2009 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 Ωραιοι . GV μολις παρεις πτυχιο περνα και μια βολτα απο Ηλεκτρονικη μερια,βλεπω ψηνεσαι Νταξ για τους αλλους 2 δεν χρειαζονται σχολια,ειναι γνωστοι ηλεκτρονικοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Μάϊος 12, 2009 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Ένα μεγάλο μπράβο και στους 3 σας!Συγχαρητήρια για την ομαδική δουλειά!Και να σκεφτεί κανείς ότι ο ένας είναι Θεσσαλονίκη, ο άλλος είναι Αθήνα και ο άλλος Κύπρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 12, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Ένα μεγάλο μπράβο και στους 3 σας!Συγχαρητήρια για την ομαδική δουλειά! Και να σκεφτεί κανείς ότι ο ένας είναι Θεσσαλονίκη, ο άλλος είναι Αθήνα και ο άλλος Κύπρο! Nαι ξερω ουτε οι ninja δεν τα κανουν αυτα..:D Ο Πανος εχει αρχισει ηδη να προετοιμαζει το νεο κυκλωμα..οποτε θα εχουμε εξελιξεις.:respect: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOPSTRIM Μάϊος 12, 2009 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Κύπρο από που; αν επιτρέπεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάϊος 12, 2009 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Εγώ είμαι από κύπρο Λευκωσία συγκεκριμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOPSTRIM Μάϊος 12, 2009 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Μάλιστα κουμπάρε!Χαιρετίσματα από το Ακρωτήρι!!!!Αν και μένω Αθήνα....Κάνατε τρομερή δουλειά μπράβο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggos Ιούνιος 8, 2009 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 πολύ ωραία δουλεία , μπορείς να ανεβάσεις το σχέδιο και τα υλικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούνιος 9, 2009 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 ετοιμάζουμε άλλο με ~10Α για κάθε κανάλι αλλά θα είναι plush modulation αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 9, 2009 Author #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 πολύ ωραία δουλεία , μπορείς να ανεβάσεις το σχέδιο και τα υλικά? Μολις γυρισω σπιτι θα τα εχεις! ετοιμάζουμε άλλο με ~10Α για κάθε κανάλι αλλά θα είναι plush modulation αυτό Οπα..μπακ ιν μπισνεζζ.. Vato αργεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούνιος 10, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 το 'χω το 'χω τα 10Α δεν μου βγαίνουν αλλά το κατάφερα 5Α 60watt για κάθε κανάλι καλά είμαστε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιούνιος 10, 2009 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 hmm 4 delta per channel? APPROVED:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
OC-maniac! Ιούνιος 16, 2009 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Συγχαρητήρια σε όλους όσους έλαβαν μέρος... This is Sparta Καταπληκτική δουλειά, πολύ ωραίες φωτογραφίες και πολύ αναλυτική παρουσίαση (στο σύνολο της)!! :respect: :respect: :respect: Περιμένω τις επόμενες εκδόσεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούνιος 16, 2009 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Σε ευχαριστούμε αδερφέ κάτσε να δούμε αν έχει δοκιμάσει ο Γιάγκος το καινούριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 4, 2009 Author #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Back in Business....By Yiancar! Vato όλα OK? [ATTACH]5513[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 4, 2009 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Λάθος είναι αυτό δεν το είδα όλο θα κάτσω το βράδυ να το τσεκάρω αλλά έχει 2-2 λάθει που κάνουν μπαμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιούλιος 4, 2009 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 oups my mistake , ο όμηρος φταίει που μίλαγε για δίκτυα [ATTACH]5514[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsmaster Ιούλιος 4, 2009 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Κάντε πιο χοντρές τις γραμμές που περνάει όλο το ρεύμα της εξόδου. Γιατί κάτι για 5-10 Α διαβάζω και με αυτές τις γραμμές..... Και αφού έχετε PWM γιατί δεν βάζετε ένα MOSFET για όσο ρεύμα θέλετε?Το mic502 πόσο εύκολα το βρίσκετε στην αγορά? και πόσο? Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να φτιάξεις PWM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιούλιος 5, 2009 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Προσωπικά το mic στην Kύπρο δεν το βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 5, 2009 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 όντως το mic είναι δύσκολο να βρεθεί τώρα για το Mosfet δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς ρίξε ότι ιδέα έχεις καλό είναι ότι ηλεκτρονικά έχω τα έχω από το σχολείο οπότε δεν είμαι expert ούτε ξέρω πολλούς τρόπους για pwm Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιούλιος 5, 2009 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 λοιπόν τα tracers μεγάλωσαν και το mic γειώθηκε gsmaster αν έχεις καμια ιδέα , πες μας το msn /skype/ etc να κάνουμε ένα conv να μας την πεις [ATTACH]5515[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.