Helly Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2006 Προσφατα εγινα κατοχος μιας 7800 GTX 256 XFX παλιου rev core A1 σε ευκαιριακη τιμη. Η καρτα κλοκαρει πολυ καλα στις μνημες -1400 απο drivers με test με default ψυξη- και μαλιστα looparei ανετα εκει(Samsung 1.6ns) Παρατηρω οτι κλασικα τερματιζει 499 στον κορο. Εκανα μια αναζητηση και στο forum αλλα δε βρηκα τοποτα.Νομιζω παλιοτερα απ οτι μου χε αναφερει και ο SLN ειχε αναφερθει κατι με συγκεκριμενο "σταματημα" των πρωτον κοματιων a1 ανεξαρτητως ψυξης στα 499.Η ερωτηση ειναι η εξης γινεται τιποτα με αλλαγη bios ή ειναι οριο των αρχικων πυρηνων A1 που διορθωθηκε μετα με A2,A3 βελτιωσεις?Ειναι κριμα παντως αν δεν, εκτος αν ενδιαφερεται κανεις για μεταμοσχευση μνημων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 15, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Helly [Σήμερα, στις 00:15] Προσφατα εγινα κατοχος μιας 7800 GTX 256 XFX παλιου rev core A1 σε ευκαιριακη τιμη. Η καρτα κλοκαρει πολυ καλα στις μνημες -1400 απο drivers με test με default ψυξη- και μαλιστα looparei ανετα εκει(Samsung 1.6ns) Παρατηρω οτι κλασικα τερματιζει 499 στον κορο. Εκανα μια αναζητηση και στο forum αλλα δε βρηκα τοποτα.Νομιζω παλιοτερα απ οτι μου χε αναφερει και ο SLN ειχε αναφερθει κατι με συγκεκριμενο "σταματημα" των πρωτον κοματιων a1 ανεξαρτητως ψυξης στα 499.Η ερωτηση ειναι η εξης γινεται τιποτα με αλλαγη bios ή ειναι οριο των αρχικων πυρηνων A1 που διορθωθηκε μετα με A2,A3 βελτιωσεις?Ειναι κριμα παντως αν δεν, εκτος αν ενδιαφερεται κανεις για μεταμοσχευση μνημων Oπα διπλο ποστ bug thnx Bασιλη παρε ενα δωρακι :daisy: http://service.futuremark.com/compare?2k3=4622596 PS:Γιατι δε μπορω να διαγραψω καταχωρηση μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 ΩΩΩΩπ...που χαθηκε το ποστ μου????? Το βρηκες αυτο που ειπα???Ειναι στο riva tuner... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης ΩΩΩΩπ...που χαθηκε το ποστ μου????? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=24302 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 15, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 looool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.