giannhsg Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2006 Ρε παιδια αγορασα αυτο το coolwatch της aerocool και μου χει σπασει τα νευρα! δε μπορω να το συνδεσω! Καποιος που το εχει ας βοηθησει! Ασ αφησουμε τους σενσορες και τους ανεμηστηρες.. τα μονα που χρειαζετε για να αναβει τυπικα ειναι το μολεξ απτο τροφοδοτικο και τα δυο καλωδιακια που εχει να τα συνδεσεις σε μια USB της motherboard, σωστα? Οταν το κανω αυτο.. μαλλον κατι γινετε με την μητρικη και τα λαμπακια του υπολογιστη μενουν ανοιχτα ακομα και αν ειναι κλιστος.. Τελος παντων οταν τον ανοιγω, αρχιζει να χτυπαει το αλαρμ και μετα απο λιγο σταματαει. η οθονη ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ολη την ωρα πραγμα που μου λεει οτι δεν εχει συνδεθει σωστα.. Και στα windows δεν βρισκει τη συσκευη παρολο που εχω τοποθετησει τα δυο καλωδιακια που λενε VCC κτλ στην USB υποδοχη της μητρικης! Ας μου πει καποιος πως συνδεετε αυτο το πραγμα! υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας η κατι τετοιο ? Εδωσα τσαμπα 75 ευρω? :cry:
FrOsT Φεβρουάριος 15, 2006 #2 Φεβρουάριος 15, 2006 Για δώσε μία φωτό από τα καλώδια... και γενικά από την συνψδεσμολογία του coolwatch
giannhsg Φεβρουάριος 15, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 15, 2006 offtopic-> Μου τα λεγατε και δε το πιστευα! Α ΡΕ ΣΤΑΚΕΡ! ΘΡΗΣΚΕΙΑ :-PΕδω εχει ενα σχετικο θεμα που διχνει ολα τα καλωδια του..γενικο review ειναι!παραθετω τη σελιδα με τα καλωδιαhttp://www.tomshardware.com/2005/09/19/double/page4.htmlΟπως ολα διχνουν, εγω πρεπει να συνδεσω δυο τετοιαhttp://www.tomshw.it/guides/howto/20050919/images/cool-cable01.jpgσε μια USB υποδοχη της μητρικης..το κανω.. ακριβως με τα ιδια χρωματα καλωδιων κτλ οπως σωστα ειναι τοποθετημενοκαι δουλευει το πανελ του στακερ, και το coolwatch δεν δουλευει!Μενουν μαλιστα ανοιχτα τα λαμπακια του υπολογιστη μου.. κατι παραξενο πεζει εκει..
giannhsg Φεβρουάριος 15, 2006 Author #4 Φεβρουάριος 15, 2006 * Δυο τετοια πρεπει να συνδεσω για να δουλευουν και τα usb μπροστα στο πανελ,Συνδεσα μονο ενα, αυτο που περνει ρευμα το πανελ, και τωρα σταματησε το αλαρμαλλα η οθονη αναβοσβηνει παλι και στα win ΔΕΝ το βρισκει..
giannhsg Φεβρουάριος 15, 2006 Author #5 Φεβρουάριος 15, 2006 Ρε παιδια απιστευτο! το εβαλα στον αλλον υπολογιστη, μετα απο συνδιασμουςστη μητρικη δουλεψε και εμεινε σταθερη η οθονη αλλα μετα απο ενα restart,ξαναρχισε τα ιδια χωρις καν να το πειραξω! ελεος! υπαρχει τροπος να κοψω τα καλωδιακια να τα ενοσω με κανονικοusb καλωδιο εστω για να το συνδεσω usb?
FrOsT Φεβρουάριος 15, 2006 #6 Φεβρουάριος 15, 2006 Μήπως να το επέστρεφες στο μαγαζί από όπου το πήρες για έλενχο? έτσι όπως τα λες μάλλον θα στο αλλάξουν...
giannhsg Φεβρουάριος 15, 2006 Author #7 Φεβρουάριος 15, 2006 για κατι τετοιο ειμαι μου φενετε.. κριμα και ειναι κουκλι..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.