Jump to content

Πρόβλημα με windows

Red-Dragon

Recommended Posts

Γεια σας καρντασια...θελω να σας ρωτησω επειδη εδω και παρα πολυ καιρο εχω ενα προβλημα και δεν μπορω να το λυσω ουτε εγω ουτε τα multirama ...τζαμπα λεφτα δεινω

λοιπον οταν ανοιγω το pc κολάει στο loading (οχι παντα...αλλα αρκετα συχνα),και μερικες φορες και στο bios

μετα απο πολλα φορματ , μετα απο τα multirama που με κανανε και αυτοι φορματ δεν πειραξα τιποτα και ξανα γινεται ...

το μυαλο μου πηγε στα εξεις και θελω την γνωμη σας αν μπορουν τα παρακατω να επηρεασουν ετσι το συστημα μου

εχω μια καρτα RADEON 9600XT στην οποια στο παλιο μου pc μου πετουσε μπλε οθονη και στο καινουργιο ενα σφαλμα για γραφικα οταν επαιζα need for speed (2 φορες το εκανε σε μεγαλο χρονικο διαστημα)

και μια αλλη σκεψη ειναι μια ραμ που προσθεσα μηπως ειναι ελλατωματικη...αν και την βλεπει κανονικα.

α)δοκιμασε με μια αλλη καρτα να δεις εαν το προβλημα λυνεται.

β)εαν και με αλλη καρτα συνεχιζει τοτε πηγαινε στα tools αριστερα στην κεντρικη thelab.gr και κατεβασε speedfan και memtest.

διαβασε την διαδικασια για να τεσταρεις τις μνημες σου

γ)εαν και οι μνημες ειναι καθαρες και οι θερμοκρασιες ειναι οκ και οι τασεις στο τροδοφοτικο σου ειναι οκ τοτε δοκιμασε να τρεξεις κανα διαγνωστικο στον σκληρο δισκο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.