haris1984 Φεβρουάριος 23, 2006 #21 Φεβρουάριος 23, 2006 εγω να ρωτησω κατι αλλο παρομοιο με το θεμα που συζητατε?...ΟΧΙ...αλλα θα ρωτησω...μεχρι τωρα χρησιμοποιω το remote desktop των χπ για να ελεγχω το κατεβαστηρι...αλλα επειδη μου κανει κατι κουλα τωρα τελευταια και μου φαινεται οτι τα χπ ειναι καπως βαρια για τον πιτσιρικο θελω να βαλω windows 2000 στο κατεβαστηρι και να δουλεψω με καποιο αλλο προγραμμα...δεν με ενδιαφερει να το ελεγχω απο αλλου...μονο απο το πισι μου που ειναι και τα 2 συνδεδεμενα στο ρουτερακι μου...
gaig Φεβρουάριος 26, 2006 #22 Φεβρουάριος 26, 2006 και εγώ τα 2000 έχω στο κατεβαστήρι..όλα λειτουργούν κομπλέ με realVNC το οποίο είναι και πιο ελαφρύ..
hayabusa Φεβρουάριος 26, 2006 #23 Φεβρουάριος 26, 2006 Για να δεις την ΙΡ του υπολογιστη που θελεις ανοιγεις ενα παραθυρο γραμμης εντολων (command prompt νομιζω λεγεται στα αγγλικα) γραφεις ipconfig/all και πατας ΕΝΤΕΡ
Santa Cruz Απρίλιος 7, 2006 #24 Απρίλιος 7, 2006 με το no-ip βαζοντας το domain name στο radmin ή στο vnc oποια και αν ειναι η ip αυτο θα συνδεθει?
varelasj Απρίλιος 7, 2006 #25 Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Santa Cruz [Χθες, στις 23:43] με το no-ip βαζοντας το domain name στο radmin ή στο vnc oποια και αν ειναι η ip αυτο θα συνδεθει? Ναι αφου το no-ip κανει redirect στην ουσια στην ip που εχει το μηχανημα εκεινη τη στιγμη. Αν το ρυθμισεις σωστα θα ειναι σα να εχεις "static" ip ενα πραμα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.