Jump to content

KingSton KVR

stratos1978

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Βρε παιδες μολις "πεσανε" στα χερια μου 2 dimmακια KingSton KVR , τα οποια τα chipset εχουν τα χαρακτηριστικα απο Winbond..... Τα chip αναφερουν KingSton και τα εξης numbers :

S02621

0506 S01

D3208DLCT-5AN

Eχετε καμια ιδεα περι του θεματος??? Ξερει κανει αν ειναι οντως Winbond?

Αρχική απάντηση από stratos1978 [Σήμερα, στις 01:58]

Βρε παιδες μολις "πεσανε" στα χερια μου 2 dimmακια KingSton KVR , τα οποια τα chipset εχουν τα χαρακτηριστικα απο Winbond..... Τα chip αναφερουν KingSton και τα εξης numbers :

S02621

0506 S01

D3208DLCT-5AN

Eχετε καμια ιδεα περι του θεματος??? Ξερει κανει αν ειναι οντως Winbond?

Bάλτα πάνω να δούμε τι κάνουν..

Ελπίζω να σου πάνε καλύτερα από κάτι Micron που έχω εγώ.. :D

Τελευταια εχω δει και εγω κατι bh-5 σε kingston αλλα σε 256αρια...:(

Σε 512αρια ουτε να το συζητας.......

Εσυ σε τι τα ειδες???:D

Ο Nos-dιο πηρε κατι μνημες kingston value προχθες με τσιπακια UCCC......:D

uccc εχει γεμίσει ο τόπος μπιλ , έλα όμως που στα 285@3-4-3-8 δινουν το ίδιο bandwith με 2-2-2-5 [7-12-2-2-1-1- :D] . @ 210 :hehe: <--- No kidding

Βρε παιδες δεν δοκιμασα ακομα ....αλλα οντως εχουν τα chipακια 2 τρυπουλες και εξεχουν και 2 "συρματακια" απο καθε πλευρα του chip..... Θα σας δωσω αργοτερα και φωτο για να δειτε και εσεις....

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 11:49]

Τελευταια εχω δει και εγω κατι bh-5 σε kingston αλλα σε 256αρια...:(

Σε 512αρια ουτε να το συζητας.......

Εσυ σε τι τα ειδες???:D

Ο Nos-dιο πηρε κατι μνημες kingston value προχθες με τσιπακια UCCC......:D

Σε 512MB Dimmακια...

Εμ Winbond τυχεράκια... αν και νομίζω ότι τα πλαινά σιδεράκια πάνω στα τσιπ πρέπει να είναι πιο φαρδυά..αλλά οι δυο μεγάλοι κύκλοι πάνω στο τσιπ...αυτό υποδηλώνουν.

Μα καλά δεν τις δοκίμασες; Μόνο φώτο τις παίρνεις;Μοντέλα είναι;

Ρίξε το σύρμα να πάμε να τα καθαρίσουμε όλα :whistling:P

Εχχχμμμ ...λοιπον τις εχω βαλει στο νεο μου αποκτημα .... ASUS NCCH-DL με εναν Xeon 2.8 (καλο "κομματι") ....και μαλλον θα εχουμε HOT Party τις επομενες μερες....χεχεχε:D:p;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.