TheoV Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2006 Γεια σας τελικα μετα απο πολυ καιρο καταφερα να αγορασω δυο ραπτορ 74.Και θελω να στησω ρειντ 0.Υπαρχει καποιος τροπος να περασω μια εικονα του υπαρχον συστηματος μου στο ρειντ 0 αυτο(αφου το δημιουργησω) με καποιο προγραμμα σαν το ακρονις γκοστ η κατι αλλο.Δεν θα ηθελα να μπω στην περιπετεια να περασω windows απο την αρχη και προγραμματα και ολες τις ρυθμισεις ξανα.ευχαριστω εκ των προτερων
Qlim4X Φεβρουάριος 15, 2006 #2 Φεβρουάριος 15, 2006 η μονι λυση ειναι αν βλεπει το προγραμα το raid μπορεις να το κανεις απο τον αλλο σκληρο....αλιος δεν νομιζω δεν γινετε τιποτα
unstoppable Φεβρουάριος 15, 2006 #3 Φεβρουάριος 15, 2006 Στησε το raid 0 να το δει η υπαρχουσα εγκατασταση και μετα με το acronis φορτωσε το, λογικα θα παιξει.
TheoV Φεβρουάριος 15, 2006 Author #4 Φεβρουάριος 15, 2006 Mα αν στησω το ρειντ δεν θα σβηστουν ολα.Εγω εχω συνολικα 3 δισκουw.2 ραπτορ και εναν 200 μαξτορ..Τωρα πηρα τον δευτερο ραπτορ και το ολο λειτουργικο ειναι στον 1ο ραπτορ που λειτουργουσε μονος του.Τωρα που ηρθε και ο δευτερος θελω να στησω ρειντ 0.Να κρατησω μπακ απ το ολο συστημα στο 200 μαξτορ.Και να το περασω μετα στο ρειντ.Και αν το περασω στο ρειντ δεν πρεπει τα windows που εχω τωρα να εχουν οδηγους ρειντ εγκατεστημεςνους.Εβαλα το σιντι τησ ντιεφαι μεσα και εχει σατα ρειντ να εγκαταστασησω αλλα και κατι αλλουσ ρειντ που πρεπει να εγκατασταθουν μανουαλ.Ποιουσ να βαλω.Συσκεκριμενα εχω το σιντι της DFI NF4-SLI-DR
apostglen46 Φεβρουάριος 16, 2006 #5 Φεβρουάριος 16, 2006 Περασε win στον 200αρι σε μια παρτιτιον (στην εγκατασταση θα βαλεις tous raid drivers [πρεπει να στους δινει σε δισκετα])Μετα κανε backup ton raptor με το καλο install που θες να εχει το ραιδ...........Στεισε το ραιδ με τους δυο σκληρους και περνα μεσα το ινσταλλ των παραθυρων που εκανες backup............Αυτο γινεται και με το Νορτον Ghost........PS:Αμα δεν μπουταρει βαλε το σιντι των παραθυρων και κανε repair την εγκατασταση......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.