totally_wired Φεβρουάριος 18, 2006 #21 Φεβρουάριος 18, 2006 Εκ μέρους Vader, όλοι όσοι έχετε το hiper, υπάρχουν και τα 6 καλώδια για τις 6 υποδοχές του τροφοδοτικού? και βασικά το τριπολικό (αυτό δεν είναι για το pci-e).
Qlim4X Φεβρουάριος 18, 2006 #22 Φεβρουάριος 18, 2006 σε εμενα υπαρχουν και για τα 6 ...+ τα extencions + ενα για pci-e με 2 μολεξυποψην το ενα απο τα 6 ειναι μονο του pci-e
Vadergr Φεβρουάριος 20, 2006 Author #23 Φεβρουάριος 20, 2006 εμενα ειχε 5 απο τις 5 μπορνες και 2 μετατροπεις απο 4pin->6 pin...Ελειπε το τριπινο το οποιο προφανως ειναι το pcieΕχει κανεις τηλ της oktabit να μιλησω μαζι τους?Ο υπευθυνος στο ramshop μου ελεγε οτι δεν υπαρχει 3πινο διοτι εβλεπε τους δυο ανταπτορες σε 6pin οποτε συμπερανε οτι υπαρχουν ολα τα pcie καλωδια.Ηταν σαββατο και δεν μπορουσε να ερθει σε επικοινωνια με oktabit για να επιβεβαιωσει την υπαρξη του 3πινου οποτε θα μιλησει σημερα.Φοβαμαι ομως μην τους πει καμμια εξυπναδα τυπου ''εδω βλεπω 2 6pin-a καλωδια.Υπαρχει και 3ο?'' και παρω τον πουλο απο κανεναν ασχετο με το θεμα τεχνικο...
knight_77 Φεβρουάριος 20, 2006 #24 Φεβρουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 09:30] ...Εχει κανεις τηλ της oktabit να μιλησω μαζι τους?... 210-60671000;)
Vadergr Φεβρουάριος 20, 2006 Author #25 Φεβρουάριος 20, 2006 Μιλησα με oktabit και ενας πολυ ευγενικος τεχνικος επιβεβαιωσε την απουσια του καλωδιου.Να δω ποτε θα γινει το rma τωρα.Πρεπει να μιλησει και το καταστημα μαζι τους...
knight_77 Φεβρουάριος 20, 2006 #26 Φεβρουάριος 20, 2006 Πηγαινε στο Ram-shop και ζητα να παρουν επι τοπου τηλ. την Oktabitγια να βεβαιωθουν οτι το τροφοδοτικο θελει αντικατασταση.Απο τη μερια σου απαιτησε να σου δωσουν επι τοπου αλλο για να μηπεριμενεις αδικα.Αν δεν κανω λαθος δικαιουσαι αμεση αντικαταστασηαπο την στιγμη που υπαρχει το προιον σε stok καθως δεν εχουν περασει10 ημερες απο την ημερομηνια αγορας....
Vadergr Φεβρουάριος 20, 2006 Author #27 Φεβρουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr σε εμενα υπαρχουν και για τα 6 ...+ τα extencions + ενα για pci-e με 2 μολεξυποψην το ενα απο τα 6 ειναι μονο του pci-e Χμμμ, εμενα ελειπε το 3πολικο αλλα μου ειχε 2 ανταπτορες σε pci-e αντι για εναν που λες...
Vadergr Φεβρουάριος 20, 2006 Author #28 Φεβρουάριος 20, 2006 Mαλλον θα το εχω αυριο το απογευμα.Θα παει ολο πισω στην oktabit και θα βαλουν το καλωδιο που λειπει.Ο ΘΕΟΣ βοηθος...
overvolt Φεβρουάριος 21, 2006 #30 Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Χθες, στις 09:54] Μιλησα με oktabit και ενας πολυ ευγενικος τεχνικος επιβεβαιωσε την απουσια του καλωδιου.Να δω ποτε θα γινει το rma τωρα.Πρεπει να μιλησει και το καταστημα μαζι τους... Nα ρωτησω κατι ? Τι σου ειπε ακριβως !! α) οτι ηταν ενα ατυχημα ? β) οτι ηταν απο τα πρωτα που κυκλωφορισαν? Αλλη ερωτηση... το κουτι απο το τροφοδοτικο( κουβαδακι) ειχε αυτοκολητο με το σημα της Nvidia SLI Ready ? (δεξια επανω γωνια) Αυριο παραλαμβανω και το δικο μου Και με ανγχοσες λιγακι ...
