Jump to content

καλο firewall

afracten

Recommended Posts

ξερετε που μπορω να βρω ενα καλο firewall?

ακουσα οτι το kerio ειναι καλο και το zone alarm αλλα ακουσα οτι το τελευταιο , πριν απο λιγο καιρο οτι εστελνε files του χρηστη χωρις την δικη του εγκριση....:blink:

Το Sygate είναι πολύ καλή επιλογή και πολύ φθηνότερη. Από τα πιο δυνατά και επίσης αρκετά φθηνό είναι και το Tiny Personal Firewall. Λίγο πιο δύσκολο στην παραμετροποίηση και για έμπειρους χρήστες.

κανενα freeware εχετε να μου προτινετε?

οπως ειπα και πριν, ακουσα οτι το zone alarm εστελνε πληροφοριες χορις να το ξερει ο χρηστης. ακομα ειναι ωφέλιμο για καποιον που χρησιμοποιει warez και p2p προγραμματα να εχει ενα firewall?

αυτο του service pack 2 καλο ειναι?

ZoneAlarm, Kerio. Το 1o το κατηγορούν πολλοί, ίσως γιατί είναι ευρύτατα διαδεδομένο και δωρεάν. Πάντως, εάν βρεθείς σε "κακόφημα" σοκάκια, δύσκολα θα αποκρούσεις κάποια επίθεση με software firewall. Το τείχος του service pack 2 αποκρεύει μόνον τις outbound connections, δηλαδή ΔΕΝ ελέγχει ποιός βγαίνει από τον υπολογιστή σου, τί δεδομένα αποστέλλει και πού. Με άλλα λόγια, εάν το διαπεράσει ένας trojan, θα κάνει τη δουλειά του χωρίς να τον ενοχλεί το τείχος των WinXP SP2.

• 4 weeks later...

Είμαι 2 μήνες με sygate personal pro+nvidia fw και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το μόνο κακό είναι ότι η sygate αγοράστηκε από την sysmantec και δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν να βγαίνουν updates...

Τώρα τελευταία καλό firewall λένε κάποιοι κάποιο που κάνει την δουλειά του και έχει εντυπωσιακό interface. Εγώ συμφωνώ με τους παραπάνω ότι όλα πάνω κάτω ίδια είναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.