Jump to content

Χρειάζομαι Special Τροφοδοτικό

overvolt

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από overvolt

Thanks Man :D

ρε συ αυτο που σου προτινα στο λινκ δεν σου κανει????

λολολ 1000 αλογα εχει και με νιτρο 1100

Αμαν... μαλλον την πατησα , το ΕΣΟΠ εβγαλε την μαρκα Hiper , τελειος απο την σελιδα του.

Κατα συμπωση το ειδα απο κοντα, σε ενα τοπικο μαγαζι , ηταν για εναν πελατη.

Δεν τρελαθηκα με το που το ειδα απο κοντα, η μοναδα του φαινετε καλη, αλλα τα καλωδια του ειναι πολυ λεπτα σε διατομη !!

Εγω του εσκισα την ζελατινα .. :-)

Το βιβλιο του αναφερη ΜΑΧ αμπερ στα 3.3v 19Α ( τα οποια ειναι και η προδιαγραφη των τροφοδοτικων 2.2 ( INTEL - AMD)).

Κατα μεγαλη συμπτωση , ερχετε στο ιδιο μαγαζι σημερα, και ενα TAGAN 580, θα παω σε λιγο απο εκει , για να το δω και απο κοντα..

Παλι ειμαι στο ψαξιμο....:confused:

Πάντως το HEC 525W δίνει 24Α στην +12V.

Τουλάχιστον έτσι λέει το αυτοκολλητάκι. Ως τώρα δεν έχω κανένα παράπονο και δε μπήκα στον κόπο να το πολυμετρήσω. Το δικό μου είναι ίσως πιο καινούριο rev. αφού δεν το έχω πάνω από χρόνο.

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 14:45]

liberty 620 και δεν θα ξανασχοληθεις...

Εναλλακτικα noisetaker 600w.

Πολύ καλό φαίνεται αλλά και 170 είναι πολλά. Ξέρει κανείς από θόρυβο πως πάει; Και αν το φέρνει κανείς άλλος εκτός από hac;

το ''απλο'' 600αρι ειναι αξισου καταπληκτικο και με σταμπα ''sli'' (oχι οτι σημαινει βεβαια κατι ,αλλα ειναι ενα δειγμα ποιοτητας και επαρκειας).Δινει πολυ καλα ρευματα.

Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 11:47]

Αμαν... μαλλον την πατησα , το ΕΣΟΠ εβγαλε την μαρκα Hiper , τελειος απο την σελιδα του.

Κάνεις λάθος δεν το έβγαλε

Αρχική απάντηση από georgesod

Πολύ καλό φαίνεται αλλά και 170 είναι πολλά. Ξέρει κανείς από θόρυβο πως πάει; Και αν το φέρνει κανείς άλλος εκτός από hac;

Τoυλαχιστον το Libery 500w που εχω εγω δεν ακουγεται καθολου.

Kαι οταν λεω καθολου, εννοω καθολου με τον 120αρι του στις 900rpm.

H ποιοτητα κατασκευης ειναι υπερανω κριτικης:cool:

Περι TAGAN 580 ο λογος . :)

Το ιδιο πραμα με το Hiper , με τα ιδια λεπτα καλωδια .. Μαλλον ειναι γενικο το κακο...

Τελος, αφου τα ειδα και τα δυο, με τα ματια μου , διαλεγω Hiper , και στο κατω κατω, βαζω αλλα καλωδια , σε οτι διατομη θελω ( Και χωρις να χασω την εγγυηση );)

Με πηραν πριν 40 λεπτα απο ESΗOP στο κινητο , μου βρηκανε ενα κομματι, το πληρωσα, και την τριτη παραλαμβανω . :) 060217183324102513

Οσο για το HEC 525 , ενω οι γραμμες 5&12 ειναι σαν παγωμενες , η 3.3 χοροπηδαει καθε 3-4 δυτερολεπτα πανω κατω συνεχεια. ( ακομα και χωρις κανενα πουσαρισμα στο μηχανημα )

Κοιταξτε να δειτε τι βλεπω , μεσα σε 40 λεπτα λειτουργειας σε IDLE , δηλαδη απλα καθετε και εγω βλεπω Τριανταφυλοπουλο :D

33dance6kd.th.gif

Να και το ΗΙPER 580 , που χαιδεψα εδω στο Βολο χτες , αντε και στα δικα μου .. ;)

hiper580volos8sl.th.jpg

Θα κανω ενα ομαδικο σχολιο περι τροφοδοτικα μεχρι 150 Ευρω .

