prophet23 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 Σκέφτηκα να βάλω adsl tellas συμφέρει πια τα υπέρ και τα κατα;Υπάρχει κάποιος που το έχει βάλει και ξέρει;http://www.tellas.gr/page.asp?gid=8&arid=188〈=2Περιμένω γνώμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Φεβρουάριος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 H tellas είναι από τις πιο ακριβές κ δεν μπορω να καταλαβω πως την σκέφτεσαι σαν εταιρεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Μετά από συνομιλία με τον Τεχ.Δ/ντή του ΟΤΕ της περιοχής μου (γιατί έχω πρόβλημα εδώ και 2 μήνες από 40κ είμαι στα 19-20), του λέω πως ο κολλητός μου που είναι 5 σπίτια πιο κάτω πάει σφαιρα με την Tellas και αν μου δώσει τον κωδικό του εγώ πάλι σέρνομαι. Ο Οτετζής μου απάντησε, ασε την Tellas, είναι άλλη περίπτωση. Ρωτάω σαν αφελής, δλδ; Τι άλλη περίπτωση;- Ε σου λέω είναι άλλο πράγμα δεν έχει σχέση.Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Εκτός του ότι ο οτετζής, είναι προφανώς κλασικός ξερόλας, εγώ που είχα Tellas πριν 2 χρόνια, πήγαινε σφεντόνα. Ο σημαντικότερος λόγος που έφυγα ήταν γιατί στη σύμβαση που θα υπογράψεις, αναφέρει ρητά, ότι σε "δινει" κανονικά αν κάποιος ζητήσει τα στοιχεία σου που λέει ότι κάνεις παράνομα download, p2p, κλπ...Αυτό είναι παραβίαση του προσωπικού απορρήτου, αλλά αφού σε βάζουν να το υπογράψεις, έχεις εσύ την ευθύνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 15, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Δεν νομίζω πως αν φτάσει η δουλειά ώς εκεί θα υπάρχει καμμιά εταιρία που δεν θα σε "δώσει". Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 15, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Πριν 2 χρονια που ειχα Tellas, πηγαινε σφαιρα. Την αλλαξα πριν 2 μηνες κ ειμαι καλυτερα. (Forthnet εχω τωρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 15, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Το "ως εκεί" όμως χωράει πολύ νερό....Με τη forthnet είχαμε σοβαρό πρόβλημα με παιδεραστή (αρθρο) και πήρε μήνες μέχρι να εγκριθούν τα εντάλματα. Είναι πολύ διαφορετικό να βγάζει την ουρά της επ'έξω ολόκληρη εταιρία και να λέει σε δίνω και κόψε το λαιμό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 15, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Αλλο το πλημμελημα του να κατεβαζεις ενα mp3 και αλλο το κακουργημα της παρενοχλησης. Καλα εκανε κ τον εδωσε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 15, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Εγώ με την τελλάς κανένα πρόβλημα εκτός από την πρόσφατη "αναβάθμιση" του πΟΤΕ κατα τα άλλα μια χαρά. Ο οτετζής ο οποίος αναφέρθηκε μάλλον έχει μείνει ακόμα στο dial-up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 15, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Αλλο το πλημμελημα του να κατεβαζεις ενα mp3 και αλλο το κακουργημα της παρενοχλησης. Καλα εκανε κ τον εδωσε ! Μα δε λέει κανείς το αντίθετο! Αυτό ακριβώς! Για κακούργημα και έκανε η εισαγγελία να πάρει τα στοιχεία μήνες, για να διασφαλιστεί η νομιμότητα και το απόρρητο του δράστη. Η Τελλάς, για mp3 σε δίνει στεγνά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 15, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 μακρυα απο τελλας. ρουφιανοεταιρια. καρφι.