Jump to content

Εξαγωγη ηχου απο dvd?

xylokastro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σπερες :D

εχω ενα dvd led zeppelin live και θα ηθελα να εξαγω ΜΟΝΟ τον ηχο του σε τμηματα και σε mp3 φορμα......γινεται αυτο?αν ναι , με ποιο προγραμμα?thanx by the way

google + dvd to mp3. βγάζει πολλά προγράμματα. Έχω κάνει αυτό που ζητάς αλλά δεν θυμάμαι το πρόγραμμα πως λεγόταν.

Δοκημασε adobe audition και soundforge θα κάνεις σίγουρα την δουλειά σου αλλά μπορεί να χαθείς και στις ρυθμίσεις :p

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Blade_gld [16-02-2006 00:40]

Δοκημασε adobe audition και soundforge θα κάνεις σίγουρα την δουλειά σου αλλά μπορεί να χαθείς και στις ρυθμίσεις :p

Mε αυτα θα κανεις οντως την δουλεια σου. Ριξε και μια ματια στο www.download.com

Νομιζω πως ολο και κατι θα βρεις

Κάτι λίγο off-topic αλλά σχετικό με τον ήχο:

Έχω ένα DVD του Chronıcles of Rıddıck στα χέρια μου, αυθεντικό, στο οποίο ο ήχος έχει καθυστέρηση περίπου 1.5 δευτερόλεπτο σε όλη την ταινία. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω χωρίς να το κάνω DıvX? Έστω να το αντιγράψω σε DVD αλλά να μην κάνει αυτή τη ρημάδα την καθυστέρηση, η ταινία δε βλέπεται!

Το καλυτερο προγραμμα που εχω δοκιμασει γιαυτο το σκοπο ειναι το Imtoo dvd2mp3.Πολυ καλη δουλεια και χωριζει τα τμηματα του ηχου αναλογα με τα κεφαλαια που ειναι χωρισμενο το dvd.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.