Κοιταξα τα Hiper 580 - Tagan 580 & Enermax 703AX

Τιποτα δεν μου φανηκε ως πραγματικα σοβαρο, ολα ειναι κινεζικα, και στο ιντερνετ τα σχολια ειναι αναμοικτα ..

Αλλο ετσι, αλλο αλλιως ..

Τελος παντων στο σημειο αυτο εμπιστευωμαι περισοτερο τον D.J.AleXXX_gr , οτι δηλαδη το συγκεκριμενο τροφοδοτικο , καθετε καλα με την συγκεκριμενη μητρικη , ακομα και εαν ειναι παραφορτωμενη ..

Η φιρμα , τα φωτακια και τα ανεμηστηρακια δεν εχουν μεγαλη αξια, ως κριτηριο επιλογης, το θεμα ειναι εαν ταιριαζουν καλα , τα κοματια μεταξυ τους .

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [15-02-2006 23:19]

αλλα ακομα ψαχνο σε πια καλοδια ειναι οι 2 γραμμες για να δοσω μια σε vga και την αλλη σε μητρικη

να δω ποτε θα το βρω....

Αμα ερθει και το δικο μου θα σε βοηθησω , στο προβλημα σου .. εαν θελεις βεβαια ;)

Καθε serious overclocker που σεβεται τα....ρολογια του αποκτα ενα τροφοδοτικο σοβαρο χωρις λαμπακια και μπιχλιμπιδια οπως αυτο.

Ετσι θα παψεις να ανυσηχεις για θεματα ποιοτητας.Το καλο το πραγμα πληρωνεται αδρα ομως.Αντε και καλες αγορες.

Αρχική απάντηση από gfa3 [Σήμερα, στις 22:36]

Καθε serious overclocker που σεβεται τα....ρολογια του αποκτα ενα τροφοδοτικο σοβαρο χωρις λαμπακια και μπιχλιμπιδια οπως αυτο.

Ετσι θα παψεις να ανυσηχεις για θεματα ποιοτητας.Το καλο το πραγμα πληρωνεται αδρα ομως.Αντε και καλες αγορες.

To βρισκει κανεις στην Ελλαδα αυτο?

Παντως υπαρχει κι αλλη λυση λιγο εξτριμ η μπακαλιστικη τελοςπαντων..με τα 2 τροφοδοτικα...εγω το σκεφτομουν σοβαρα αλλα προβληματιζομαι που θα το βαλω μια και το κουτι δεν το χωραει...ετσι

η πιο απλα ετσι

Αρχική απάντηση από gfa3 [Χθες, στις 22:36]

Καθε serious overclocker που σεβεται τα....ρολογια του

Οχι ρε παιδια , οχι και ετσι , δεν ειναι ολα ασπρο-μαυρο, υπαρχει και το γκρι !! ;)

nick2crete

Η λυση με τα δυο τροφοδοτικα ειναι καλη οταν εχεις προβλημα στις γραμμες 5 & 12 .

Στην γραμμη 3.3 , δεν μπορεις να κερδισεις τιποτα , εαν πραγματικα εχεις προβλημα σε αυτην .

DUAL PSU ala Greek http://www.geocities.com/teranova52/html/dual_psus_.html

Οχι ρε παιδια , οχι και ετσι , δεν ειναι ολα ασπρο-μαυρο, υπαρχει και το γκρι !! ;)

nick2crete

Η λυση με τα δυο τροφοδοτικα ειναι καλη οταν εχεις προβλημα στις γραμμες 5 & 12 .

Στην γραμμη 3.3 , δεν μπορεις να κερδισεις τιποτα , εαν πραγματικα εχεις προβλημα σε αυτην .

DUAL PSU ala Greek http://www.geocities.com/teranova52/html/dual_psus_.html

στο λινκ εσυ εισαι???

http://www.geocities.com/teranova52/html/who_i_am____.html

Ναι :)

σορυ για αυτο greekfragma.............................

lololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololol

ΑΡΕ Ελλαδα με τους ελληναρες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.