afracten Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2006 ξερετε που μπορω να βρω ενα καλο firewall? ακουσα οτι το kerio ειναι καλο και το zone alarm αλλα ακουσα οτι το τελευταιο , πριν απο λιγο καιρο οτι εστελνε files του χρηστη χωρις την δικη του εγκριση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Φεβρουάριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 εγο χρησιμοποιω nod32,zone alarm,ad aware se personal και Microsoft AntiSpywareαυτα πιστευω θα σε καληψουν!ειδικα το nod32 σβηνει τα παντα (οπως πολλων ειδων trojan που εχω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Eγω μονο το Sygate εχω πανω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Φεβρουάριος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 και το sygate ειναι καλο οπως ειπες YDinopoulos απλα πιστευω οτι με αυτα που του ειπα να ειναι καλημενος απο παντου(ειδικα αν εχει adsl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Το Sygate είναι πολύ καλή επιλογή και πολύ φθηνότερη. Από τα πιο δυνατά και επίσης αρκετά φθηνό είναι και το Tiny Personal Firewall. Λίγο πιο δύσκολο στην παραμετροποίηση και για έμπειρους χρήστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Φεβρουάριος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 αλλη μια ψηφος στο sygate που ειναι και ελαφρυ σε resources Link to comment Share on other sites More sharing options...
freemannnn Φεβρουάριος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 to tiny personal firewall einai poli kalo. apla ontos gia empirous xreistes. ego to xrisimopoio sta server 2003 pou exo sto mixanima mou. episis exei registry protection, file protection kai alla polla kaloudia. mikro kai fovero. xrisimopoio ti server ekdosi tou tiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 16, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Tα 2003 server σου, δεν εχουν ελληνικα ??? Aν θυμαμαι καλα καπου στην εγγραφη ειχε με μεγαλα γραμματ κατι για ελληνικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Φεβρουάριος 16, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 κανενα freeware εχετε να μου προτινετε? οπως ειπα και πριν, ακουσα οτι το zone alarm εστελνε πληροφοριες χορις να το ξερει ο χρηστης. ακομα ειναι ωφέλιμο για καποιον που χρησιμοποιει warez και p2p προγραμματα να εχει ενα firewall? αυτο του service pack 2 καλο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Φεβρουάριος 16, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 ZoneAlarm, Kerio. Το 1o το κατηγορούν πολλοί, ίσως γιατί είναι ευρύτατα διαδεδομένο και δωρεάν. Πάντως, εάν βρεθείς σε "κακόφημα" σοκάκια, δύσκολα θα αποκρούσεις κάποια επίθεση με software firewall. Το τείχος του service pack 2 αποκρεύει μόνον τις outbound connections, δηλαδή ΔΕΝ ελέγχει ποιός βγαίνει από τον υπολογιστή σου, τί δεδομένα αποστέλλει και πού. Με άλλα λόγια, εάν το διαπεράσει ένας trojan, θα κάνει τη δουλειά του χωρίς να τον ενοχλεί το τείχος των WinXP SP2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Μάρτιος 10, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Ειναι αρκετα καλο και θα το βρεις στο www.softpedia.com οπως και αλλα τετοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάρτιος 10, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Είμαι 2 μήνες με sygate personal pro+nvidia fw και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το μόνο κακό είναι ότι η sygate αγοράστηκε από την sysmantec και δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν να βγαίνουν updates... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Μάρτιος 12, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Eγώ χρησιμοποιώ το Kaspersky AntiHacker v.1.7Με έχει βολέψει πολύ. Το Ζone Alarm στο δικό μου σύστημα ήταν πολύ βαρύ για αυτό καιπήρε πόδι πάραυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Μάρτιος 12, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 τελικα θα παρω το Kaspersky AntiHacker Link to comment Share on other sites More sharing options...
freemannnn Μάρτιος 12, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 ναι sorry ξεχασα να το γυρισω στα ελληνικα. Forum συγνωμη και παλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάρτιος 12, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Oλα τα Firewall λίγο πολύ τα ίδια πράγματα κάνουν.. Εχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και το μόνο που δε μου άρεσε επειδή ήταν πολύ βαρύ ήταν το Panda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάρτιος 12, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Τώρα τελευταία καλό firewall λένε κάποιοι κάποιο που κάνει την δουλειά του και έχει εντυπωσιακό interface. Εγώ συμφωνώ με τους παραπάνω ότι όλα πάνω κάτω ίδια είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Μάρτιος 12, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 οσο για antivirus να μεινω με το kaspersky 5 η να βάλω το 2006? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode_80 Μάρτιος 12, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Jetico. Δωρεάν και αποτελεσματικό, αλλά θέλει κάποιο χρόνο να το ρυθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.