Jump to content

7800GTX 256 Rev.Α1 info?

Helly

Recommended Posts

Προσφατα εγινα κατοχος μιας 7800 GTX 256 XFX παλιου rev core A1 σε ευκαιριακη τιμη.

Η καρτα κλοκαρει πολυ καλα στις μνημες -1400 απο drivers με test με default ψυξη- και μαλιστα looparei ανετα εκει(Samsung 1.6ns)

Παρατηρω οτι κλασικα τερματιζει 499 στον κορο.

Εκανα μια αναζητηση και στο forum αλλα δε βρηκα τοποτα.Νομιζω παλιοτερα απ οτι μου χε αναφερει και ο SLN ειχε αναφερθει κατι με συγκεκριμενο "σταματημα" των πρωτον κοματιων a1 ανεξαρτητως ψυξης στα 499.Η ερωτηση ειναι η εξης γινεται τιποτα με αλλαγη bios ή ειναι οριο των αρχικων πυρηνων A1 που διορθωθηκε μετα με A2,A3 βελτιωσεις?Ειναι κριμα παντως αν δεν, εκτος αν ενδιαφερεται κανεις για μεταμοσχευση μνημων :p

Αρχική απάντηση από Helly [Σήμερα, στις 00:15]

Προσφατα εγινα κατοχος μιας 7800 GTX 256 XFX παλιου rev core A1 σε ευκαιριακη τιμη.

Η καρτα κλοκαρει πολυ καλα στις μνημες -1400 απο drivers με test με default ψυξη- και μαλιστα looparei ανετα εκει(Samsung 1.6ns)

Παρατηρω οτι κλασικα τερματιζει 499 στον κορο.

Εκανα μια αναζητηση και στο forum αλλα δε βρηκα τοποτα.Νομιζω παλιοτερα απ οτι μου χε αναφερει και ο SLN ειχε αναφερθει κατι με συγκεκριμενο "σταματημα" των πρωτον κοματιων a1 ανεξαρτητως ψυξης στα 499.Η ερωτηση ειναι η εξης γινεται τιποτα με αλλαγη bios ή ειναι οριο των αρχικων πυρηνων A1 που διορθωθηκε μετα με A2,A3 βελτιωσεις?Ειναι κριμα παντως αν δεν, εκτος αν ενδιαφερεται κανεις για μεταμοσχευση μνημων :p

Oπα διπλο ποστ bug thnx Bασιλη παρε ενα δωρακι :daisy: http://service.futuremark.com/compare?2k3=4622596

PS:Γιατι δε μπορω να διαγραψω καταχωρηση μου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.