ασε που παραπλανα. ποσοι και ποσοι εχουν χρυσοπληρωσει το "φθηνο" ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 15, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Μα δε λέει κανείς το αντίθετο! Αυτό ακριβώς! Για κακούργημα και έκανε η εισαγγελία να πάρει τα στοιχεία μήνες, για να διασφαλιστεί η νομιμότητα και το απόρρητο του δράστη. Η Τελλάς, για mp3 σε δίνει στεγνά! δηλαδη εχει δωσει ατομο η τελλας μεχρι σημερα.? γιατι φανταζομαι ειναι χιλιαδες αυτοι που κατεβαζουν με τελλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Φεβρουάριος 15, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Και εγω αρκετα ευχαριστημενος με Tellas. Δεν ειχα ποτε προβλημα εκ μερους της , παντα αψογο ping και downloads με 41 παντα σταθερα. Ο οτε απο εκει και μετα εκανε κατι κουλα αλλα δεν ειναι αυτος το θεμα μας. Παντως η αληθεια ειναι οτι τη χρυσοπληρωνουμε αλλα αφου δεν μας εχει βγαλει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης , δεν την αλλαζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 15, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Σε συκριτικο ISP στο PC-Magazine Φεβρουαριου,ηTellas ειχε τη δευτερη θεση στις φθηνοτερες χρεωσειςμετα τη Vivodi.30 ευρο το μηνα για 384 γραμμη ειναι καλα(μαζι με παγιο γραμμης).Το θεμα ειναι,τουλαχιστον στο συγκριτικο τουπεριοδικου, οτι η ταχυτητα της δεν ηταν σταθερηκαι ενω τη μια μερα εκανες download με 40kb/sτην επομενη κατεβαζες με 25! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 15, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka δηλαδη εχει δωσει ατομο η τελλας μεχρι σημερα.? γιατι φανταζομαι ειναι χιλιαδες αυτοι που κατεβαζουν με τελλας Παίρνεις το ρίσκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 15, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Αλλο το πλημμελημα του να κατεβαζεις ενα mp3 και αλλο το κακουργημα της παρενοχλησης. Καλα εκανε κ τον εδωσε ! ξερεις ποσους μηνες και ποσα φραγκα εχουν να δωσουν αυτοι που πιαστηκαν και ανεβασαν το star wars epIII μια μερα πριν βγει στις αιθουσες?ΑΠ:Δεν θες να μαθεις...Εχεις την εντυπωση πως αν πιασουν εναν που κατεβαζε mp3 δεν μπορουν να τον σκισουν κανονικοτατα?Τιποτα δεν πρεπει να παιρνουμε ελαφρα.Καποια στιγμη θα γινει το μπαμ και στην χωρα μας (αυριο,μεθαυριο σε 10 χρονια,δεν παιζει ρολο) και καλα θα κανουμε να ευχηθουμε να μην πιασουν τον εαυτουλη μας.Περισσοτερο κινδυνο βεβαια εχουν αυτοι που ανεβαζουν παρα αυτοι που κατεβαζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 15, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Παιδιά, δεν είναι τοσο απλο να εντοπίσουν τι κατεβάζεις.Στην τελική βάλτε και ένα Peerguardian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Φεβρουάριος 15, 2006 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Φτηνό ιντερνετ κ Τελλάς δεν ισχύει. ΕΓω ειχα συμβολαιο ιζι μπαι Τελλας κ με ειχαν δεσμευσει 2 χρονια. Καποια στιγμι απαίτησα αναβάθμιση γιατί είχε πειτάρει το ντι εσ ελ αμ 50 μέρες περίμενα να κάνω αναβάθμιση γραμμής κ τελικα δεν έγινε ποτε.ΑΠοτέλεσμα είναι να σπάσω το συμβόλαιο (έιχα κ 50-60 ευρω χρέωση ΟΤΕ για τα τηλ που εκανα στην Τελλάς μόνο το τελευταίο 2μηνο 13800)Τελικά τώρα είμαι με φορθνετ 1024 (48 το μήνα) η ταχυτητα δεν ειναι κάτι το φοβερό μεσημέρι πέφτει στα 30-35κ χαχαχααχχα παλέυω με ΟΤΕ μπας κ αλλάξω DSLAM. Τπ σλόγκαν πλέον πρέπει να είναι ως εξης ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΕΛΕΙ ΒΥΣΜΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 15, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Pieros... Τπ σλόγκαν πλέον πρέπει να είναι ως εξης ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΕΛΕΙ ΒΥΣΜΑ Ή μεγαλο κ@#λο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Φεβρουάριος 15, 2006 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Ειχα tellas μεχρι πριν 6 μηνεςΠολυ γρηγορη με το ποιο γρηγορο ιδιοκτητο δικτυο και χαμηλα pingsΕιναι η ΠΙΟ φτηνη και μην ακους οτι να νεΠΡΟΣΟΧΗ μιλαμε για απολυτες τιμες (δειτε τους πινακες στο adslgr.com)Απλα η tellas ΔΕΝ εχει προσφορες στα πακετα της (οπως πχ το adsl in a box plus/broadband pack) . Πολλοι ομως δε θελουν πακετα. Προσφορες δεν εχει ουτε σαν isp (ενω εχει πχ η forthnet)Στην υποθεση οτι 28/2 ληγουν ολες οι προσφορες τοτε αυτοματως η tellas γινεται η φτηνοτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.