thrasher Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2006 Παιδια εδω και καιρο ψαχνω ενα καλο mp3 player.Θα παω μαλλον σε 1gb.σε 1gb ποσα mp3 περιπου χωρανε και ποσα wma?(περιπου ε?)λεω να παρω αυτο Τι λετε ειναι καλο?Απο ποιοτητα ηχου και ενταση πως παει?Αν εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο,θα ηθελα να ειναι κοντα σε αυτα στα λεφτα και σε αυτο το μεγεθος.το δευτερο ειναι αυτοτι διαφορες εχει απο το αλλο και ποιο ειναι καλυτερο?thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 17, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Δωστε mp3 στο λαο!Αντε πειτε ρε παιδια.Τουλαχιστον πειτε μου ποσα τραγουδια χωρανε σε 1 gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 η χωρητικοτητα δεν παει με τον αριθμο τραγουδιων αλλα με την ποιοτητα συμπιεσης.οσο μεγαλυτερη συμπιεση τοσο καλυτερος ηχος αλλα τοσο μεγαλωνει και η χωρητικοτητα του κομματιου.ενα 3λεπτο τραγουδι με ποιοτητα κοντα στο CD πιανει περιπου 4.5-5 ΜΒγια μενα οτιδηποτε κατω απο 192Kbps δεν με ευχαριστει στο ακουσμα.οποτε για το 1 γιγα υπολογιζε κοντα στα 200τραγουδια mp3 με πολυ καλη ποιοτητα.το ε-σοπ σημερα μου βγαζει συνεχεια προβλημα στη σελιδα του.οταν φτιαξει θα κοιταξω και τα λινκ που εδωσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 17, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 thanks!Nαι το ηξερα αυτο για την συμπιεση για αυτο και ρωτησα ποσα mp3 και ποσα wma χωρανε.το ενα ειναι αυτο το αλλο ειναι αυτο Μπορεις να μου απαντησεις στα ερωτηματα που εθεσα στο πρωτο ποστ?Εχεις να μου προτεινεις καποιο αλλο?Τι ειναι το drm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 κατι σου ξεφυγε στην τιμη......φθηνοτερο απο τα μουλτι στο μαη σοπhttp://my-shop.ath.cx/eshop/catalog/product_info.php?products_id=10918 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 17, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Ta link τα εδωσα στη τυχη μονο για να δεις γιατι προκειτε.Τι λες να παρω αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 δεν τα παω καλα με τα συγκεκριμενα γκατζετακια.οποτε δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο.προσωπικη εκτιμηση χτυπα το Νανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 18, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 τελικα ξερει κανεις τι διαφορες εχουν zen nano plus--muvo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 18, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 Εμένα φτίαχνει το iriver U10... x-pensive όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 18, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 Ενταξει ειπαμε.....Ουτε λεφτα εχω αλλα δεν θελω να παιζει βιντεο και να διχνει φοτο,και πρεπει να ειναι και μεγαλο,σε σχεση με τα creative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 18, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 εγω προσωπικα εχω αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αν και ειναι λιγο ακριβο αλλα σιγουρα ειναι απο τα πιο μικρα και ελαφρια που κυκλοφορουν.http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=957&Nav_Section_Id=779&Catalog_Id=15&Product_Id=262364&Merchant_Id=1&sts_cid=3Αυτα που εχεις δει στο eshop ολα παιρνουν αλκαλικες μπαταριες που για μενα δεν ειναι καλο. Θελουν συνεχεια αλλαγη, προσθετουν προσθετο βαρος και γενικα δεν ειναι βολικα.Ψαξε οπωσδηποτε κατι με ενσωματωμενη επαναφορτηζωμενη μπαταρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 18, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo εγω προσωπικα εχω αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αν και ειναι λιγο ακριβο αλλα σιγουρα ειναι απο τα πιο μικρα και ελαφρια που κυκλοφορουν.http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=957&Nav_Section_Id=779&Catalog_Id=15&Product_Id=262364&Merchant_Id=1&sts_cid=3Αυτα που εχεις δει στο eshop ολα παιρνουν αλκαλικες μπαταριες που για μενα δεν ειναι καλο. Θελουν συνεχεια αλλαγη, προσθετουν προσθετο βαρος και γενικα δεν ειναι βολικα.Ψαξε οπωσδηποτε κατι με ενσωματωμενη επαναφορτηζωμενη μπαταρια. συνφωνω και εγω με αυτο ειναι πολυ ομορφο και με επαναφορτισομενη μπαταρια αλλα λιγο πιο ακριβοπαντος για εμενα το καλητερο σε αυτα τα λεφτα ειναι το i-river πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 18, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 Παιδια τελικα τσιμπισα το creative zen plus 1gb.Απλα ΦΟΒΕΡΟ.Ειμαι παρα πολυ ικαοποιημενος απο την ποιοτητα του ηχου και εχω μεινει εκπληκτος με την πολυ δυνατη του ενταση!!!Σας ευχαριστω ολους παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 18, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 μεγια και καλο δουλευτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.