Warlord Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2006 παιδες θα παω μια albatron 6800 128mb αυριο στο πλαισιο για RMA κ θα ζητησω πιστωτικο να παρω κατι αλλο.ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε ποσα περιπου χρηματα πιστωτικο θα μου κοψουν...η καρτα ειναι αγορασμενη πριν 1 χρονο στα 320euro.επισης ποσο καιρο θα παρει για ναχω το πιστωτικο στα χερια μου..ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 320euro πιστωτικο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Και για να εισαι προετοιμασμενος , ριξε μια ματια Εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Οσο την αγορασες θα ζητησεις...αλλα εχει αλλαξει πολιτικη το πλάισιο....δυσκολα θα παρεις πιστωτικο αμα το προιον υπαρχει ακομα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Φεβρουάριος 15, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 βασιλη εννοεις οτι θα με αναγκασουν να παρω την ιδια?δε νομιζω να υπαρχει ακομα...αντε καμια 6800gs μονο...καμμενη τελειως δεν ειναι, απλα κανει throttling κ σε μαμα κατασταση κ ριχνει απελπιστικα τα frames.-500+ποιντς στο 3dmark05 αν κ στα παιχνιδια γινεται πιο αντιληπτο..επισης μια μερα ετσι ξαφνικα το φαν ξεκινησε κ μεχρι τωρα κανει ενα περιεργο θορυβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARRIOR Φεβρουάριος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 παρε με τα ιδια λεφτα κατι αλλο ισοποσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Φεβρουάριος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Το πιθανοτερο ειναι,αρχικα να σου πουνε πως δικαιουσε να παρεις(αν βεβαια δεν υπαρχει σε στοκ η καρτα)κατι που να αντιστιχει στο ποσο που ειχε τιμολογιθει τελευταια φορα η αντιστιχη καρτα.Εμενα για παραδειγμα που πιγα πισω μια X800XT μου ειπαν πως η τελευταια τιμολογιση ηταν 120ευρω Εγω βεβαια τους ειπα να ξεχασουν αυτα που ξερουν και να μου δωσουν τουλαχιστον μια καρτα αντιστηχων επιδοσεων.Σαν πρωτη αντιπροταση μου ειπαν να μου την αντικαταστησουν με μια X800GTO.Καπου εκει χριαστηκε να παρω το ποιο αγριο ηφως μου και να τους πω οτι δεν ειναι καρτα αντιστηχων επιδοσεων μιας και εχει λιγοτερα pipelines:mad: Τελικα αφου καταλαβαν οτι δεν θα την σκαπουλαραν ευκολα,μου δωσανε μια X1800XL:D Εχε αυτα υποψιν σου και ετοιμασου να ακουσεις διαφορα κουλα.Το οτι η καρτα σου δουλευει,εστω με μιομενη αποδωση,ειναι αλλο ενα μιον στην υποθεση καθως πιθανοτατα θα προσπαθησουν να σε βγαλουν τρελο.Καλο θα ηταν η καρτα,οταν την πας πισω,να μη μπουταρει καθολου:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Φεβρουάριος 18, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 παιδες την πηγα κ μουπαν οτι υπαρχει σε στοκ(ειναι δυνατον?)...κ στα 100ευρω..δλδ αποτι καταλαβα καλα αν η καρτα δουν οτι δεν εχει προβλημα(που προβλημα εχει) θα μου κοψουν πιστωτικο των 100 η θα μου δωσουν μια ιδια ενω αν οντως εχει προβλημα που δε διορθωνεται θα κοπει πιστωτικο των 320...(??)δε πολυκαταλαβα..σε καθε περιπτωση παντως δε θελω ουτε ιδια(καθως εχω παει σε pci-x συστημα με 7800gt ετοιμη) ουτε πιστωτικο των 100 μονο!..τεσπα ειπαν θα την κοιταξουν κ θα επικοινωνησουν μεχρι Σαββατο μεσημερι...δεν το κανανε...πηρα τηλ ακομα να ελεγχθει μου ειπαν..απο βδμδα θα δειξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 18, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 Αν έχουν σε στοκ προφανώς ή θα πάρεις την ίδια ή αν εσύ επιμείνεις για πιστωτικό, ότι πιστωτικό σου πουν αυτοί.Από την στιγμή που μπορούν να την αντικαταστήσουν δεν έχεις πολλές επιλογές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 18, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2006 Μεγειά την 6800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 19, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 σε εμένα σε ένα laptop δικό τους που έιχε διαρκώς προβλήματα, επέλεξαν να μου το αντικαταστήσουν μετά από 18μήνες, με ένα άλλο καινούριο μοντέλο, ίσης αξίας (όσο είχα πληρώσει τότε). Και φυσικά πολύ καλύτερο Για αυτό μην τους αφήσεις να σου πουν καλαμιές, δώστους να καταλάβουν ποιος έχει δίκιο (ο πελάτης πάντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 19, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 Γιατί μάλλον δεν είχαν stock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Φεβρουάριος 19, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 Ο ξάδερφος μου πήγε 80άρη δίσκο και τον ρώτησαν αν θέλει κάτι αλλο παρόλου που έιχανε stock στο δίσκο αυτό.Επέλεξε 1 μεγαλύτερο 160αρη και πλήρωσε μια μικρή διαφορά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 19, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 ...και πλήρωσε την διαφορά τιμής μεταξύ του 80αρη και 160ρη εκείνη την περίοδο γιατί σαφώς με τα χρήματα που είχε αγοράσει τον 80αρη παλαιότερα θα μπορούσε να αγοράσει έναν 250 τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Φεβρουάριος 19, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 15 έδωσε παραπάνω για 5 παραπάνω θα έπερνε 250αρη, τον έπιασαν τσιγκουνιές Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 19, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 Έτσι, οπότε ουσιαστικά το πιστωτικό που πήρε ήταν με βάση την ΣΗΜΕΡΙΝΗ αξία και όχι την αρχική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 20, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno [Χθες, στις 23:19] Γιατί μάλλον δεν είχαν stock. είχαν στοκ, μου το δώσαν και το επέστρεψα (ήταν και προβληματικό) ΥΓ Δεν είμαι εγώ ο γκαντέμης, της αδερφής μου είναι το laptop...(μη μου βγει και κανένα παρατσούκλι "ο Μητσοτάκης") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Φεβρουάριος 21, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 με πηραν τηλ. κ μουπαν δεν εχει προβλημα(οπως περιμενα πανε να με βγαλουν τρελλο)θα παω αυριο απο κει κ θα τους ζητησω να τη βαλουν μπροστα μου να δουλεψει.κ σε περιπτωση που τους πεισω οτι εχει προβλημα θαπαιτησω να μου κανουν πιστωτικο στη τιμη που την ειχα παρει να παρω κατι αλλο!ουτε στη σημερινη τιμη, ουτε μια ιδια θελω(καθως εχω παει σε pci-e συστημα)κανα tip απο κανεναν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 21, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Θα σου δώσουν μια ίδια που σίγουρα έχουν σε stock αν επιμένεις (και καλά θα κάνεις) ότι δεν δουλεύει όπως προβλέπεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.