Jump to content

Κολάει μετά απο format

Vagelis2000

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετά το τελευταίο format ο υπολογιστής όταν ζοριστεί σε κανένα παιχνίδι κολλάει. Δεν κάνει restart απλά κολάει και θέλει reset.

Είχα απο πρίν το φορματ μικρό oc και στον cpu και στην κάρτα γραφικών και δεν πείραξα τίποτε απο αυτά και οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές.

Τι να συμβαίνει?

Μήπως κάποιο πρόγραμμα σου κάνει τα νούμερα. Κανά antvirus/firewall. Δοκίμασε να κάνεις uninstall 1-1 τα προγράμματα.

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Χθες, στις 20:56]

Αν πούσαρες την καρτα γραφικων, τοτε μαλλον ειναι στα τελευταία της.

Αυτό με κούφανε λίγο.

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Χθες, στις 22:56]

Αν πούσαρες την καρτα γραφικων, τοτε μαλλον ειναι στα τελευταία της.

Δεν είναι και απόλυτο αυτό,μπορεί να άφησε το o/c στον επεξεργαστη κατα την διάρκεια της εγκατάστασης των windows και τώρα να ξαναθέλει πάλι απο την αρχή

Εμένα τέτοια νουμερα μου έκανε επίσης ,με τον παλιό όταν εγκατέστησα το clone cd 4.2.0.2 και το norton internet security 2005

Αρχική απάντηση από Vagelis2000

Μετά το τελευταίο format ο υπολογιστής όταν ζοριστεί σε κανένα παιχνίδι κολλάει. Δεν κάνει restart απλά κολάει και θέλει reset.

Είχα απο πρίν το φορματ μικρό oc και στον cpu και στην κάρτα γραφικών και δεν πείραξα τίποτε απο αυτά και οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές.

Τι να συμβαίνει?

Εννοείται έχεις περάσει όλους τους σωστούς οδηγούς μετά το φόρματ ε? Πολλοί την έχουν πατήσει με παλιές-λάθος εκδόσεις και ξαφνικά κολλήματα μετά από φορμάρισμα. Δώσε και μια σύνθεση του συστήματός σου αν γίνεται!

ΑΜD 2700 --> 2275 (13X175)

512 + 512+1256 KINGSTON

ASUS A8N-X

ASUS 9800XT -> 425 - 750

WD 80

Στην μητρική μόνο πέρασα καπoιο update για το nforce2

Και κάτι που παρατήρησα, κάθε φορά που πάω να κλείσω μου γράφει ότι εγκαταστάθηκαν ''καινούρια προγράμματα''.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.