overvolt Φεβρουάριος 21, 2006 #31 Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από WARRIOR [Σήμερα, στις 10:09] και εγω προτεινω enermax Δεν μας ειπες το γιατι !! Και αυτα ακομα, Κινεζικα ειναι .. Οσο για τον κυριο Toms .. εχει αρχιση να τα παιρνει και αυτος , απο οτι φαινετε. 70 παρουσιασεις εχουν γινει για το Hiper , αυτος στραβωσε, απο ολους τους αλλους, και του κολησε την ταμπελα . Να υποθεσω οτι ειναι ο μονος τιμιος :whistling
overvolt Φεβρουάριος 21, 2006 #32 Φεβρουάριος 21, 2006 Ααα.... ο Τoms αλλαξε καπως γνωμη http://www.tomshardware.com/2006/02/07/5_power_supplies_get_the_full_juice_treatment/ Τωρα δεν του βρωμαει ,και τοσο, τωρα απλα το συμπαθη ...
nick2crete Φεβρουάριος 21, 2006 #33 Φεβρουάριος 21, 2006 Eχω το Ενερμαξ της υπογραφης...εστειλα 3 μειλ'ς στο σαπορτ τους σε διαστημα 2 εβδομαδων..απαντηση δεν εχω παρει..κι αυτο το λαμβανω σοβαρα υποψιν σε μελλοντικη αγορα..
Vadergr Φεβρουάριος 21, 2006 Author #34 Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από nick2crete Eχω το Ενερμαξ της υπογραφης...εστειλα 3 μειλ'ς στο σαπορτ τους σε διαστημα 2 εβδομαδων..απαντηση δεν εχω παρει..κι αυτο το λαμβανω σοβαρα υποψιν σε μελλοντικη αγορα.. γιατι τι επαθες? Αρχική απάντηση από overvolt Nα ρωτησω κατι ? Τι σου ειπε ακριβως !! α) οτι ηταν ενα ατυχημα ? β) οτι ηταν απο τα πρωτα που κυκλωφορισαν? Αλλη ερωτηση... το κουτι απο το τροφοδοτικο( κουβαδακι) ειχε αυτοκολητο με το σημα της Nvidia SLI Ready ? (δεξια επανω γωνια) Αυριο παραλαμβανω και το δικο μου Και με ανγχοσες λιγακι ... Να σου πω την αληθεια το κουτι ειναι στο ramshop και θα το παρω το απογευμα αλλα δεν θυμαμαι για το στικερ.Νομιζω οτι εγραφε πως ειναι sli ready... Πρωτα Ο Θεος θα σας πω αποψεις αυριο το βραδακι...
Vadergr Φεβρουάριος 22, 2006 Author #36 Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από overvolt Nα ρωτησω κατι ? Τι σου ειπε ακριβως !! α) οτι ηταν ενα ατυχημα ? β) οτι ηταν απο τα πρωτα που κυκλωφορισαν? Αλλη ερωτηση... το κουτι απο το τροφοδοτικο( κουβαδακι) ειχε αυτοκολητο με το σημα της Nvidia SLI Ready ? (δεξια επανω γωνια) Αυριο παραλαμβανω και το δικο μου Και με ανγχοσες λιγακι ... To πηρα πισω και μου εδωσαν το καλωδιο κανονικα.Δεν προλαβα να το βαλω επανω. Στο κουτι υπαρχει το στικερ sli ready...
Vadergr Φεβρουάριος 23, 2006 Author #37 Φεβρουάριος 23, 2006 To παρελαβα, το δοκιμασα και ολα ενταξει!Ολες οι γραμμες σταθεροτατες! Και πααβλεποντας την πολυ καλη αποδοση του, ενα εχω να πω... ''You have got to love the tool box!''
knight_77 Φεβρουάριος 23, 2006 #38 Φεβρουάριος 23, 2006 Kαιρος ειναι να αλλαξεις και τη sign σου Kαλοδουλευτο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.