Jump to content

Ταλαιπωρία..

hant

Recommended Posts

Γεια σας φιλτατοι .. θέλω και εγώ να πω τον πόνο μου..

Έχω στην κατοχή μου μια asus 9800xt την οποία την είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια από Πλαίσιο..Η καρτούλα μια χαρά είναι και δεν είχα πρόβλημα μέχρι πριν λίγο καιρό που ψόφισε το ένα ανεμιστηράκι.. ’ντε λέω οκ ας την αφήσω λίγο ακόμα μια και δεν ήθελα να τρέχω για επισκευές .. ελα όμως που κάθε τρεις και λίγο ψοφάει και το άλλο και ξαφνικά ανάσταση και ξαναδουλεύει .. μαζι με αυτό άρχισε να δουλεύει και το 1o αλλά με πολύ θόρυβο και χαμηλές στροφές .. Μια νύχτα σταμάτησαν και τα 2 και ανέβασε 70 βαθμούς από 50-55 που συνήθως δούλευε .. Σκεύτικα να την στείλω πίσω για να την φτιάξουνε αλλά θα περίμενα πολύ καιρό και ποιος να ψάχνει για αποδείξεις τώρα .. Στην τελική αποφάσισα να βάλω ένα arctic silencer πάνω για να τελειώνουμε .. αλλά είδα ότι η asus διαφέρει από αυτήν της ati , η υποδοχή ρεύματος που έχει πάνω για να κουμπώσει το σύστημα ψύξης είναι διαφορετική από αυτή tou silencer και λογικά και από αυτή της ati..και τώρα σκέφτομαι τι στο καλό να κάνω .. αν την στείλω πίσω τι πιστεύεται ότι θα γίνει .. αξίζει να κάνω καμία πατέντα ?Η κάρτα έχει εγγύηση 3 χρόνια και την είχα αγοράσει 515 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

.

Θα προτεινα να πας εσυ ο ιδιος στο Πλαισιο, και οχι να τη στειλεις εστω και αν αυτο ειναι δυσκολο. Αφου η καρτα ειναι εντος εγγυησης, δικαιουσαι αντικατασταση με ιδια η καλυτερη καρτα, επιστροφη χρηματων (του αρχικου ποσου αγορας = 500) η επισκευη. Το θεμα ειναι αν θα βρεις τιποτα ισαξιο η καλυτερο σε agp... Οποτε καλυτερα να εισαι εκει ωστε να διαπραγματευτεις με καποιον υπευθυνο για να δωθει η λυση που σε βολευει καλυτερα.

Αρχική απάντηση από saxon_747

Θα προτεινα να πας εσυ ο ιδιος στο Πλαισιο, και οχι να τη στειλεις εστω και αν αυτο ειναι δυσκολο. Αφου η καρτα ειναι εντος εγγυησης, δικαιουσαι αντικατασταση με ιδια η καλυτερη καρτα, επιστροφη χρηματων (του αρχικου ποσου αγορας = 500) η επισκευη. Το θεμα ειναι αν θα βρεις τιποτα ισαξιο η καλυτερο σε agp... Οποτε καλυτερα να εισαι εκει ωστε να διαπραγματευτεις με καποιον υπευθυνο για να δωθει η λυση που σε βολευει καλυτερα.

και ολα αυτα μονο με την αποδιξη γιατι αλιος τρεχα γυρευε....

εκτος αν θυμασε ακριβη ηεμρομιν ια αγορας και καταστιμα.....

re παιδια ειστε σιγουροι οτι παιρνετε ως επιστροφη την αρχικη τιμη πωλησης??

Γιτι εγω νομιζω πως σε τετοια περιπτωση η επιστροφη ειναι ιση με την τελευταια τιμη τιμολογησης?? Οχι τιπ0οτα αλλο, να παω να τους ζητησω τα λεφτα μου πισω.....και πεςςς οτι θα τα δωσουνε!!

Παιδια επιστροφη χρηματων δεν γινεται,ξεχαστε το,αλλιως θα τα χαλουσαμε ολοι μοναχοι μας να παρουμε τα λεφτα πισω....επισκευη η αντικατασταση..επι της ουσιας δηλ..

Νόμος 3043/21-08-02

’ρθρο 540

Δικαιώματα αγοραστή

Καταγράφονται τα δικαιώματα του αγοραστή στην περίπτωση ευθύνης του πωλητή για έλλειψη συμφωνηθείσης ιδιότητας ή πραγματικού ελαττώματος του πράγματος. Αυτά είναι τα δικαιώματα της επισκευής ή αντικατάστασης του πράγματος (χωρίς επιβάρυνση του αγοραστή) με άλλο, ή μείωσης του τμήματος ή υπαναχώρησης αυτής της σύμβασης (Δηλαδη,αντιστροφη της πωλησης. Δινω πισω το προιον και μου δινουν πισω τα χρηματα που ειχα πληρωσει). Τα δικαιώματα αυτά παρέχονται εναλλακτικά στον αγοραστή χωρίς ιεραρχική διαβάθμιση μεταξύ τους δηλ. χωρίς ορισμένα από αυτά να έχουν προτεραιότητα.

Αρχική απάντηση από nick2crete

Παιδια επιστροφη χρηματων δεν γινεται,ξεχαστε το,αλλιως θα τα χαλουσαμε ολοι μοναχοι μας να παρουμε τα λεφτα πισω....επισκευη η αντικατασταση..επι της ουσιας δηλ..

Μπορείς να πάρεις όμως ένα ωραιότατο πιστωτικό!

Πήγαινέ τη στο Πλαίσιο να στην αλλάξουν... ;)

Αλλά και αν δεν την αλλάξεις τελικά σου 'χω πατέντα για να συνδέσεις τη Silencer στο τροφοδοτικό ή στη μητρική χωρίς κοψίματα κτλ κτλ.... Είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα τις προάλλες ένας φίλος και η λύση που δόθηκε ήταν η εξής:

Φτιάχνεις ένα καλώδιο όσο μήκος θες στο οποίο βάζεις στην κάθε μεριά ένα θυληκό 3πινο (η στη μια ένα 3πινο και στην άλλη 4πινο αρσενικό αν θες να τη βάλεις στο τροφοδοτικό). Έπειτα, κόβεις τα ποδαράκια απο ένα led :tomato: και συνδέεις με αυτά τα δυο molex. Μην σου φαίνεται τόσο επικύνδινο... Κρατάει γερά όσο και αν δεν του φαίνεται... ;) Στην τελική, άμα θες να νιώθεις πιο ασφαλής (αν και περιτό κατά τη γνώμη μου) βάλε πάνω απο τα δυο molex ένα κομμάτι θερμοσυστελλόμενο και δυο δεματικά στις άκρες.

Γυφτιά ε; :hehe: Τι να κάνουμε όμως... παρα να κόβεις καλώδια και να θες να στείλεις για RMA καμιά ώρα της ψύκτρα.... (λεώ τώρα) :tomato:

Ξεχνάτε όλοι κάτι πολύ σημαντικό... από τη στιγμή που έχει αντικατασταθεί το σύστημα ψύξης με άλλο δεν υφίσταται εγγύηση. Και δυστυχώς αν θέλουν να το ψάξουν στο κατάστημα φαίνεται από την αλλαγμένη θερμοαγώγιμη πάστα :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.